|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:27 am
revcat ....no no widze ze tu sie faktycznie po godzinach sluzbowych dzieje ostro.... xd *siada przy stole i wyciaga flache bimberku, polewa sobie do szklanki po czym zaczyna popijac mruczac cos do siebie* co tam pod nosem mruczysz ? *opiera sie o fotel* daj no tego bimbra *siada koło cota* mrgreen domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:37 am
YumiTao revcat ....no no widze ze tu sie faktycznie po godzinach sluzbowych dzieje ostro.... xd *siada przy stole i wyciaga flache bimberku, polewa sobie do szklanki po czym zaczyna popijac mruczac cos do siebie* co tam pod nosem mruczysz ? *opiera sie o fotel* daj no tego bimbra *siada koło cota* mrgreen domokun hey yumi mrgreen mamrotam jaki to swiat jest zly i do niczego.... *polewa yumi do szklanki* napijmy sie razem....nasze zdrowie ! mrgreen fajnie ze jestes 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:51 am
tja
a ja nie bede miala przex czasu cieplej wody gonk
Rev polej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:57 am
Baliaur tja
Rev polej wink Bali Tobie zawsze i wszedzie i o kazdej porza dnia i nocy smile *polewa do szklaneczek* na zdrowie! to powiedz teraz co to za impra sie szykuje? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:03 am
revcat Baliaur tja
Rev polej wink Bali Tobie zawsze i wszedzie i o kazdej porza dnia i nocy smile *polewa do szklaneczek* na zdrowie! to powiedz teraz co to za impra sie szykuje? xd hmm.. co tu opowiadac....
wolna chata + zajefajni ludzie + picie (musimy na rzarciu przez to teraz oszczedzac) + fajna muza czego jeszcze trzeba? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:08 am
Baliaur revcat Baliaur tja
Rev polej wink Bali Tobie zawsze i wszedzie i o kazdej porza dnia i nocy smile *polewa do szklaneczek* na zdrowie! to powiedz teraz co to za impra sie szykuje? xd hmm.. co tu opowiadac....
wolna chata + zajefajni ludzie + picie (musimy na rzarciu przez to teraz oszczedzac) + fajna muza czego jeszcze trzeba? mrgreen hmmm...no to kiedy dokladnie? gdzie o ktorej? i kto taki ci fajni ludzie? mrgreen *polewa kolejna kolejke* zdrowie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:15 am
revcat hmmm...no to kiedy dokladnie? gdzie o ktorej? i kto taki ci fajni ludzie? mrgreen *polewa kolejna kolejke* zdrowie! wiekszosc to moi starzy zwalowi znajomi albo nowi dobrzy znajomi mrgreen
kiedy dokladnie nie wiem... przed 24 ninja i u mnie in da hause
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:19 am
Baliaur revcat hmmm...no to kiedy dokladnie? gdzie o ktorej? i kto taki ci fajni ludzie? mrgreen *polewa kolejna kolejke* zdrowie! wiekszosc to moi starzy zwalowi znajomi albo nowi dobrzy znajomi mrgreen
jak rozumiem Ja porucznik Revcat oficer R.P. moge czuc sie zaproszony? xd a gdzie dokladnie mieszkasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:28 am
ja tylko kontrolnie bo na uczelnie zaraz znowu jade.. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:29 am
revcat Baliaur revcat hmmm...no to kiedy dokladnie? gdzie o ktorej? i kto taki ci fajni ludzie? mrgreen *polewa kolejna kolejke* zdrowie! wiekszosc to moi starzy zwalowi znajomi albo nowi dobrzy znajomi mrgreen
jak rozumiem Ja porucznik Revcat oficer R.P. moge czuc sie zaproszony? xd a gdzie dokladnie mieszkasz? pomyslimy zobaczymy twisted
w stargardzie ot co!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:31 am
revcat mam isc z Toba ? wink swoja droga to chyba tylko Tobie brakowalo kota.... *przytula po czym polewa kolejna kolejke* mrgreen wracaj szybko 3nodding szpadaj przeciez ty żone masz xd (no chyba ze nas w balona robisz)...mrauu to małe Yumcie lubia najabrdziej *popija bimberek*...ide jeszcze włosy wysuszyc ...*odwzajemnia przytula i pedzi do łazienki* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:33 am
Baliaur revcat Baliaur revcat hmmm...no to kiedy dokladnie? gdzie o ktorej? i kto taki ci fajni ludzie? mrgreen *polewa kolejna kolejke* zdrowie! wiekszosc to moi starzy zwalowi znajomi albo nowi dobrzy znajomi mrgreen
jak rozumiem Ja porucznik Revcat oficer R.P. moge czuc sie zaproszony? xd a gdzie dokladnie mieszkasz? pomyslimy zobaczymy twisted
w stargardzie ot co! spokojnie Bali moja droga ja tylko sobie zartuje.... 3nodding *polewa* napijmy sie lepiej....bo znowu zobaczylem to zdjecie....musze sie napic...*wychyla szklaneczke do dna i polewa ponownie* zdrowie! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:35 am
YumiTao revcat mam isc z Toba ? wink swoja droga to chyba tylko Tobie brakowalo kota.... *przytula po czym polewa kolejna kolejke* mrgreen wracaj szybko 3nodding szpadaj przeciez ty żone masz xd (no chyba ze nas w balona robisz)...mrauu to małe Yumcie lubia najabrdziej *popija bimberek*...ide jeszcze włosy wysuszyc ...*odwzajemnia przytula i pedzi do łazienki* rofl to nie prawda..juz nie mam zadnej zony...jestem wolny jak ptak i na gai i w realu.... mrgreen *polewa kolejna* zdrowie ! zdrowie wszystkich R.P. ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|