|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 8:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 9:01 am
a ja chce szalik...!!! blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 9:56 am
A ja chce... ja chce dluuugie wlosyyyy biggrin
w sensie, do swego Ava biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 2:40 am
Czemu z tym RPG niewypalilo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:02 am
EvilYuki A ja chce... ja chce dluuugie wlosyyyy biggrin w sensie, do swego Ava biggrin a ja chce zeby biale bylo biale a nie szare a zolte zolte a nie jakies takie szaro zolte. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 12:35 pm
rofl i wszytsko jasne rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 1:27 pm
a ja wczoraj widzialem orla cien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nox123 rolled 1 100-sided dice:
68
Total: 68 (1-100)
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:44 pm
EL_TARO Czemu z tym RPG niewypalilo? nie wypalilo dlatego ze bracze i mg nigdy nie mieli czasu w jednym momecie widzisz jak ja moglem prowadzic to inni na zajutrz szli do szkoly a ja jestem zmuszony do prowadzenia trybu nocnego zycia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:57 pm
wiec jak juz wspomnialem przestancie chlopaka dreczyc jest mily ale niemuscie go molestowac (chodz wiekrzosc facetow o tym marzy biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 2:00 pm
nox123 wiec jak juz wspomnialem przestancie chlopaka dreczyc jest mily ale niemuscie go molestowac (chodz wiekrzosc facetow o tym marzy biggrin ) dziekuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 2:07 pm
Autark nox123 wiec jak juz wspomnialem przestancie chlopaka dreczyc jest mily ale niemuscie go molestowac (chodz wiekrzosc facetow o tym marzy biggrin ) dziekuje niema za co ale to chyba plus dzla ciebie ze kobiety cie lubia ja ze 4 lata temu bym sie cieszyl jak dziecko niektorym dziewczynom sie to podoba ze jest sie milym uprzejmym i wogule a z tego co tam napisano w topicu o tobie to chyba tak mysla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 2:09 pm
nox123 Autark nox123 wiec jak juz wspomnialem przestancie chlopaka dreczyc jest mily ale niemuscie go molestowac (chodz wiekrzosc facetow o tym marzy biggrin ) dziekuje niema za co ale to chyba plus dzla ciebie ze kobiety cie lubia ja ze 4 lata temu bym sie cieszyl jak dziecko niektorym dziewczynom sie to podoba ze jest sie milym uprzejmym i wogule a z tego co tam napisano w topicu o tobie to chyba tak mysla nie wiem czemu mialy by tak myslec ale prawdopodobnie masz racje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 2:12 pm
Autark nox123 Autark nox123 wiec jak juz wspomnialem przestancie chlopaka dreczyc jest mily ale niemuscie go molestowac (chodz wiekrzosc facetow o tym marzy biggrin ) dziekuje niema za co ale to chyba plus dzla ciebie ze kobiety cie lubia ja ze 4 lata temu bym sie cieszyl jak dziecko niektorym dziewczynom sie to podoba ze jest sie milym uprzejmym i wogule a z tego co tam napisano w topicu o tobie to chyba tak mysla nie wiem czemu mialy by tak myslec ale prawdopodobnie masz racje to czytaj dalej bedziesz wiedzial wszysatko ja juz wiem czemu sie tak dzieje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 2:14 pm
nox123 Autark nox123 Autark nox123 wiec jak juz wspomnialem przestancie chlopaka dreczyc jest mily ale niemuscie go molestowac (chodz wiekrzosc facetow o tym marzy biggrin ) dziekuje niema za co ale to chyba plus dzla ciebie ze kobiety cie lubia ja ze 4 lata temu bym sie cieszyl jak dziecko niektorym dziewczynom sie to podoba ze jest sie milym uprzejmym i wogule a z tego co tam napisano w topicu o tobie to chyba tak mysla nie wiem czemu mialy by tak myslec ale prawdopodobnie masz racje to czytaj dalej bedziesz wiedzial wszysatko ja juz wiem czemu sie tak dzieje biggrin dobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|