|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:05 am
YumiTao @Mistle: fajny masz wibrator xd xd xd hehe wiem a od kogo go dostalam ?? razz od twojej pomyslowej siostry biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Koniak fuuu? Najdoskonalszy trunek na świecie ! Kocham w nim wszysto , od armomatu ( lepszy tylko u kobiet ) po herbaciana barwę i smak tej czterdziestoprocentowej ambrozji crying A voodke ty lubisz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tayqn Hmm cięrzko powiedzieć, ale to czymś innym mi sie podoba wink @* ~~lena-undesaid~~ już nie wywijam a kijek ma na imie stefan twisted więc tak,,..... nowy...... każdy nowy ma odemnie jakieś powitanie twisted twisted stare wyciąga katane twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao @Mistle: fajny masz wibrator xd xd xd @Damroka: no a jak biggrin likierek czekoladowy mniamiii biggrin no a jak! xd xd A co kupila nowa butelke ?^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja spadam bo Ma_Żool zrzedzi narazie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Damroka YumiTao PointZer0 *siedzi na suficie i popija koniak czytając najnowszą Politykę* Fuu koniak xd najgorsze swinstwo jakie piłam blaugh Taaaa ty gustujesz w barku Mirki biggrin Koniak fuuu? Najdoskonalszy trunek na świecie ! Kocham w nim wszysto , od armomatu ( lepszy tylko u kobiet ) po herbaciana barwę i smak tej czterdziestoprocentowej ambrozji crying fakt ze jest mocne xd ale jakos mi nie smaqje razz wole płonaca wódke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:07 am
Mistle dobra ja spadam bo Ma_Żool zrzedzi narazie smile Pa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle YumiTao @Mistle: fajny masz wibrator xd xd xd hehe wiem a od kogo go dostalam ?? razz od twojej pomyslowej siostry biggrin lool xd gdzie ona sie włuczy biggrin po sexshopach łazi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|