|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 12:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 10:36 pm
]Goth bless[ Vykk Ibris opcy ja wam moge sprzedac taki rym: "Jestem Adam z chu#@mi sie nie zadawam" mrgreen A ja nosze adidasy, jestem ziomal pierwszej klasy. Tak to ja tez potrafie razz a tak question A gdzie plasterek? scream nie kazdy ziom nosi plasterek a ja nie jestem tania podrobka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 12:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 2:27 am
dziwnie wtyszlas xp a widze ze kicia pozbyla sie kolniezyka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 2:58 am
Jestem na tyle chory by pomyslec, ze wyszlas na tej fotce tak, jakby kotka wladala twoim umyslem i Ty bylabys tylko pustym i warzywiastym reprezentantem rasowym xd Wiesz, cos w stylu bad'n'mad doctor who like rule the world xd xd xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 3:27 am
a mi sie podoba ... takie skromniutkie .. i tyle ... bez zadnych przesadzonych pozycji xd a moze i szkoda ze bez pozycji .. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 4:22 am
]Goth bless[ Jestem na tyle chory by pomyslec, ze wyszlas na tej fotce tak, jakby kotka wladala twoim umyslem i Ty bylabys tylko pustym i warzywiastym reprezentantem rasowym xd Wiesz, cos w stylu bad'n'mad doctor who like rule the world xd xd xd heart Pinky i Mozgu !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 6:20 am
racqel ]Goth bless[ Jestem na tyle chory by pomyslec, ze wyszlas na tej fotce tak, jakby kotka wladala twoim umyslem i Ty bylabys tylko pustym i warzywiastym reprezentantem rasowym xd Wiesz, cos w stylu bad'n'mad doctor who like rule the world xd xd xd heart Pinky i Mozgu ! raczej psy i koty tam tez bylo cos takiego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 12:07 am
postrasze was moimi nowymi fotkami XDDD ojejku .. jak mnei dawno tutaj nie było .. razz 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 2:09 am
ładnie wyszlas Fifi wink teraz dalszy ciag moich zdjec wink ja wink ja 2 wink ja wiem ze jakos tak mało naturalnie, ale jednak majac aparat na 3h trudno zrobic cos fajnego wink ja dziwnie wychodze na zdjeciach uprzedzam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 3:46 am
wywlok666 postrasze was moimi nowymi fotkami XDDD ojejku .. jak mnei dawno tutaj nie było .. razz  Chcialem zapytac czy jestes tym facetem czy ta slicznotka, ale w pore zauwazylem sygnaturke. sweatdrop Ladna z was para, no i widze, ze nie jestem sam w klimatach goth-metal'owych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 3:48 am
Night_Lady ładnie wyszlas Fifi wink teraz dalszy ciag moich zdjec wink ja wink ja 2 wink ja wiem ze jakos tak mało naturalnie, ale jednak majac aparat na 3h trudno zrobic cos fajnego wink ja dziwnie wychodze na zdjeciach uprzedzam
No, teraz widze, schowales sie przed obiektywem Kocurku, a jednak wiem ze to TY! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 4:24 am
Night_Lady ładnie wyszlas Fifi wink teraz dalszy ciag moich zdjec wink ja wink ja 2 wink ja wiem ze jakos tak mało naturalnie, ale jednak majac aparat na 3h trudno zrobic cos fajnego wink ja dziwnie wychodze na zdjeciach uprzedzam
na tym pierwszym zdjeciu to masz na glowie rajstope czy mi sie tylko tak na monitorze pokazuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 8:08 am
Ojejku jej, Fifi slicznie wyszlas biggrin A ten pan to ma ladna koszule, o tak XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 10:43 am
Ibris Ojejku jej, Fifi slicznie wyszlas biggrin A ten pan to ma ladna koszule, o tak XDD *^___^* dziekuję tam na fotce ze mną kolega jest razz komplement na temat koszuli mu przekażę razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|