|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:58 am
Usiatkowi chyba sie zawiesił komp xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*siedzi na suficie i popija koniak czytając najnowszą Politykę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao bedzie dzielnie walczyc z wami zrytkami xd to super rozniesiemy ta bude smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:59 am
YumiTao Tayqn *Z kopa w drzwi, Zarzuca kijaszek na plecy.* Cześc wam, Jak się macie ? *opiera Kijka o sciane siada na czym kolwiek* Co u was.? Hey Tayqn whee Hej 4laugh @*Damroka - No cuż redface a co to z pazurki patrzy na stupki i dłonie :] Jesteś Wilkołakiem ? :> ... Hie Sexy Wilkołak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka dziekuje ci bardzo heart juz nie jestem golas smile smile TzN rulezZz biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle YumiTao bedzie dzielnie walczyc z wami zrytkami xd to super rozniesiemy ta bude smile az ochrona sie was przestraszy i was wpusci biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:01 am
PointZer0 *siedzi na suficie i popija koniak czytając najnowszą Politykę* Fuu koniak xd najgorsze swinstwo jakie piłam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:01 am
Mistle Damroka dziekuje ci bardzo heart juz nie jestem golas smile smile TzN rulezZz biggrin biggrin biggrin biggrin nmzc wink TzN rulez a jakby moglo byc inaczej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:02 am
Ntsumi_Aya Tayqn No witam chypa cie nie znam *Zamyka szeroko oczy,* co za stroj, witaj *całuje w łapke* Mi Tay .. wink nie ma sprawy smile a takie pytanie.... jestes człowiekiem , wilkołakiem czy czyms innym? Hmm cięrzko powiedzieć, ale to czymś innym mi sie podoba wink @* ~~lena-undesaid~~ już nie wywijam a kijek ma na imie stefan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Mistle YumiTao bedzie dzielnie walczyc z wami zrytkami xd to super rozniesiemy ta bude smile az ochrona sie was przestraszy i was wpusci biggrin no peFnie smile zwlaszcza jak zaczniemy sie slinic i robic dałny razz razz krzyczac ze musimy wejsc i kuniec !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao PointZer0 *siedzi na suficie i popija koniak czytając najnowszą Politykę* Fuu koniak xd najgorsze swinstwo jakie piłam blaugh Taaaa ty gustujesz w barku Mirki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:04 am
Damroka YumiTao PointZer0 *siedzi na suficie i popija koniak czytając najnowszą Politykę* Fuu koniak xd najgorsze swinstwo jakie piłam blaugh Taaaa ty gustujesz w barku Mirki biggrin Koniak fuuu? Najdoskonalszy trunek na świecie ! Kocham w nim wszysto , od armomatu ( lepszy tylko u kobiet ) po herbaciana barwę i smak tej czterdziestoprocentowej ambrozji crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|