|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:54 am
Sayo , nie dokuczaj Rynn xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:56 am
ok ludzie ja lece ==' pa wszystkim *macha lapka xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ok ludzie ja lece ==' pa wszystkim *macha lapka xp * Ja też kończę , żegnam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ok ludzie ja lece ==' pa wszystkim *macha lapka xp * PAPA... :wave:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:59 am
PointZer0 Ntsumi_Aya ok ludzie ja lece ==' pa wszystkim *macha lapka xp * Ja też kończę , żegnam wszystkich xd Narka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:59 am
PointZer0 Sayo , nie dokuczaj Rynn xd to ona mnie zaczela nazywac "bydlakiem" i "starym" wiec teraz sie to na nia odwrocilo XD rynn racja licz kazdy cal i kazdy centymetr bo ich masz troche malo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:00 am
Pa Zero
SAY!!! Podła bestia gonk ;_____; Abbakus... gonk TT____TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:01 am
Sayokun PointZer0 Sayo , nie dokuczaj Rynn xd to ona mnie zaczela nazywac "bydlakiem" i "starym" wiec teraz sie to na nia odwrocilo XD rynn racja licz kazdy cal i kazdy centymetr bo ich masz troche malo... mialbys chyba przekichane gdybys liczyl u lasek kg a nie tylko cm stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:01 am
narazie aya, zero 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:03 am
Eredin Sayokun PointZer0 Sayo , nie dokuczaj Rynn xd to ona mnie zaczela nazywac "bydlakiem" i "starym" wiec teraz sie to na nia odwrocilo XD rynn racja licz kazdy cal i kazdy centymetr bo ich masz troche malo... mialbys chyba przekichane gdybys liczyl u lasek kg a nie tylko cm stare xd ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:03 am
Eredin Sayokun PointZer0 Sayo , nie dokuczaj Rynn xd to ona mnie zaczela nazywac "bydlakiem" i "starym" wiec teraz sie to na nia odwrocilo XD rynn racja licz kazdy cal i kazdy centymetr bo ich masz troche malo... mialbys chyba przekichane gdybys liczyl u lasek kg a nie tylko cm stare xd hmm rynn ciezka to chyba nie jest XD rower po sierakowie byl caly blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:07 am
Sayokun hmm rynn ciezka to chyba nie jest XD rower po sierakowie byl caly blaugh ale male najczesciej jest szalone razz i daje czadu za czterech , wiem to po Yumi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:09 am
Sayokun Eredin Sayokun PointZer0 Sayo , nie dokuczaj Rynn xd to ona mnie zaczela nazywac "bydlakiem" i "starym" wiec teraz sie to na nia odwrocilo XD rynn racja licz kazdy cal i kazdy centymetr bo ich masz troche malo... mialbys chyba przekichane gdybys liczyl u lasek kg a nie tylko cm stare xd hmm rynn ciezka to chyba nie jest XD rower po sierakowie byl caly blaugh khem, gorzej z moją pupą..jeździsz po tych krawężnikach jak wariat sweatdrop Eredin - a żebyś wiedział! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 9:09 am
Eredin Sayokun hmm rynn ciezka to chyba nie jest XD rower po sierakowie byl caly blaugh ale male najczesciej jest szalone razz i daje czadu za czterech , wiem to po Yumi wink taa 'drapie sie po bliznach po paznokciach' sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|