|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:17 am
Ja- Yosei ...a wie ktoś już może - co się dzieje - jak się powiększy domek? powiekszenie kosztuje 20k i po prostu meblujesz go sobie rzeczami, ktore wczesniej zakupiles 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...ja zdupiam ...trzymajta się ...Sayonara ... biggrin ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:19 am
Miss_Karina Omega Sun Tayqn JEst tu coś takiego jak domy podobno. Jak sie ich urzywa wiecie może ? Zapraszam do zapoznania sie z przewodnikiem (jeden z topikow na naszym forum) 3nodding Hej Omi whee juz po zajeciach? O.o esh.... jestem chora wiec siedze w domku crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:20 am
Omega Sun Miss_Karina Omega Sun Tayqn JEst tu coś takiego jak domy podobno. Jak sie ich urzywa wiecie może ? Zapraszam do zapoznania sie z przewodnikiem (jeden z topikow na naszym forum) 3nodding Hej Omi whee juz po zajeciach? O.o esh.... jestem chora wiec siedze w domku crying ujc sad ale za to nie musialas wychodzic w taka paskudna pogode na zewnatrz... u mnie na wsi juz jest bajoro xp nie da sie juz przejechac przez glowna ulice sweatdrop na szczescie jakos wyjechalam xd xd a tobie zycze szybkiego powrotu do zdroffka!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:22 am
Omega Sun Miss_Karina Omega Sun Tayqn JEst tu coś takiego jak domy podobno. Jak sie ich urzywa wiecie może ? Zapraszam do zapoznania sie z przewodnikiem (jeden z topikow na naszym forum) 3nodding Hej Omi whee juz po zajeciach? O.o esh.... jestem chora wiec siedze w domku crying ja też jestem chory, i mam kaca po wczoraj, ale nie mam nawet szans posiedzieć w domu, wieczorem mam imprezkę urodzinową wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:23 am
ok ja sie zmywam whee zaraz zaczynaja sie zajecia. do zobaczonka!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:24 am
na wielkanoc bedzie chyba walka z kosmitami sweatdrop xd bo gambino robi wysooookie miejsce do ladowania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:26 am
Miss_Karina ok ja sie zmywam whee zaraz zaczynaja sie zajecia. do zobaczonka!!!! like someone care xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:28 am
Miss_Karina ujc sad ale za to nie musialas wychodzic w taka paskudna pogode na zewnatrz... u mnie na wsi juz jest bajoro xp nie da sie juz przejechac przez glowna ulice sweatdrop na szczescie jakos wyjechalam xd xd a tobie zycze szybkiego powrotu do zdroffka!!! whee dziekuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:34 am
Sayokun na wielkanoc bedzie chyba walka z kosmitami sweatdrop xd bo gambino robi wysooookie miejsce do ladowania xd To chyba taki wiezowiec po prostu. Mam nadzieje, ze to tylko poczatkowa konstrukcja, bo na razie wyglada okropnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:40 am
Omega , ty chora ? To zdrowia życzę , gorzałkę z pieprzem pić musisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:42 am
PointZer0 Omega , ty chora ? To zdrowia życzę , gorzałkę z pieprzem pić musisz xd dzieki 3nodding a alkoholu nie posiadam, bo resztki zuzylam jak mnie zab bolal blaugh Musza mi wystarczyc paskudne syropy i tableteczki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:44 am
Omega Sun dzieki 3nodding a alkoholu nie posiadam, bo resztki zuzylam jak mnie zab bolal blaugh Musza mi wystarczyc paskudne syropy i tableteczki xp No trudno , przetrzymać musisz *głaszcze po gówce* xd A jak wyzdrowiejesz to odrobisz straty krwi w alkoho.. eee.... tzn alkoholu we krwi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|