Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
rozmowy w tloku Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 107 108 109 110 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Nowy
  poll
View Results

EvilYuki

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 8:25 am

Ide wypic kawe.
PostPosted: Sat Dec 17, 2005 9:01 am

a ja chce szalik...!!! blaugh biggrin

BananaZzZ

EvilYuki

PostPosted: Sat Dec 17, 2005 9:56 am

A ja chce... ja chce dluuugie wlosyyyy biggrin

w sensie, do swego Ava biggrin
PostPosted: Wed Jan 25, 2006 2:40 am

Czemu z tym RPG niewypalilo?

el_Taro

EvilYuki

PostPosted: Wed Feb 08, 2006 10:22 am

bywa i tak mrgreen
PostPosted: Sun Feb 12, 2006 6:02 am

EvilYuki
A ja chce... ja chce dluuugie wlosyyyy biggrin

w sensie, do swego Ava biggrin
a ja chce zeby biale bylo biale a nie szare a zolte zolte a nie jakies takie szaro zolte. rolleyes

Marcinek1984

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Fri Feb 24, 2006 12:35 pm

rofl i wszytsko jasne rolleyes
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 1:27 pm

a ja wczoraj widzialem orla cien

Marcinek1984

nox123 rolled 1 100-sided dice: 68 Total: 68 (1-100)

nox123
Captain

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 3:44 pm

EL_TARO
Czemu z tym RPG niewypalilo?

nie wypalilo dlatego ze bracze i mg nigdy nie mieli czasu w jednym momecie widzisz jak ja moglem prowadzic to inni na zajutrz szli do szkoly a ja jestem zmuszony do prowadzenia trybu nocnego zycia
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 1:57 pm

wiec jak juz wspomnialem przestancie chlopaka dreczyc jest mily ale niemuscie go molestowac (chodz wiekrzosc facetow o tym marzy biggrin )

nox123
Captain

Autark

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 2:00 pm

nox123
wiec jak juz wspomnialem przestancie chlopaka dreczyc jest mily ale niemuscie go molestowac (chodz wiekrzosc facetow o tym marzy biggrin )
dziekuje
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 2:07 pm

Autark
nox123
dziekuje

niema za co

ale to chyba plus dzla ciebie ze kobiety cie lubia ja ze 4 lata temu bym sie cieszyl jak dziecko

niektorym dziewczynom sie to podoba ze jest sie milym uprzejmym i wogule a z tego co tam napisano w topicu o tobie to chyba tak mysla

nox123
Captain

Autark

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 2:09 pm

nox123
Autark
nox123
dziekuje

niema za co

ale to chyba plus dzla ciebie ze kobiety cie lubia ja ze 4 lata temu bym sie cieszyl jak dziecko

niektorym dziewczynom sie to podoba ze jest sie milym uprzejmym i wogule a z tego co tam napisano w topicu o tobie to chyba tak mysla

nie wiem czemu mialy by tak myslec ale prawdopodobnie masz racje
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 2:12 pm

Autark
nox123
Autark
nox123
dziekuje

niema za co

to czytaj dalej bedziesz wiedzial wszysatko ja juz wiem czemu sie tak dzieje biggrin

nox123
Captain

Autark

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 2:14 pm

nox123
Autark
nox123
Autark
nox123
dziekuje

niema za co

to czytaj dalej bedziesz wiedzial wszysatko ja juz wiem czemu sie tak dzieje biggrin
dobra
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 107 108 109 110 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games