|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:15 am
Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat dzikooje blaugh mi się też trafiają czasem głoopie rzeczy i wtedy żałuję że otworzyłam xp noo tez mialem zamiar nie otwierac- głupiec stressed jaką przepaske Rybko?łądną?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:16 am
sea-coast Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat dzikooje blaugh mi się też trafiają czasem głoopie rzeczy i wtedy żałuję że otworzyłam xp noo tez mialem zamiar nie otwierac- głupiec stressed jaką przepaske Rybko?łądną? zaraz pokaze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:16 am
Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat dzikooje blaugh mi się też trafiają czasem głoopie rzeczy i wtedy żałuję że otworzyłam xp noo tez mialem zamiar nie otwierac- głupiec stressed ratuj system mi nawala crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:19 am
Lavagetas_heqetai sea-coast Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat dzikooje blaugh mi się też trafiają czasem głoopie rzeczy i wtedy żałuję że otworzyłam xp noo tez mialem zamiar nie otwierac- głupiec stressed jaką przepaske Rybko?łądną? zaraz pokaze wink hahahah Kochanie pasuje jak ulał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:20 am
Lavagetas_heqetai sea-coast Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat dzikooje blaugh mi się też trafiają czasem głoopie rzeczy i wtedy żałuję że otworzyłam xp noo tez mialem zamiar nie otwierac- głupiec stressed jaką przepaske Rybko?łądną? zaraz pokaze wink O ja też taką miałam i sprzedałam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:20 am
sea-coast Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat dzikooje blaugh mi się też trafiają czasem głoopie rzeczy i wtedy żałuję że otworzyłam xp noo tez mialem zamiar nie otwierac- głupiec stressed ratuj system mi nawala crying resecik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:22 am
*wychodzi spod kanapy i siada na niej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:23 am
Lavagetas_heqetai sea-coast Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat dzikooje blaugh mi się też trafiają czasem głoopie rzeczy i wtedy żałuję że otworzyłam xp noo tez mialem zamiar nie otwierac- głupiec stressed ratuj system mi nawala crying resecik zrobiłam jak kazałes moj Panie i władco smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:24 am
Ita Lockheart *wychodzi spod kanapy i siada na niej* witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:25 am
sea-coast Lavagetas_heqetai sea-coast Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat dzikooje blaugh mi się też trafiają czasem głoopie rzeczy i wtedy żałuję że otworzyłam xp noo tez mialem zamiar nie otwierac- głupiec stressed ratuj system mi nawala crying resecik zrobiłam jak kazałes moj Panie i władco smile no i jak, lepiej dziala? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:25 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart *wychodzi spod kanapy i siada na niej* witaj smile witaj makaronowy krolu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:26 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart *wychodzi spod kanapy i siada na niej* witaj smile witaj makaronowy krolu juz nie mam makaronowych podwladnych niestety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:26 am
Lavagetas_heqetai sea-coast Lavagetas_heqetai sea-coast Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat dzikooje blaugh mi się też trafiają czasem głoopie rzeczy i wtedy żałuję że otworzyłam xp noo tez mialem zamiar nie otwierac- głupiec stressed ratuj system mi nawala crying resecik zrobiłam jak kazałes moj Panie i władco smile no i jak, lepiej dziala? wink chyba tak [Kukus: licz cytaty]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:28 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart *wychodzi spod kanapy i siada na niej* witaj smile witaj makaronowy krolu juz nie mam makaronowych podwladnych niestety ja jestem twoją podwładną w makaronie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|