Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 88 89 90 91 92 93 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

YumiTao

PostPosted: Tue Jul 12, 2005 1:27 am

revcat
....no no widze ze tu sie faktycznie po godzinach sluzbowych dzieje ostro.... xd

*siada przy stole i wyciaga flache bimberku, polewa sobie do szklanki po czym zaczyna popijac mruczac cos do siebie*

co tam pod nosem mruczysz ? *opiera sie o fotel* daj no tego bimbra *siada koło cota* mrgreen domokun
PostPosted: Tue Jul 12, 2005 1:37 am

YumiTao
revcat
....no no widze ze tu sie faktycznie po godzinach sluzbowych dzieje ostro.... xd

*siada przy stole i wyciaga flache bimberku, polewa sobie do szklanki po czym zaczyna popijac mruczac cos do siebie*

co tam pod nosem mruczysz ? *opiera sie o fotel* daj no tego bimbra *siada koło cota* mrgreen domokun

hey yumi mrgreen mamrotam jaki to swiat jest zly i do niczego.... *polewa yumi do szklanki* napijmy sie razem....nasze zdrowie ! mrgreen fajnie ze jestes 3nodding

revcat

YumiTao

PostPosted: Tue Jul 12, 2005 1:41 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Jul 12, 2005 1:44 am

[ Message temporarily off-line ]

revcat

Baliaur

PostPosted: Tue Jul 12, 2005 1:51 am

tja

a ja nie bede miala przex czasu cieplej wody gonk

Rev polej wink
PostPosted: Tue Jul 12, 2005 1:57 am

Baliaur
tja

Rev polej wink

Bali Tobie zawsze i wszedzie i o kazdej porza dnia i nocy smile *polewa do szklaneczek* na zdrowie! to powiedz teraz co to za impra sie szykuje? xd

revcat

Baliaur

PostPosted: Tue Jul 12, 2005 2:03 am

revcat
Baliaur
tja

Rev polej wink

Bali Tobie zawsze i wszedzie i o kazdej porza dnia i nocy smile *polewa do szklaneczek* na zdrowie! to powiedz teraz co to za impra sie szykuje? xd

hmm.. co tu opowiadac....

wolna chata + zajefajni ludzie + picie (musimy na rzarciu przez to teraz oszczedzac) + fajna muza czego jeszcze trzeba? mrgreen
PostPosted: Tue Jul 12, 2005 2:08 am

Baliaur
revcat
Baliaur
tja

Rev polej wink

hmm.. co tu opowiadac....

wolna chata + zajefajni ludzie + picie (musimy na rzarciu przez to teraz oszczedzac) + fajna muza czego jeszcze trzeba? mrgreen

hmmm...no to kiedy dokladnie? gdzie o ktorej? i kto taki ci fajni ludzie? mrgreen
*polewa kolejna kolejke* zdrowie!

revcat

Baliaur

PostPosted: Tue Jul 12, 2005 2:15 am

revcat

hmmm...no to kiedy dokladnie? gdzie o ktorej? i kto taki ci fajni ludzie? mrgreen

wiekszosc to moi starzy zwalowi znajomi albo nowi dobrzy znajomi mrgreen

kiedy dokladnie nie wiem... przed 24 ninja i u mnie in da hause
PostPosted: Tue Jul 12, 2005 2:19 am

Baliaur
revcat

jak rozumiem Ja porucznik Revcat oficer R.P. moge czuc sie zaproszony? xd
a gdzie dokladnie mieszkasz?

revcat

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Tue Jul 12, 2005 2:28 am

ja tylko kontrolnie bo na uczelnie zaraz znowu jade.. confused
PostPosted: Tue Jul 12, 2005 2:29 am

revcat
Baliaur
revcat

pomyslimy zobaczymy twisted

w stargardzie ot co!

Baliaur

YumiTao

PostPosted: Tue Jul 12, 2005 2:31 am

revcat

mam isc z Toba ? wink swoja droga to chyba tylko Tobie brakowalo kota.... *przytula po czym polewa kolejna kolejke* mrgreen wracaj szybko 3nodding

szpadaj przeciez ty żone masz xd (no chyba ze nas w balona robisz)...mrauu to małe Yumcie lubia najabrdziej *popija bimberek*...ide jeszcze włosy wysuszyc ...*odwzajemnia przytula i pedzi do łazienki* rofl
PostPosted: Tue Jul 12, 2005 2:33 am

Baliaur
revcat
Baliaur
revcat

pomyslimy zobaczymy twisted

w stargardzie ot co!

spokojnie Bali moja droga ja tylko sobie zartuje.... 3nodding *polewa* napijmy sie lepiej....bo znowu zobaczylem to zdjecie....musze sie napic...*wychyla szklaneczke do dna i polewa ponownie* zdrowie! mrgreen

revcat

revcat

PostPosted: Tue Jul 12, 2005 2:35 am

YumiTao
revcat

mam isc z Toba ? wink swoja droga to chyba tylko Tobie brakowalo kota.... *przytula po czym polewa kolejna kolejke* mrgreen wracaj szybko 3nodding

szpadaj przeciez ty żone masz xd (no chyba ze nas w balona robisz)...mrauu to małe Yumcie lubia najabrdziej *popija bimberek*...ide jeszcze włosy wysuszyc ...*odwzajemnia przytula i pedzi do łazienki* rofl

to nie prawda..juz nie mam zadnej zony...jestem wolny jak ptak i na gai i w realu.... mrgreen *polewa kolejna* zdrowie ! zdrowie wszystkich R.P. ! mrgreen
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 88 89 90 91 92 93 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games