|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 12:44 pm
shilian90 Jukatan myslalam nad mniejszym idealem niz moj chlopak... i tak wpadlam na tego oto Legolasa... mrgreen ahaha bekham xDD i Dżordź Klunej <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 1:30 pm
Jukatan wilkus brzmi, jak "o gustach sie nie dyskutuje", ale to tylko moje spektakulacje xp i masz rację EL_TARO, mam w nosie Twoje dziecinne zaczepki. Mhm, bo się nie zorientowałeś przez gram czasu, z tej strony EvilYuki.Ah, więc Yuka, mogłam się domyślić, że tylko jedna osoba na świecie potrafi pierdzielić takie bzdury. Teraz mogę ci wprost powiedzieć, że zawsze pasował do ciebie wizerunek ch**a, miałam do ciebie urazę i szczerzę wątpię żebyś kiedykolwiek się zmieniła, ludzie tacy jak ty się nie zmieniają. Geringowsko Gebelskie wychowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 1:33 pm
drogie panie, prosze o zachwanie powagi. nie widze powodu do klotni, ani tym bardziej do bezsensownego wyzywania sie
dziekowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 2:52 am
och, nie powinnam była go denerwować, przepraszam.
pewnie do rozmowy głównej już nie wrócimy, ale chciałam dodać, że trzecim moim ideałem jest Włóczykij heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 5:01 am
Jukatan och, nie powinnam była go denerwować, przepraszam. pewnie do rozmowy głównej już nie wrócimy, ale chciałam dodać, że trzecim moim ideałem jest Włóczykij heart nie tylko twoim whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 8:35 am
PlaceboTabs Jukatan och, nie powinnam była go denerwować, przepraszam. pewnie do rozmowy głównej już nie wrócimy, ale chciałam dodać, że trzecim moim ideałem jest Włóczykij heart nie tylko twoim whee Uh... Włóczykij był wspomniany już na samym początku. On jest niesamowity. Takiego człowieka jeszcze nigdzie nie spotkałam i chyba nigdy nie spotkam. A szkoda crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 8:43 am
wicked que.en PlaceboTabs Jukatan och, nie powinnam była go denerwować, przepraszam. pewnie do rozmowy głównej już nie wrócimy, ale chciałam dodać, że trzecim moim ideałem jest Włóczykij heart nie tylko twoim whee Uh... Włóczykij był wspomniany już na samym początku. On jest niesamowity. Takiego człowieka jeszcze nigdzie nie spotkałam i chyba nigdy nie spotkam. A szkoda crying Nie trać nadziei. Na pewno kiedys spotkasz kogos o podobnych cechach ^^ Mi się podobało, jak grał na harmonijce :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 8:53 am
Yumea wicked que.en PlaceboTabs Jukatan och, nie powinnam była go denerwować, przepraszam. pewnie do rozmowy głównej już nie wrócimy, ale chciałam dodać, że trzecim moim ideałem jest Włóczykij heart nie tylko twoim whee Uh... Włóczykij był wspomniany już na samym początku. On jest niesamowity. Takiego człowieka jeszcze nigdzie nie spotkałam i chyba nigdy nie spotkam. A szkoda crying Nie trać nadziei. Na pewno kiedys spotkasz kogos o podobnych cechach ^^ Mi się podobało, jak grał na harmonijce :] No tak. Może i znalazłam takiego człowieka, tylko ma jedną, małą różnicę. Nie byłaby taka zła, gdyby nie była taka wielka. JAKIE ŻYCIE JEST PIĘKNE! PO PROSTU: UH, AH, OH! stare domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 1:08 pm
wicked que.en Yumea wicked que.en PlaceboTabs Jukatan och, nie powinnam była go denerwować, przepraszam. pewnie do rozmowy głównej już nie wrócimy, ale chciałam dodać, że trzecim moim ideałem jest Włóczykij heart nie tylko twoim whee Uh... Włóczykij był wspomniany już na samym początku. On jest niesamowity. Takiego człowieka jeszcze nigdzie nie spotkałam i ch rofl yba nigdy nie spotkam. A szkoda crying Nie trać nadziei. Na pewno kiedys spotkasz kogos o podobnych cechach ^^ Mi się podobało, jak grał na harmonijce :] No tak. Może i znalazłam takiego człowieka, tylko ma jedną, małą różnicę. Nie byłaby taka zła, gdyby nie była taka wielka. JAKIE ŻYCIE JEST PIĘKNE! PO PROSTU: UH, AH, OH! stare domokun
nie umie grac na harmonijce? rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 1:23 pm
shilian90 wicked que.en Yumea wicked que.en PlaceboTabs Jukatan och, nie powinnam była go denerwować, przepraszam. pewnie do rozmowy głównej już nie wrócimy, ale chciałam dodać, że trzecim moim ideałem jest Włóczykij heart nie tylko twoim whee Uh... Włóczykij był wspomniany już na samym początku. On jest niesamowity. Takiego człowieka jeszcze nigdzie nie spotkałam i ch rofl yba nigdy nie spotkam. A szkoda crying Nie trać nadziei. Na pewno kiedys spotkasz kogos o podobnych cechach ^^ Mi się podobało, jak grał na harmonijce :] No tak. Może i znalazłam takiego człowieka, tylko ma jedną, małą różnicę. Nie byłaby taka zła, gdyby nie była taka wielka. JAKIE ŻYCIE JEST PIĘKNE! PO PROSTU: UH, AH, OH! stare domokun
nie umie grac na harmonijce? rofl rofl rofl Taa... to ci się udało whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 9:16 pm
90% uważa że to ja 10 mnie jeszcze nie widziało XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 2:32 am
Lordofdragonss 90% uważa że to ja 10 mnie jeszcze nie widziało XD nie widzialam cie w takim razie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 4:48 am
wicked que.en shilian90 wicked que.en Yumea wicked que.en Uh... Włóczykij był wspomniany już na samym początku. On jest niesamowity. Takiego człowieka jeszcze nigdzie nie spotkałam i ch rofl yba nigdy nie spotkam. A szkoda crying Nie trać nadziei. Na pewno kiedys spotkasz kogos o podobnych cechach ^^ Mi się podobało, jak grał na harmonijce :] No tak. Może i znalazłam takiego człowieka, tylko ma jedną, małą różnicę. Nie byłaby taka zła, gdyby nie była taka wielka. JAKIE ŻYCIE JEST PIĘKNE! PO PROSTU: UH, AH, OH! stare domokun
nie umie grac na harmonijce? rofl rofl rofl Taa... to ci się udało whee jak nie gra to kicha wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:26 am
Ano kicha. Zawsze drugiego znajdę. Ten na mnie nie zasługuje jak widać (dobrze jest sobie tłumaczyć wszystko w pozytywny sposób whee ) Swoją drogą, to przykre...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 12:08 pm
wilkus ramonium a ja tymczasem wymyśliłam nowy ideał mężczyzny, a nawet 3 ideały: MOTOMYSZY Z MARSA! ... no i tyle. heheheehe. jedna/jeden mi zawsze przypominal/a [?] Zaborniaka xp ale on chyba idealem nie jest mrgreen o, byl w szkole w poniedzialek o! chcialam sie zapytac co on tam robił, ale wiem.. smile a ty bedziesz jutro... tez chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|