|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:19 am
Ita- mam pytanie- ile bierzesz za rysunek? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:20 am
Kitty-ShadowCat Ita- mam pytanie- ile bierzesz za rysunek? wink wszystko jest napisane w moim sklepiku , dkorego link mam w sygnaturce biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:21 am
Ita Lockheart Kitty-ShadowCat Ita- mam pytanie- ile bierzesz za rysunek? wink wszystko jest napisane w moim sklepiku , dkorego link mam w sygnaturce biggrin wink aha.... thinx biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:23 am
Kitty-ShadowCat Ita Lockheart Kitty-ShadowCat Ita- mam pytanie- ile bierzesz za rysunek? wink wszystko jest napisane w moim sklepiku , dkorego link mam w sygnaturce biggrin wink aha.... thinx biggrin zmieniłas fryzurke czy mi sie tylko zdaje ? eek surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:53 am
Ita Lockheart Kitty-ShadowCat Ita Lockheart Kitty-ShadowCat Ita- mam pytanie- ile bierzesz za rysunek? wink wszystko jest napisane w moim sklepiku , dkorego link mam w sygnaturce biggrin wink aha.... thinx biggrin zmieniłas fryzurke czy mi sie tylko zdaje ? eek surprised sorki ale musiałam zresetować kompa... tak zmieniłam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:05 am
zmieniłam wygląd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:10 am
Kitty-ShadowCat zmieniłam wygląd 3nodding no widze wlasnie- fajnie wygladasz smile a ja blueboxa mam ale jakas głupia przepaska xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:12 am
Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat zmieniłam wygląd 3nodding no widze wlasnie- fajnie wygladasz smile a ja blueboxa mam ale jakas głupia przepaska xp dzikooje blaugh mi się też trafiają czasem głoopie rzeczy i wtedy żałuję że otworzyłam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:14 am
Lavagetas_heqetai Kitty-ShadowCat zmieniłam wygląd 3nodding no widze wlasnie- fajnie wygladasz smile a ja blueboxa mam ale jakas głupia przepaska xp baardzo fajnie kociaku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:14 am
Kitty-ShadowCat dzikooje blaugh mi się też trafiają czasem głoopie rzeczy i wtedy żałuję że otworzyłam xp noo tez mialem zamiar nie otwierac- głupiec stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|