Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
jak oni wygladaja? czyli galeria partyzantki :) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

EvilYuki

PostPosted: Thu Feb 23, 2006 7:34 am

BeeWolf_san
EvilYuki
Kukus
EvilYuki
a tej poczwary na pierwszym planie nie mogłaś ocenzurować? bierz, kurwa, pod uwagę, że niektórzy jedzą przed komputerem, dziękuję. swoją drogą jak podrośniesz będziesz niebrzydka, tylko czemu blond? neutral
tak jakos wyszlo crying

nie no calkiem urokliwe z niej zwierzatko, ja widziałem.
Mialam mundurek, rozowy kurtko-plaszczyk i krawat samoobrony... to bylo strasznie urocze... xd
PostPosted: Fri Feb 24, 2006 8:49 am

EvilYuki
BeeWolf_san
EvilYuki
Kukus
EvilYuki
a tej poczwary na pierwszym planie nie mogłaś ocenzurować? bierz, kurwa, pod uwagę, że niektórzy jedzą przed komputerem, dziękuję. swoją drogą jak podrośniesz będziesz niebrzydka, tylko czemu blond? neutral
tak jakos wyszlo crying

nie no calkiem urokliwe z niej zwierzatko, ja widziałem.
Mialam mundurek, rozowy kurtko-plaszczyk i krawat samoobrony... to bylo strasznie urocze... xd

no fakt ubrana bylas festyniarsko.

BeeWolf_san
Captain

EvilYuki

PostPosted: Fri Feb 24, 2006 9:09 am

BeeWolf_san

no fakt ubrana bylas festyniarsko.

Wolalabym tak, .

|| na pytanie "ktore to ty" odpowiadam- "to w czarne bluzie, bez wina, w jasniejszych dzinsach"

Tak mi sie przypomnialo... ze na tym zdjeciu to... to ja bylam juz niezle najebana...
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 1:44 pm

Kukus
EvilYuki
a masz cos do blondynek? ;/
A leszek jest do dupy rofl blaugh
I nie smakuje xp
To taki reds co lepiej udaje piwo

Baliaur

Kukus

PostPosted: Sat Mar 04, 2006 4:10 pm

Baliaur
I nie smakuje xp
zacząć od tego, że są pospolite, chujowe i najczęściej brzydkie? czy wystarczy jeśli powiem, że wolę kruczowłose dziewuszki? ponadto wolę żubra lub dęba... redsa uważam za nieudaną imitację napoju alkoholizowanego stworzoną by wywoływała kaca u żądnych przygód ochlejtusów nad ranem [Ozzy chyba wciąż czuje na wątrobie o czym mówię]...
po najgorsze zauważyłem na zdjęciu, że smoczy ryj ma kolczyk w wardze... czemu do brzydkich ludzi nie dociera, że nie mogą pozwalać sobie na ekstrawagancję? no czemu, kurwa?

ps. sobie przymniałem sobie tak przy okazji... czy ja dobrze pamiętam, że cie nie za bardzo lubię?
PostPosted: Sun Mar 05, 2006 6:54 am

Kukus
zacząć od tego, że są pospolite, chujowe i najczęściej brzydkie? czy wystarczy jeśli powiem, że wolę kruczowłose dziewuszki? ponadto wolę żubra lub dęba... redsa uważam za nieudaną imitację napoju alkoholizowanego stworzoną by wywoływała kaca u żądnych przygód ochlejtusów nad ranem [Ozzy chyba wciąż czuje na wątrobie o czym mówię]...
po najgorsze zauważyłem na zdjęciu, że smoczy ryj ma kolczyk w wardze... czemu do brzydkich ludzi nie dociera, że nie mogą pozwalać sobie na ekstrawagancję? no czemu, kurwa?

ps. sobie przymniałem sobie tak przy okazji... czy ja dobrze pamiętam, że cie nie za bardzo lubię?
Oł je. Dziekuje mi za uswiadomienie jaka jestem (no chyba ze mowisz o blondynkachblondynkach..... ). Ale mimo tego jakos nie czuje sie chujowa, pospolita czy brzydka. Ze Ci sie akurat jasnowlose panny nie podobaja, nie musisz wszystkich od razu tak oceniac wink

Zubr wporzo jest.
Ps. A mozna kogos nie lubiec nie znajac go?

