|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:32 pm
Nőjél csak ki babvirágom... "a virágnak megtiltani nem lehet....."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:39 pm
stranger12 Nőjél csak ki babvirágom... "a virágnak megtiltani nem lehet....." *magként pattog* -nyem bujok ki! Jó nekem itt.. meleg és sötét... *elszunyad*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:40 pm
ugy pattogsz mint egy mexikói ugróbab xd az mekkora egy növény/állat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:43 pm
napsugar ugy pattogsz mint egy mexikói ugróbab xd az mekkora egy növény/állat szuszusz-szuszuszusz.... *nem horkol, mint medveXD kibujik egy kis kacs és fotonka felé fordul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:44 pm
Narcisz napsugar ugy pattogsz mint egy mexikói ugróbab xd az mekkora egy növény/állat szuszusz-szuszuszusz.... *nem horkol, mint medveXD kibujik egy kis kacs és fotonka felé fordul* mikor lesz belőled már kis virág virágom??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:51 pm
napsugar Narcisz napsugar ugy pattogsz mint egy mexikói ugróbab xd az mekkora egy növény/állat szuszusz-szuszuszusz.... *nem horkol, mint medveXD kibujik egy kis kacs és fotonka felé fordul* mikor lesz belőled már kis virág virágom?? *böködi a kis kacs*- nyugi van már! Éppen a fototropizmusnak élek.... nyami de finik a sugaraid..hm..kis piroszölősav..ezaz termeljünk sok-sok redukált NADPH-t és ATP-t ^^ juj! *hirtelen nő egyet, nárcisz lett belőle* kisvirág vagyok kisvirág vagyok.... *énekel* XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:52 pm
Narcisz napsugar Narcisz napsugar ugy pattogsz mint egy mexikói ugróbab xd az mekkora egy növény/állat szuszusz-szuszuszusz.... *nem horkol, mint medveXD kibujik egy kis kacs és fotonka felé fordul* mikor lesz belőled már kis virág virágom?? *böködi a kis kacs*- nyugi van már! Éppen a fototropizmusnak élek.... nyami de finik a sugaraid..hm..kis piroszölősav..ezaz termeljünk sok-sok redukált NADPH-t és ATP-t ^^ juj! *hirtelen nő egyet, nárcisz lett belőle* kisvirág vagyok kisvirág vagyok.... *énekel* XD "nap vagyok nap vagyok" eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:53 pm
Narcisz napsugar Narcisz napsugar ugy pattogsz mint egy mexikói ugróbab xd az mekkora egy növény/állat szuszusz-szuszuszusz.... *nem horkol, mint medveXD kibujik egy kis kacs és fotonka felé fordul* mikor lesz belőled már kis virág virágom?? *böködi a kis kacs*- nyugi van már! Éppen a fototropizmusnak élek.... nyami de finik a sugaraid..hm..kis piroszölősav..ezaz termeljünk sok-sok redukált NADPH-t és ATP-t ^^ juj! *hirtelen nő egyet, nárcisz lett belőle* kisvirág vagyok kisvirág vagyok.... *énekel* XD Igyál kis virág.....*megrázza fejét.....locsolja kisvirágot ezerrel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:58 pm
Én addig el száradok... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:59 pm
csapos, egy üveg Gin rendel!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 2:03 pm
*Kinyilil, ajd énekelget*- repülnek a bárányfelhők o-ooohoo-ohohoooo ott van szuperbari a főmenő o-ooohoo-ohohoooo Semmi le nem győzi őt, mert ő aaaaaa Szuperbari, aki megment, ha jő a baj menten ott terem! Szuper bari!!! Szuper bari a hőőőős!!! Elrepül a bárányfelhök közt, és minden báránykalány ő rá kacsingat az útcááááááán o-ooohoo-ohohoooo!!!! *táncolgat hozzá*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 2:04 pm
Medvelaszlo Én addig el száradok... gonk A fejére cseppent ibolya kivonatot. Nos, honnan is szagolod az ibolyát? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 2:06 pm
Narcisz *Kinyilil, ajd énekelget*- repülnek a bárányfelhők o-ooohoo-ohohoooo ott van szuperbari a főmenő o-ooohoo-ohohoooo Semmi le nem győzi őt, mert ő aaaaaa Szuperbari, aki megment, ha jő a baj menten ott terem! Szuper bari!!! Szuper bari a hőőőős!!! Elrepül a bárányfelhök közt, és minden báránykalány ő rá kacsingat az útcááááááán o-ooohoo-ohohoooo!!!! *táncolgat hozzá* kicsi csíra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 2:09 pm
napsugar Narcisz *Kinyilil, ajd énekelget*- repülnek a bárányfelhők o-ooohoo-ohohoooo ott van szuperbari a főmenő o-ooohoo-ohohoooo Semmi le nem győzi őt, mert ő aaaaaa Szuperbari, aki megment, ha jő a baj menten ott terem! Szuper bari!!! Szuper bari a hőőőős!!! Elrepül a bárányfelhök közt, és minden báránykalány ő rá kacsingat az útcááááááán o-ooohoo-ohohoooo!!!! *táncolgat hozzá* kicsi csíra xd Gonosz crying már nyem is, már felnőtt virág vagyok!! TEhát már a méhecskéket várom! *illegeti magát*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 2:09 pm
stranger12 csapos, egy üveg Gin rendel! Nah egy okos kis kertész!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|