|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:13 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina czesc wam szkraby whee 4laugh juz z rana amory co? wink whee hej karinka :c) hej Pisiu whee coz za powitania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:14 am
juz mam wlczone smile siostra musiala mi powiedziec jak i cuz to takiego bo nie znam sie prawie na gai smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:16 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina czesc wam szkraby whee 4laugh juz z rana amory co? wink whee hej karinka :c) hej Pisiu whee coz za powitania wink hieeee!!! whee xd xd dzis mam dobry humorek bo po studiach ide na spotkanie z paczka a potem idziemy do pubu xd xd (jeden minus to...ze nie moge pic nic z %, bo prowadze autko sad )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:18 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina czesc wam szkraby whee 4laugh juz z rana amory co? wink whee hej karinka :c) hej Pisiu whee coz za powitania wink hieeee!!! whee xd xd dzis mam dobry humorek bo po studiach ide na spotkanie z paczka a potem idziemy do pubu xd xd (jeden minus to...ze nie moge pic nic z %, bo prowadze autko sad )no to sie ciesze z humorku^^ my z paczka znaczy w 4 osoby farbujemy sobie włosy, ja wlosy i brode na kruczo czarno xd ciekawe jak wyjdzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:20 am
Lavagetas_heqetai no to sie ciesze z humorku^^ my z paczka znaczy w 4 osoby farbujemy sobie włosy, ja wlosy i brode na kruczo czarno xd ciekawe jak wyjdzie xd eek na czarno??!!! dlaczego??!!! eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:22 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai no to sie ciesze z humorku^^ my z paczka znaczy w 4 osoby farbujemy sobie włosy, ja wlosy i brode na kruczo czarno xd ciekawe jak wyjdzie xd eek na czarno??!!! dlaczego??!!! eek eek eek ładnie na czarno smile uwaga na uszy bo tesz sie lubia pofarbowac czasami smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:22 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai no to sie ciesze z humorku^^ my z paczka znaczy w 4 osoby farbujemy sobie włosy, ja wlosy i brode na kruczo czarno xd ciekawe jak wyjdzie xd eek na czarno??!!! dlaczego??!!! eek eek eek taki manifest na dzien wiosny- no pozatym to inny by mi nie pasowal chyba sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:23 am
mam nadzieje ze nie na trwalo @_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:25 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai no to sie ciesze z humorku^^ my z paczka znaczy w 4 osoby farbujemy sobie włosy, ja wlosy i brode na kruczo czarno xd ciekawe jak wyjdzie xd eek na czarno??!!! dlaczego??!!! eek eek eek taki manifest na dzien wiosny- no pozatym to inny by mi nie pasowal chyba sweatdrop moze zamiast na czarno pomalujcie jednodniowa farba na kolor zielony xd to najlepszy taki manifest xd whee i ogromna prosba, zrob sobei fotke w takich ufarbowanych wloskach i wstaw na nasza galerie xd chce zobaczyc!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:26 am
Miss_Karina mam nadzieje ze nie na trwalo @_< no nie, jasne ze nie-- jakto one powiedzialy? ze to jakas..ee szampo....szamponowka? jakoś tak, nie zam sie, maja mi kupic redface xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:27 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina mam nadzieje ze nie na trwalo @_< no nie, jasne ze nie-- jakto one powiedzialy? ze to jakas..ee szampo....szamponowka? jakoś tak, nie zam sie, maja mi kupic redface xd xd xd szampon koloryzujacy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:27 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai no to sie ciesze z humorku^^ my z paczka znaczy w 4 osoby farbujemy sobie włosy, ja wlosy i brode na kruczo czarno xd ciekawe jak wyjdzie xd eek na czarno??!!! dlaczego??!!! eek eek eek taki manifest na dzien wiosny- no pozatym to inny by mi nie pasowal chyba sweatdrop moze zamiast na czarno pomalujcie jednodniowa farba na kolor zielony xd to najlepszy taki manifest xd whee i ogromna prosba, zrob sobei fotke w takich ufarbowanych wloskach i wstaw na nasza galerie xd chce zobaczyc!!! moze ktos bedzie mial aparat ale nie wiem czy wsadze ja tu, jak chcesz to same włosy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:29 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina mam nadzieje ze nie na trwalo @_< no nie, jasne ze nie-- jakto one powiedzialy? ze to jakas..ee szampo....szamponowka? jakoś tak, nie zam sie, maja mi kupic redface xd xd xd szampon koloryzujacy xd no wszystko jedno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:29 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai no to sie ciesze z humorku^^ my z paczka znaczy w 4 osoby farbujemy sobie włosy, ja wlosy i brode na kruczo czarno xd ciekawe jak wyjdzie xd eek na czarno??!!! dlaczego??!!! eek eek eek taki manifest na dzien wiosny- no pozatym to inny by mi nie pasowal chyba sweatdrop moze zamiast na czarno pomalujcie jednodniowa farba na kolor zielony xd to najlepszy taki manifest xd whee i ogromna prosba, zrob sobei fotke w takich ufarbowanych wloskach i wstaw na nasza galerie xd chce zobaczyc!!! moze ktos bedzie mial aparat ale nie wiem czy wsadze ja tu, jak chcesz to same włosy xd bede cierpliwie czekac na foteczke whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:30 am
Miss_Karina bede cierpliwie czekac na foteczke whee nie ma po co szpecic galerii- jest tylu innych czarnowłosych blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|