Baliaur

Kukus

PostPosted: Sun Mar 05, 2006 10:58 am

Baliaur
A mozna kogos nie lubiec nie znajac go?
nie LUBIĆ w tym słowie nie ma 'e'
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 12:29 am

Kukus
Baliaur

Poprawiasz mi tym humor Kukusie xd

Owiec

Owiec

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 12:43 am

Kukus
Baliaur
I nie smakuje xp

No to ja nie jestem skapa i dodam swoje 3 grosze.
Ta pani z pierwszego planu mogla by byc dla ludzi gdyby
1 operacyjna korekta noska
2 odsysanie tluszczyku z brody i mam dziwne wrazenie ze z innych czesci ciala
3 laser na skore bo ma tragiczna
4 wyjac z twarzy ten odlamek
5 kurna jak ktos ma ciemne wlosy to moze by tez zadbal o henne brwi i rzes
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:44 pm

Ridsu
ta, byłaby wyjściowa gdyby wymienić w niej całą ją...
jest tak chujowa, że nawet bym nie wiedział od czego zacząć...

ale nie jesteśmy w programie 'Ła-kurwa-będziem być' i nie ma tu nikt nieograniczonego funduszu na czynienie cudów (jak i, z pewnością, brak wystarczająco utalentowanych chirurgów)
prosta konkluzja:
Z gówna twarogu nie zrobisz

Kukus

Kukus

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 1:49 pm

Ridsu
Kukus
Baliaur
przyznam szczerze, że nie zależy mi w najmniejszym stopniu by influować na twoj stan emocjonalny w jakikolwiek sposób...
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 9:18 pm

Kukus
Ridsu
ta, byłaby wyjściowa gdyby wymienić w niej całą ją...
jest tak chujowa, że nawet bym nie wiedział od czego zacząć...

ale nie jesteśmy w programie 'Ła-kurwa-będziem być' i nie ma tu nikt nieograniczonego funduszu na czynienie cudów (jak i, z pewnością, brak wystarczająco utalentowanych chirurgów)
prosta konkluzja:
Z gówna twarogu nie zrobisz

Polemizowala bym, mozna by podjac proby, zawsze to cos, nie bede mowila ze wyrosnie z tego i za 2 lata bedzie miss polski bo to jest tak prawdopodobne jak to ze Degs zostanie politykiem rofl
Ale poprawic do stanu nie az tak szpetnego by mozna

Owiec

Owiec

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 9:19 pm

Kukus
Ridsu
Kukus
Baliaur
przyznam szczerze, że nie zależy mi w najmniejszym stopniu by influować na twoj stan emocjonalny w jakikolwiek sposób...

Raczej sie domyslam.
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 10:13 pm

Ridsu

Zgadzam sie z Toba w wiekszosci punktow, ale po co korekta nosa? confused To już jest niepotrzebne, przecież nie wszystkie dziewczyny uznawane za ładne mają noski jak od chirurga... maja też inne defekty, jak np. odstające uszy czy małe piersi.

To może jeszcze dopiszmy punkt "6. Botoks w usta" i bedzie juz komplet? 3nodding

EvilYuki

Kukus

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 11:26 pm

Ridsu
Polemizowala bym, mozna by podjac proby, zawsze to cos, nie bede mowila ze wyrosnie z tego i za 2 lata bedzie miss polski bo to jest tak prawdopodobne jak to ze Degs zostanie politykiem rofl
Ale poprawic do stanu nie az tak szpetnego by mozna
a polemizuj sobie, ja nie jestem akcja humanitarna ani pierdolony caritas...
jednak na twoim miejscu zadbałbym o siebie zamiast produkować się na temat innych...

swoją drogą muszę się w końcu do fryzjera udać i na jakieś uzupełnienie szafy [przy tym robiąc selekcję w tym co się teraz w niej znajduje]
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces