|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:50 am
Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat sea-coast Lavagetas_heqetai uwielbiam egipt, tak samo jak chiny i japonie 3nodding moj najwiekszy rysunek to 1m x 1.5m to sie pakuj jedziemy do egiptu chce misia w bandarzu ja często podr80;uję z ciocią..... byłam już z nią w Indiach, Egipcie. smile ja nigdzie nie bylem sad miałam jechać do indii w święta.... dobrze że nie pojechałam... mogłabym spotkać tsunami crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:52 am
Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat sea-coast Lavagetas_heqetai uwielbiam egipt, tak samo jak chiny i japonie 3nodding moj najwiekszy rysunek to 1m x 1.5m to sie pakuj jedziemy do egiptu chce misia w bandarzu ja często podr80;uję z ciocią..... byłam już z nią w Indiach, Egipcie. smile ja nigdzie nie bylem sad miałam jechać do indii w święta.... dobrze że nie pojechałam... mogłabym spotkać tsunami crying dlatego miałas ten sen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:55 am
Lavagetas_heqetai sea-coast Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat sea-coast Lavagetas_heqetai uwielbiam egipt, tak samo jak chiny i japonie 3nodding moj najwiekszy rysunek to 1m x 1.5m to sie pakuj jedziemy do egiptu chce misia w bandarzu ja często podr80;uję z ciocią..... byłam już z nią w Indiach, Egipcie. smile ja nigdzie nie bylem sad czemu nie piszesz na gg? właczaja i wyłaczaja mi net :/ ja sie tam do nich przejde domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:55 am
sea-coast Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat sea-coast Lavagetas_heqetai uwielbiam egipt, tak samo jak chiny i japonie 3nodding moj najwiekszy rysunek to 1m x 1.5m to sie pakuj jedziemy do egiptu chce misia w bandarzu ja często podr80;uję z ciocią..... byłam już z nią w Indiach, Egipcie. smile ja nigdzie nie bylem sad miałam jechać do indii w święta.... dobrze że nie pojechałam... mogłabym spotkać tsunami crying dlatego miałas ten sen tak crying to przez ten szok ktprzeżyłam jak dowiedziałam się że tsunami było niedaleko miejsca do kto miałam jechać crying i od nadmiaru wiadomości na ten temat crying [Kukus: tak być nie może... 7 to już zdecydowanie przesada z cytatami]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:56 am
witam biggrin jak tam poczatek likendu ?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:56 am
sea-coast Lavagetas_heqetai sea-coast Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat sea-coast Lavagetas_heqetai uwielbiam egipt, tak samo jak chiny i japonie 3nodding moj najwiekszy rysunek to 1m x 1.5m to sie pakuj jedziemy do egiptu chce misia w bandarzu ja często podr80;uję z ciocią..... byłam już z nią w Indiach, Egipcie. smile ja nigdzie nie bylem sad czemu nie piszesz na gg? właczaja i wyłaczaja mi net :/ ja sie tam do nich przejde domokun scream do mnie lepiej wpadnij blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:57 am
Mistle witam biggrin jak tam poczatek likendu ?? biggrin cześć... znamy się? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:58 am
Mistle witam biggrin jak tam poczatek likendu ?? biggrin witaj wink pochmurno i małowiosennie- słońce chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:59 am
Mistle witam biggrin jak tam poczatek likendu ?? biggrin siemano mojaoko istoto wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:00 am
Lavagetas_heqetai Mistle witam biggrin jak tam poczatek likendu ?? biggrin witaj wink pochmurno i małowiosennie- słońce chce... nom po prostu idealny dzien na lezenie i totalne apogeum lenistwa smile dobrze bo trza odpoczac po stresujacym tygodniu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|