Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:19 pm
ja ostatnio pochlaniam ksiazki Koontza, naprawde wciaganjce, szczegulnie polecam "opiekunow" ale najlepiej je wszystkie przeczytac. z horrorow, bo takie ostatnio tylko czytam polecam jeszcze "milczenie owiec" Thomasa Harrisona no i cz. 2 "Hannibala" ta dopiero czytam i jestem podwrazeniem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 12:52 pm
Haruki Murakami - Sputnik Sweetheart.
strasznie wciagajace XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 6:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 7:13 am
ja wasnie bede milczenie owiec czytac 4laugh a czytal kto Mastertoona Tengu czy jakos tak?? bo zastanawiam sie czy kupic
ksiazki ktore jeszcze czytalam i polecam: "mroczna wieza" S. King "Stan w kole dziewczyno" nie pamietam autorki (switna ksiazka) "Kod Leonardo Da Vinci" j.w. Arthur Archer "Na Kocia Lape" (lekkie mile opowiadania akurat do pociagu...oprucz opowiadania "Christina Rosenthal"..to prawdziwy wyciskacz lez.. nawet taka znieczulice jak ja paruszylo to op.) I "S@motnosc w sieci" nie pamietam znoow autora.. sweatdrop fajna ksiazka choc widac ze autor ma jeszcze daleko do literackiego nobla (troche malo profesjonalna) 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:37 am
Czytamy wszystko i o wszystkim! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:57 pm
Opowiadanka? A moze Lovecraft? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 10:07 pm
czytałam i sa swietnie napewnio polecam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:03 am
A mi sie bardzo podobala ksiazka Lois Lowry (nie jestem pewna czy dobrzer napisane nazwisko) - "Dawca" naprawde polecam :}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 8:49 am
Przeczytalam ostatnio "Upiora Opery", "Inny Wiatr" Le Guin i po raz kolejny piate tomisko przygod Szmottera xd Kocham czytac! To taka mila rozrywka, ktora pomaga w rozwijaniu wyobrazni i odcieciu sie od swiata whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:31 am
i pomagajaca eskapistom rolleyes xp
polecam Anchee Min "Cesarzowa Orchidea" wspaniale opisala zycie na dworze cesarskim w chinach, w czasach paktu nankinskiego. warto przeczytac, chociazby po to, by wiedziec ze koronowane glowy nie zawsze maja tak lekko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:01 am
hahaahahahah lucyna o wnętrzach nie no padne hahahahaah Ty i ksiazki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:22 am
sea-coast hahaahahahah lucyna o wnętrzach nie no padne hahahahaah Ty i ksiazki xd kasiu wpierdol chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:36 pm
kwiat sea-coast hahaahahahah lucyna o wnętrzach nie no padne hahahahaah Ty i ksiazki xd kasiu wpierdol chcesz chce aczkolwiek nie od Ciebie domokun a ksiązki hmmm ostatnio czytałas coś o obozach ale czy skonczyłas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|