|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:48 am
Cześć smile jestem na chwilke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:49 am
Damroka Cześć smile jestem na chwilke O.o. a my się chyba nie znamy... witam *podaje łapkę* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:50 am
Kitty-ShadowCat Damroka Cześć smile jestem na chwilke O.o. a my się chyba nie znamy... witam *podaje łapkę* biggrin no tak raczej sie nie znamy 3nodding *podaje swoja wieeelka lape xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:52 am
Damroka Kitty-ShadowCat Damroka Cześć smile jestem na chwilke O.o. a my się chyba nie znamy... witam *podaje łapkę* biggrin no tak raczej sie nie znamy 3nodding *podaje swoja wieeelka lape xd * miło mi poznać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:53 am
Kitty-ShadowCat Damroka Kitty-ShadowCat Damroka Cześć smile jestem na chwilke O.o. a my się chyba nie znamy... witam *podaje łapkę* biggrin no tak raczej sie nie znamy 3nodding *podaje swoja wieeelka lape xd * miło mi poznać biggrin mi rowniez biggrin za 10 minut na rekolekcje xp jezzu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:56 am
Kitty-ShadowCat sea-coast Kitty-ShadowCat wroociłam na chwilkę aby powiedzieć że koopiłam okoolarki i fryzurkę..... wyglądam całkiem inaczej blaugh co za zmiana eek slicznie dzikooje heart ano fakt... nie jest źle... ale nadal coś mnie tu nie leży... ale może to tylko wynik tego, że się czepiam, bo jestem chory i rozdrażniony, a dodatkowo mam kaca po dniu św. Patryka gdyż oblewaliśmy moje urodziny i przypadło oblewanie na to jakże słowiańskie święto piwa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:57 am
Damroka mi rowniez biggrin za 10 minut na rekolekcje xp jezzu.... ja dymam do urzędu skarbowego sweatdrop skurczybyki mnie przydymali na podatek i muszę zapłacić, bo inaczej to mogiła xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:59 am
Kukus Damroka mi rowniez biggrin za 10 minut na rekolekcje xp jezzu.... ja dymam do urzędu skarbowego sweatdrop skurczybyki mnie przydymali na podatek i muszę zapłacić, bo inaczej to mogiła xp a ja dziś nie idem do shkoły 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:02 am
E.e. mam pytanie- co się do cholery dzieje w Gambino? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:05 am
Kitty-ShadowCat E.e. mam pytanie- co się do cholery dzieje w Gambino? gonk grubas zbiera hajs na odbudowe posiadłości
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:07 am
Kukus Kitty-ShadowCat E.e. mam pytanie- co się do cholery dzieje w Gambino? gonk grubas zbiera hajs na odbudowe posiadłości zbierał... teraz zbiera na extra bajerke jakąś... się zobaczy co tam zmacha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:14 am
Kukus Kukus Kitty-ShadowCat E.e. mam pytanie- co się do cholery dzieje w Gambino? gonk grubas zbiera hajs na odbudowe posiadłości zbierał... teraz zbiera na extra bajerke jakąś... się zobaczy co tam zmacha ja mu dam kase... burak jeden xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|