|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:51 am
Mistle YumiTao Mistle w mega razz nom ula razz mały Jelonku smile heh biggrin golasek xd spoko spoko kupie sobie jakies ubrania razz ale narazie biedna jestem smile jak bym miała kase :] to bym ci pożyczyła xd moze uda mi sie sprzedac uszy i bede miec 7000 smile to ci pozycze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:53 am
Mistle YumiTao Ula przeciez miałas isc neutral tak mi marzul mowił xp no mialam ale biletow nie ma nigdzie nawet do rybnika dzwonil;am i nie ma a w dzien koncertu raczej nie ma szans sie dostac i nawet ci ktorzy juz maja zaplacone wejscie nie maja pewnosci ze wejda tak duzo jest ludzi crying crying buuu crying nie dobra siła robocza wyrabiajaca bilety xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Mistle YumiTao Mistle w mega razz nom ula razz mały Jelonku smile heh biggrin golasek xd spoko spoko kupie sobie jakies ubrania razz ale narazie biedna jestem smile jak bym miała kase :] to bym ci pożyczyła xd moze uda mi sie sprzedac uszy i bede miec 7000 smile to ci pozycze blaugh spoko uzbieram sobie smile a Yeleń ma bilet juz czy tesz bedzie walczyc pod mega z nami ?? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Z kopa w drzwi, Zarzuca kijaszek na plecy.* Cześc wam, Jak się macie ? *opiera Kijka o sciane siada na czym kolwiek* Co u was.?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:54 am
Tayqn *Z kopa w drzwi, Zarzuca kijaszek na plecy.* Cześc wam, Jak się macie ? *opiera Kijka o sciane siada na czym kolwiek* Co u was.? Cześć whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Tayqn *Z kopa w drzwi, Zarzuca kijaszek na plecy.* Cześc wam, Jak się macie ? *opiera Kijka o sciane siada na czym kolwiek* Co u was.? Cześć whee Witam, *Całuje w rączke, Unosi brew do gory* hmhm ładne ubranko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tayqn *Z kopa w drzwi, Zarzuca kijaszek na plecy.* Cześc wam, Jak się macie ? *opiera Kijka o sciane siada na czym kolwiek* Co u was.? ej, weź tak tym kijem nie wywijaj......- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle YumiTao Mistle YumiTao Mistle w mega razz nom ula razz mały Jelonku smile heh biggrin golasek xd spoko spoko kupie sobie jakies ubrania razz ale narazie biedna jestem smile jak bym miała kase :] to bym ci pożyczyła xd moze uda mi sie sprzedac uszy i bede miec 7000 smile to ci pozycze blaugh spoko uzbieram sobie smile a Yeleń ma bilet juz czy tesz bedzie walczyc pod mega z nami ?? razz bedzie dzielnie walczyc z wami zrytkami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:56 am
Tayqn Damroka Tayqn *Z kopa w drzwi, Zarzuca kijaszek na plecy.* Cześc wam, Jak się macie ? *opiera Kijka o sciane siada na czym kolwiek* Co u was.? Cześć whee Witam, *Całuje w rączke, Unosi brew do gory* hmhm ładne ubranko wink 4laugh Dzieki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:56 am
Tayqn *Z kopa w drzwi, Zarzuca kijaszek na plecy.* Cześc wam, Jak się macie ? *opiera Kijka o sciane siada na czym kolwiek* Co u was.? Hey Tayqn whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|