|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:03 am
Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel chodz Sei porozbijamy taleshe xd Nyu 3nodding 4laugh *otwiera szafke z taleshami* Nyu^ ^*Wyciaga talerz* *zshooca talerz z szafki* *talerz rozsypooje sie na drobne kawałeczki* whee *Rzuca trzymany talerz, który rozpryskuje się na podłodze*Nyu^ ^ *Zawisa na drzwiczkach szafki z talerzami* i w ten sposób poszła w @%$##@ 500-letnia kolekcja porcelany matki ozzy-ego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:04 am
Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel chodz Sei porozbijamy taleshe xd Nyu 3nodding 4laugh *otwiera szafke z taleshami* Nyu^ ^*Wyciaga talerz* *zshooca talerz z szafki* *talerz rozsypooje sie na drobne kawałeczki* whee *Rzuca trzymany talerz, który rozpryskuje się na podłodze*Nyu^ ^ *Zawisa na drzwiczkach szafki z talerzami* *szafka przechyla sie* eek * talerzezaczyna zsoować sie z poolek** 4laugh Nyu^ ^*Puszcza się drzwiczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:07 am
Sayokun ninja ninja ninja 'wchodząc po cichu niezauważony podmnienia wszystkie butelki z % na butelki z wodą po czym te wartoźciowsze chowa w nie znanym nikomu miejscu za pomocą magii naprawia zbite butelki i rozdziela płyn wylany na podłodze między butelki oddzielając syf z podłogi po czym i te chowa siada zmęczony na foteli' *ufff*% bezpieczne sweatdrop ninja ninja ninja nie noooooooooooooo... tylko się zajebać... nie dość, że mi wszystko demolują to jeszcze przyszedł taki na szaber gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:09 am
Kukus Sayokun ninja ninja ninja 'wchodząc po cichu niezauważony podmnienia wszystkie butelki z % na butelki z wodą po czym te wartoźciowsze chowa w nie znanym nikomu miejscu za pomocą magii naprawia zbite butelki i rozdziela płyn wylany na podłodze między butelki oddzielając syf z podłogi po czym i te chowa siada zmęczony na foteli' *ufff*% bezpieczne sweatdrop ninja ninja ninja nie noooooooooooooo... tylko się zajebać... nie dość, że mi wszystko demolują to jeszcze przyszedł taki na szaber gonk stare butelki są schowane w twoim pokoju a ten zamiast mi dziękować to... jak chcesz to je zbije stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:09 am
Sayokun Lethiel Sayokun Kukus crying czemu wy nas tak męczycie? crying crying co ja wam zrobiłem? crying jesteście bez serca... butla 18letniej Whisky crying crying crying ninja ninja ninja 'wchodząc po cichu niezauważony podmnienia wszystkie butelki z % na butelki z wodą po czym te wartoźciowsze chowa w nie znanym nikomu miejscu za pomocą magii naprawia zbite butelki i rozdziela płyn wylany na podłodze między butelki oddzielając syf z podłogi po czym i te chowa siada zmęczony na foteli' *ufff*% bezpieczne sweatdrop ninja ninja ninja eek eek ...... xd xd na żywo jestem apstynentem ale na gai jestem animowanym alkocholikiem xd lol.... a bstynentem xd .. tio baaaardzo dobrze bo alkochol zly 3nodding *przytula mocniootko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:11 am
Lethiel lol.... a bstynentem xd .. tio baaaardzo dobrze bo alkochol zly 3nodding *przytula mocniootko* sweatdrop wiem jak się pisze (to akurat wiem xd ) specjalnie tak napisałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:11 am
Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel chodz Sei porozbijamy taleshe xd Nyu 3nodding 4laugh *otwiera szafke z taleshami* Nyu^ ^*Wyciaga talerz* *zshooca talerz z szafki* *talerz rozsypooje sie na drobne kawałeczki* whee *Rzuca trzymany talerz, który rozpryskuje się na podłodze*Nyu^ ^ *Zawisa na drzwiczkach szafki z talerzami* *szafka przechyla sie* eek * talerzezaczyna zsoować sie z poolek** 4laugh Nyu^ ^*Puszcza się drzwiczek* *patrzy jak taleshe spadają z poolek* twisted 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:12 am
*Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:12 am
Sayokun Lethiel lol.... a bstynentem xd .. tio baaaardzo dobrze bo alkochol zly 3nodding *przytula mocniootko* sweatdrop wiem jak się pisze (to akurat wiem xd ) specjalnie tak napisałem xd xd xd cio nie zmienia faktu ze tio bardzio dobshe 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:13 am
Sei chan *Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków??? hm.. nie wiem czy to bezpieczne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:13 am
Sei chan *Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków??? nie prubuj pułapki wciągną cię w inny wymiar lub zobaczysz nagą prawdę o ozzim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:14 am
Lethiel Sei chan *Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków??? hm.. nie wiem czy to bezpieczne sweatdrop Nyu^ ^ bezpieczne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:15 am
Sayokun Sei chan *Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków??? nie prubuj pułapki wciągną cię w inny wymiar lub zobaczysz nagą prawdę o ozzim eek .. Sei.. ja nie chce tam wchodzic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:16 am
Lethiel Sayokun Sei chan *Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków??? nie prubuj pułapki wciągną cię w inny wymiar lub zobaczysz nagą prawdę o ozzim eek .. Sei.. ja nie chce tam wchodzic.... możecie zdemolować mój pokój to przeprowadzę się do lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:16 am
Lethiel Sayokun Sei chan *Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków??? nie prubuj pułapki wciągną cię w inny wymiar lub zobaczysz nagą prawdę o ozzim eek .. Sei.. ja nie chce tam wchodzic.... Tam musi być coś fajengo skoro on nas tak zniechęca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|