|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:30 am
[włazi cała brudna od farby] jupi jupi.... skończyłam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:31 am
Kitty-ShadowCat [włazi cała brudna od farby] jupi jupi.... skończyłam blaugh co skonczyłas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:31 am
Kitty-ShadowCat [włazi cała brudna od farby] jupi jupi.... skończyłam blaugh co malowalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:35 am
Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat [włazi cała brudna od farby] jupi jupi.... skończyłam blaugh co malowalas? wielkii plakat (tzn. kończyłam). wymiary; szer;3m, wys; 2m. sweatdrop heh.... spory
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:36 am
Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat [włazi cała brudna od farby] jupi jupi.... skończyłam blaugh co malowalas? wielkii plakat (tzn. kończyłam). wymiary; szer;3m, wys; 2m. sweatdrop heh.... spory no ale co to za plakat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:38 am
sea-coast Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat [włazi cała brudna od farby] jupi jupi.... skończyłam blaugh co malowalas? wielkii plakat (tzn. kończyłam). wymiary; szer;3m, wys; 2m. sweatdrop heh.... spory no ale co to za plakat przedstawia 3 piramidy.... jest też napis egipt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:38 am
Kitty-ShadowCat sea-coast Kitty-ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat [włazi cała brudna od farby] jupi jupi.... skończyłam blaugh co malowalas? wielkii plakat (tzn. kończyłam). wymiary; szer;3m, wys; 2m. sweatdrop heh.... spory no ale co to za plakat przedstawia 3 piramidy.... jest też napis egipt xd wow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:42 am
uwielbiam egipt, tak samo jak chiny i japonie 3nodding moj najwiekszy rysunek to 1m x 1.5m
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:43 am
sweatdrop jeszcze musze namalowac flagę egiptu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:44 am
Lavagetas_heqetai uwielbiam egipt, tak samo jak chiny i japonie 3nodding moj najwiekszy rysunek to 1m x 1.5m to tak samo jak ja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:45 am
Lavagetas_heqetai uwielbiam egipt, tak samo jak chiny i japonie 3nodding moj najwiekszy rysunek to 1m x 1.5m to sie pakuj jedziemy do egiptu chce misia w bandarzu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:47 am
sea-coast Lavagetas_heqetai uwielbiam egipt, tak samo jak chiny i japonie 3nodding moj najwiekszy rysunek to 1m x 1.5m to sie pakuj jedziemy do egiptu chce misia w bandarzu zalatwione nawet dwa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:48 am