|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:56 am
Asterad Chetnie **jebut.. na kanape**.. Targi szkolne... przez 8 godizn nawijaj jaka to twoja szkola wspaniala i laz rozdawac ulotkii... jeszcze do tego kompletną improwiazajcą bo wogole nei znasz swojej szkoly bo jestes tam nowy ych.... Ale przynajmniej nie bylo mni na zadnej lekcji... smile Ha, czeka mnie to niedługo xd Nie wiem co ja o Kruczku będę nawijać...Ej, Rufus, zjawisz się, nie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:56 am
Rynn the Vampire Asterad Chetnie **jebut.. na kanape**.. Targi szkolne... przez 8 godizn nawijaj jaka to twoja szkola wspaniala i laz rozdawac ulotkii... jeszcze do tego kompletną improwiazajcą bo wogole nei znasz swojej szkoly bo jestes tam nowy ych.... Ale przynajmniej nie bylo mni na zadnej lekcji... smile Ha, czeka mnie to niedługo xd Nie wiem co ja o Kruczku będę nawijać...Ej, Rufus, zjawisz się, nie? xd ...ale co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:57 am
Heh zarobilem pierwszy 1000 ... jaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:00 am
...no pewnie, że idę do Kruka ...jak mnie przyjmą stare ...do dwujęzycznej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:04 am
Ja- Yosei ...no pewnie, że idę do Kruka ...jak mnie przyjmą stare ...do dwujęzycznej LOOOOOL!!! Biologia po angielsku biggrin DDD u nas tego chwała bogu nie ma xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:08 am
Asterad Heh zarobilem pierwszy 1000 ... jaj ach, przypomniałeś mi..mam dla Ciebie prezent ; ) łap ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*dopływa kajakiem* Mada**** odwilz nada**** pluch kałuze mada***** snieg.....
A tak pozatym cześc wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:10 am
Rynn: Łapie ?
Ymmm.... Hej ludzie co przyszli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:12 am
Asterad Rynn: Łapie ? Ymmm.... Hej ludzie co przyszli. o.O Ktos nas zauwazyl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:12 am
Cześć Wodzu, cześć Chris smile
Aster, nad głową twojego avka masz taką ikonkę..kliknij..wpisz hasło..odbierz ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:13 am
Rynn the Vampire Cześć Wodzu, cześć Chris smile Aster, nad głową twojego avka masz taką ikonkę..kliknij..wpisz hasło..odbierz ;> Zapytal bym kto to w twojej avce jest.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:14 am
Wodzu Rynn the Vampire Cześć Wodzu, cześć Chris smile Aster, nad głową twojego avka masz taką ikonkę..kliknij..wpisz hasło..odbierz ;> Zapytal bym kto to w twojej avce jest.. biggrin Hm? Pewnie Ci chodzi o siga..ale o co konkretnie pytasz? Rufus, jest jeszcze menadżer...ej, a czemu Ci tak zależy na kruku? Stęskniłeś się? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|