|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:54 am
PointZer0 No trudno , przetrzymać musisz *głaszcze po gówce* xd A jak wyzdrowiejesz to odrobisz straty krwi w alkoho.. eee.... tzn alkoholu we krwi xd hihi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:56 am
hejka ludzie...kurde ktos mnie uprzedzil o kilka seknund..bo mialbym nowy liscik za jedyne 3800 ^^'kurde... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:00 am
Vykk hejka ludzie...kurde ktos mnie uprzedzil o kilka seknund..bo mialbym nowy liscik za jedyne 3800 ^^'kurde... sweatdrop a ja kupilam dwa za 4500 stressed Ludki sie zasugerowaly, ze w nowym liscie bedzie cos ekstra jak w poprzednim, a oni pewnie znowu odstawia numer i dadza cos w stylu "misiowe pizamki", zeby wyrownac gaiowa ekonomie i unormowac ceny listow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:08 am
to ja jeszcze raz witam wszystkich sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:09 am
Kitty-ShadowCat to ja jeszcze raz witam wszystkich sad Witaj Witaj hmm... ? co to za banner ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:10 am
Siemka Kittuś!! Fajny fryz biggrin Tak w ogole, to witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:10 am
PointZer0 Kitty-ShadowCat to ja jeszcze raz witam wszystkich sad Witaj Witaj hmm... ? co to za banner ? xd question question question wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:11 am
~~lena-undesaid~~ Siemka Kittuś!! Fajny fryz biggrin Tak w ogole, to witam wszystkich dzikooje heart witaj *wita* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:11 am
~~lena-undesaid~~ Siemka Kittuś!! Fajny fryz biggrin Tak w ogole, to witam wszystkich Hej Lena xd Kitty - mała reklama MissTao , co ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:12 am
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ Siemka Kittuś!! Fajny fryz biggrin Tak w ogole, to witam wszystkich Hej Lena xd Kitty - mała reklama MissTao , co ? xd AAaaa to.... tak nie wiedziałam co wkleić w siga i.... tak jakoś sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:14 am
Kittka... eek coś ty z sobą zrobiła?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:15 am
~~lena-undesaid~~ Siemka Kittuś!! Fajny fryz biggrin Tak w ogole, to witam wszystkich hejka lena hejka jas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:15 am
Kitty-ShadowCat PointZer0 ~~lena-undesaid~~ Siemka Kittuś!! Fajny fryz biggrin Tak w ogole, to witam wszystkich Hej Lena xd Kitty - mała reklama MissTao , co ? xd AAaaa to.... tak nie wiedziałam co wkleić w siga i.... tak jakoś sweatdrop Tak jakos, hę??:> Ty sie nchcesz tu normalnie podlizać!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|