|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 10:57 am
tynek baby-kid ZebraDeath jetsem taka zmęczona, że nawet nie chce mi się wybierać samych czerwonych M&M'sów... Najlepszym sposobem na zmęczenie jest małe cięcie albo pomaluj sobie rzęsy, a potem porob EMO-zdjęcia koniecznie na trzepaku pod blokiem, coby wszyscy widzieli emo pow(f? xd )er. albo na przystanku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 11:05 am
baby-kid tynek baby-kid ZebraDeath jetsem taka zmęczona, że nawet nie chce mi się wybierać samych czerwonych M&M'sów... Najlepszym sposobem na zmęczenie jest małe cięcie albo pomaluj sobie rzęsy, a potem porob EMO-zdjęcia koniecznie na trzepaku pod blokiem, coby wszyscy widzieli emo pow(f? xd )er. albo na przystanku koniecznie z wielkimi sluchawkami na uszach, na maksa muzyka, i zeby wokalista w kolko spiewal 'death death death' razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 12:45 am
i nucić sobie pod nosem "my dear diary, your'e the one, who can understand me..." i zalać się płaczem, uważając, by CZARNY (a nie czarny) eyeliner rozmazał się po policzkach, podkreślając dramatyzm sytuacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 3:03 am
I jeszcze po drodze piłować sobie swoją ulubioną żyletkę i trzymać paczkę M&M's odrzucajac wszystkie które nie są czerwone.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 4:43 am
baby-kid I jeszcze po drodze piłować sobie swoją ulubioną żyletkę i trzymać paczkę M&M's odrzucajac wszystkie które nie są czerwone. BOŻE! ty wcale mnie nie rozumiesz?!?! emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 7:42 am
ZebraDeath baby-kid I jeszcze po drodze piłować sobie swoją ulubioną żyletkę i trzymać paczkę M&M's odrzucajac wszystkie które nie są czerwone. BOŻE! ty wcale mnie nie rozumiesz?!?! emo emo Ty też mnie nie rozumiesz!! :eyeliner płynie: Moja jedyna przyjaciółka która mnie rozumie to żyletka!! emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 8:10 am
te... żyletka? nie bądźcie niemodne. emo ŁYŻECZKA ma być, drogie koleżanki. emo emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 12:11 pm
Wasza muzyka jest do dupy! A ja słucham najlepszych kapel na świecie, na przykład:
"Emo Pain", "Black Angel Of Death" a moja ulubiona to "Amethyst Star Rainbow Dolphin Mystic Dark Rose"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 1:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 2:29 am
Evangee Ja tam lubie emo... czy ja wiem, może sie przyznam.. ja jestem chyba Emo! Mam grzywke Emo.. talk2hand kotku..ja tyz jestem emo-niokt mnie nie rozumie xDD ale do sie przyzwyczaić-EMO ŁĄCZMY SIE!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 3:01 am
ta, grOont to boOnt a Smerfy tez sa emo ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 4:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 6:16 am
ty ignorancie! "Amethyst Star Rainbow Dolphin Mystic Dark Rose" to najlepsza kapela w historii tego przepełnionego bólem i niezrozumieniem świecie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 6:54 am
ZebraDeath ty ignorancie! "Amethyst Star Rainbow Dolphin Mystic Dark Rose" to najlepsza kapela w historii tego przepełnionego bólem i niezrozumieniem świecie! Idź sobie posłuchaj Le Tigre. To dopiero jest super xp No już, idź się potnij teraz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 9:01 am
ZebraDeath ty ignorancie! "Amethyst Star Rainbow Dolphin Mystic Dark Rose" to najlepsza kapela w historii tego przepełnionego bólem i niezrozumieniem świecie! da się to jakoś skrócić? rolleyes i co oni chcą od delfinów? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|