gdzie najczesciej nosisz bielizne... |
na... pupie |
|
28% |
[ 6 ] |
na glowie XD bo jest "hardkorowo" |
|
33% |
[ 7 ] |
na spodniach jak Jas ; * |
|
4% |
[ 1 ] |
w bucie/skarpetce, coby sie nie zagubila ; p |
|
4% |
[ 1 ] |
nie nosze, bo robie haki XD |
|
9% |
[ 2 ] |
O.o a co to sa gacie??? o.O |
|
19% |
[ 4 ] |
|
Total Votes : 21 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:34 am
ja bede musiala zakupic nowe pary, najlepiej bokserki w pastelowych kolorach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 6:24 am
EvilYuki ja bede musiala zakupic nowe pary, najlepiej bokserki w pastelowych kolorach... a co sie stało z dotychczasowymi majtkami. exclaim mrgreen bo ja nic nie brałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 7:20 am
BeeWolf_san EvilYuki ja bede musiala zakupic nowe pary, najlepiej bokserki w pastelowych kolorach... a co sie stało z dotychczasowymi majtkami. exclaim mrgreen bo ja nic nie brałem. jakoś poznikały...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:45 am
nastepnym razem daj zdjecie jak wygladasz w tych majtkach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:51 am
Kiray nastepnym razem daj zdjecie jak wygladasz w tych majtkach... tak ,zeskanuje sobie tyłek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:43 am
EvilYuki Kiray nastepnym razem daj zdjecie jak wygladasz w tych majtkach... tak ,zeskanuje sobie tyłek. zly pomysl to nie jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 12:02 pm
EvilYuki Kiray nastepnym razem daj zdjecie jak wygladasz w tych majtkach... tak ,zeskanuje sobie tyłek. mhm swietny pomysl heart mozesz ewentualnie poprosic kogos aby zrobil Ci w nich zdjecie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 20, 2006 3:16 pm
EvilYuki Kiray nastepnym razem daj zdjecie jak wygladasz w tych majtkach... tak ,zeskanuje sobie tyłek. Partyzancki aparat sie zepsuł wiec moze byc skaner, ale jak naprawimy to na sesyje zapraszamy do studia ozzy und Wolf FOTOGRAFFY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 5:06 am
BeeWolf_san EvilYuki Kiray nastepnym razem daj zdjecie jak wygladasz w tych majtkach... tak ,zeskanuje sobie tyłek. Partyzancki aparat sie zepsuł wiec moze byc skaner, ale jak naprawimy to na sesyje zapraszamy do studia ozzy und Wolf FOTOGRAFFY moge przyjsc popatrzec... popatrzec jak pracuja profesjonalisci oczywiscie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:57 am
Kiray BeeWolf_san EvilYuki Kiray nastepnym razem daj zdjecie jak wygladasz w tych majtkach... tak ,zeskanuje sobie tyłek. Partyzancki aparat sie zepsuł wiec moze byc skaner, ale jak naprawimy to na sesyje zapraszamy do studia ozzy und Wolf FOTOGRAFFY moge przyjsc popatrzec... popatrzec jak pracuja profesjonalisci oczywiscie wink Poaptrzec zawsze. A i odrazu sprobujemy jakiegos wykwintnego alkocholu wysoko procentowego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 10:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:00 am
a ja czarne z motylkiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 07, 2006 7:20 am
biale koronkowe 4laugh heart (dla mnie klasyka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|