|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:01 am
Kitty-ShadowCat Mistle witam biggrin jak tam poczatek likendu ?? biggrin cześć... znamy się? wink pewnie nie bo nowa tu jestem smile widac zreszta jaki ze mnie golasek smile Mistle jestem " podaje lapke " smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:02 am
Mistle Kitty-ShadowCat Mistle witam biggrin jak tam poczatek likendu ?? biggrin cześć... znamy się? wink pewnie nie bo nowa tu jestem smile widac zreszta jaki ze mnie golasek smile Mistle jestem " podaje lapke " smile miło mi... ja jestem Kitty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:02 am
sea-coast Mistle witam biggrin jak tam poczatek likendu ?? biggrin siemano mojaoko istoto wink biggrin masz dobry gust jesli chodzi o oczy wiesz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:03 am
Mistle Lavagetas_heqetai Mistle witam biggrin jak tam poczatek likendu ?? biggrin witaj wink pochmurno i małowiosennie- słońce chce... nom po prostu idealny dzien na lezenie i totalne apogeum lenistwa smile dobrze bo trza odpoczac po stresujacym tygodniu wink tak, nic tylko leniuchować- miło poznac tak w ogole smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:05 am
Lavagetas_heqetai Mistle Lavagetas_heqetai Mistle witam biggrin jak tam poczatek likendu ?? biggrin witaj wink pochmurno i małowiosennie- słońce chce... nom po prostu idealny dzien na lezenie i totalne apogeum lenistwa smile dobrze bo trza odpoczac po stresujacym tygodniu wink tak, nic tylko leniuchować- miło poznac tak w ogole smile mi rowniez smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:06 am
sea-coast Lavagetas_heqetai sea-coast Lavagetas_heqetai sea-coast dobvrze Kochanie ale coś nam dzisiaj juz k�łko sie od ł�zka skrzywiło eek jakto? surprised az taki ciezki jestem xp cieżar...ruchy...i kap heart to nastepnym razem mniej szaleństw blaugh albo wiecej hehe zatkaj mi uszka sad nie smuc sie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:07 am
Mistle Lavagetas_heqetai Mistle Lavagetas_heqetai Mistle witam biggrin jak tam poczatek likendu ?? biggrin witaj wink pochmurno i małowiosennie- słońce chce... nom po prostu idealny dzien na lezenie i totalne apogeum lenistwa smile dobrze bo trza odpoczac po stresujacym tygodniu wink tak, nic tylko leniuchować- miło poznac tak w ogole smile mi rowniez smile nie włączasz PM?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:08 am
czesc wam szkraby whee 4laugh juz z rana amory co? wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:09 am
Miss_Karina czesc wam szkraby whee 4laugh juz z rana amory co? wink whee witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina czesc wam szkraby whee 4laugh juz z rana amory co? wink whee no a jak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina czesc wam szkraby whee 4laugh juz z rana amory co? wink whee hej karinka :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
heh xd mam teraz godzine przerwy a potem 2 h meczenia sie w Photoshopie xp sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:11 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina czesc wam szkraby whee 4laugh juz z rana amory co? wink whee hej karinka :c) hej Pisiu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|