|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:15 am
Rynn the Vampire Wodzu Rynn the Vampire Cześć Wodzu, cześć Chris smile Aster, nad głową twojego avka masz taką ikonkę..kliknij..wpisz hasło..odbierz ;> Zapytal bym kto to w twojej avce jest.. biggrin Hm? Pewnie Ci chodzi o siga..ale o co konkretnie pytasz? Rufus, jest jeszcze menadżer...ej, a czemu Ci tak zależy na kruku? Stęskniłeś się? razz Wybacz, siga.. biggrin Taki facet tam byl.. On zerkal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:15 am
WOW O_O **skacze do gory i 3 razy myli sie w hasle** :* Dziękuje ! ^^'''''''... tylko nie wiem za co mi się takie dostalo :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:17 am
Rynn the Vampire Wodzu Rynn the Vampire Cześć Wodzu, cześć Chris smile Aster, nad głową twojego avka masz taką ikonkę..kliknij..wpisz hasło..odbierz ;> Zapytal bym kto to w twojej avce jest.. biggrin Hm? Pewnie Ci chodzi o siga..ale o co konkretnie pytasz? Rufus, jest jeszcze menadżer...ej, a czemu Ci tak zależy na kruku? Stęskniłeś się? razz ...no ba! ... wink ...nie no - a gdzie miałbym iść? ...nie ma gadania - trzeba iść do kruka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:18 am
Asterad WOW O_O **skacze do gory i 3 razy myli sie w hasle** :* Dziękuje ! ^^'''''''... tylko nie wiem za co mi się takie dostalo :> Za to, że jesteś sympatyczny i Rynn ma do Ciebie słabość xd Wodzu - jak masz na myśli takiego z karteczką "******** off", w bezrękawniku i na takiej miniaturce - to to jest Raziel 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:20 am
Rynn the Vampire Asterad WOW O_O **skacze do gory i 3 razy myli sie w hasle** :* Dziękuje ! ^^'''''''... tylko nie wiem za co mi się takie dostalo :> Za to, że jesteś sympatyczny i Rynn ma do Ciebie słabość xd Wodzu - jak masz na myśli takiego z karteczką "******** off", w bezrękawniku i na takiej miniaturce - to to jest Raziel 3nodding heart Nice... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:24 am
Christoff_Gangrell Rynn the Vampire Asterad WOW O_O **skacze do gory i 3 razy myli sie w hasle** :* Dziękuje ! ^^'''''''... tylko nie wiem za co mi się takie dostalo :> Za to, że jesteś sympatyczny i Rynn ma do Ciebie słabość xd Wodzu - jak masz na myśli takiego z karteczką "******** off", w bezrękawniku i na takiej miniaturce - to to jest Raziel 3nodding heart Nice... 3nodding Oooo, dzieki za cynk..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:32 am
stressed Kurde ale zwiechy.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:33 am
**chwile byl nie obecny**
zyjecie jeszcze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:34 am
Asterad **chwile byl nie obecny** zyjecie jeszcze ? [lezy na podlodze]Browcaaaaaa, Browcaaaaaa[jeb]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:35 am
Asterad **chwile byl nie obecny** zyjecie jeszcze ? mmm co za obroza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:36 am
Arghhhhh.. Gdzie jest moj l33t t0p1c????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|