Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 27, 2009 12:41 pm
Szia! Üdv köztünk! *nekem majd segÍthetsz redface redface *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 27, 2009 1:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 27, 2009 2:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 27, 2009 3:20 pm
Watain Udv, mindenkinek. Angliaba lakok, es az anyam magyar, az apam angol. Tudok beszelni magyarul eleg jol, de angol a fonyelvem. A nagyszulom laknak kozel Gyulahoz. Ha kell tolmacsolo, itt vagyok wink Nah! Hali üdv köztünk. Anglia melyikrészén? csak kíváncsiságból mert Welszben laknak rokonaim.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 28, 2009 5:50 am
Üdv smile Elég jól megy a magyar úgy látom ^^ (persze nekünk is megy az angol) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 29, 2009 9:32 am
Medvelaszlo Nah! Hali üdv köztünk. Anglia melyikrészén? csak kíváncsiságból mert Welszben laknak rokonaim.....
En kozep- angliaba lakok,Yorkshire- ba. Eleg jol megy a magyar, igen, de meg van csinalnivalo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 29, 2009 9:34 am
Watain Medvelaszlo Nah! Hali üdv köztünk. Anglia melyikrészén? csak kíváncsiságból mert Welszben laknak rokonaim.....
En kozep- angliaba lakok,Yorkshire- ba. Eleg jol megy a magyar, igen, de meg van csinalnivalo wink
szerintem ügyes vagy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 29, 2009 11:02 am
nekem tökéletesnek látszik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 29, 2009 11:52 am
napsugar Watain Medvelaszlo Nah! Hali üdv köztünk. Anglia melyikrészén? csak kíváncsiságból mert Welszben laknak rokonaim.....
szerintem ügyes vagy biggrin hahah na, koszi szepen smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 4:11 am
Üdv itt! 4laugh Szerintem nagyon ügyes vagy! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The Father Of The Darknes
|
Posted: Fri Jul 03, 2009 6:02 am
Üdv mindenkinek!13 éves srác vagyok.Csak egy kicsit tudok angolul!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 03, 2009 10:49 am
The Father Of The Darknes Üdv mindenkinek!13 éves srác vagyok.Csak egy kicsit tudok angolul! Hehe az pont elég üdv köztünk. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 03, 2009 10:53 am
The Father Of The Darknes Üdv mindenkinek!13 éves srác vagyok.Csak egy kicsit tudok angolul! Üdv nem baj, tanulod még (?) smile Tetszik ez a felső-kalap-maszk-haj kombináció smile Olyan gentlemanszerű.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 03, 2009 11:26 am
He... Kicsit lemaradtam úgyhogy üdv mindenkinek aki azóta jött hogy utoljára benéztem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|