|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 9:54 am
herubinek Delein Kyoko Suomi Ayumi90 Kyoko Suomi Ayumi90 a ja wiem blaugh Kyo, moge im powiedzieć? Ja też wiem i się nie chwalę blaugh No dobra, możesz, jak tak baaardzo chcesz... no dobra. tylko sie później nie wściekaj na mnie! no więc, Kyoko przychodzi popatrzeć sie na Pisarza i ... samą siebie! blaugh Ej, wiecie, to ostatnie to nie jest prawda xp Won mi od Pisarza!!! *odgania miotłą* Jeszcze mam jedno swoje... Klick HereNiezły motor... twój... wink biggrin Niestety nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 9:59 am
Delein herubinek Delein Kyoko Suomi Ayumi90 Kyoko Suomi Ayumi90 a ja wiem blaugh Kyo, moge im powiedzieć? Ja też wiem i się nie chwalę blaugh No dobra, możesz, jak tak baaardzo chcesz... no dobra. tylko sie później nie wściekaj na mnie! no więc, Kyoko przychodzi popatrzeć sie na Pisarza i ... samą siebie! blaugh Ej, wiecie, to ostatnie to nie jest prawda xp Won mi od Pisarza!!! *odgania miotłą* Jeszcze mam jedno swoje... Klick HereNiezły motor... twój... wink biggrin Niestety nie... Szkoda b0 naprawde fajnyyyyy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 10:01 am
herubinek Szkoda b0 naprawde fajnyyyyy wink Dlatego mam na nim zdjęcie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 10:04 am
Delein herubinek Szkoda b0 naprawde fajnyyyyy wink Dlatego mam na nim zdjęcie :] 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 10:12 am
Delein Kyoko Suomi Ayumi90 Kyoko Suomi Ayumi90 a ja wiem blaugh Kyo, moge im powiedzieć? Ja też wiem i się nie chwalę blaugh No dobra, możesz, jak tak baaardzo chcesz... no dobra. tylko sie później nie wściekaj na mnie! no więc, Kyoko przychodzi popatrzeć sie na Pisarza i ... samą siebie! blaugh Ej, wiecie, to ostatnie to nie jest prawda xp Won mi od Pisarza!!! *odgania miotłą* Jeszcze mam jedno swoje... Klick Herejaki fajny motor biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:03 am
Hehe - a oto i zapowiadana moja krzywa gęba wink :  A oto ja z moim najlepszym przyjacielem - " Shifterem " czyli moim ukochanym Ontario Spec-Plus Tanto 8 :  Wyklinać proszę na pm'ach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:08 am
Uber.Zer0 Hehe - a oto i zapowiadana moja krzywa gęba wink :  A oto ja z moim najlepszym przyjacielem - " Shifterem " czyli moim ukochanym Ontario Spec-Plus Tanto 8 :   Wyklinać proszę na pm'ach xd No rzeczywiście, bardzo krzywa stare *ironia* A ten plakat za Tobą po prostu mnie rozbraja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:11 am
Uber.Zer0 Hehe - a oto i zapowiadana moja krzywa gęba wink : [tu było zdjęcie]A oto ja z moim najlepszym przyjacielem - " Shifterem " czyli moim ukochanym Ontario Spec-Plus Tanto 8 : [tu było zdjęcie] [tu było zdjęcie] Wyklinać proszę na pm'ach xd masz na ścianie taki sam plakat jak ja w okienku rozmowy TLENu... a gębę dfaktycznie masz mało śliczną wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 11:13 am
Kukus Uber.Zer0 Hehe - a oto i zapowiadana moja krzywa gęba wink : [tu było zdjęcie]A oto ja z moim najlepszym przyjacielem - " Shifterem " czyli moim ukochanym Ontario Spec-Plus Tanto 8 : [tu było zdjęcie] [tu było zdjęcie] Wyklinać proszę na pm'ach xd masz na ścianie taki sam plakat jak ja w okienku rozmowy TLENu... a gębę dfaktycznie masz mało śliczną wink To ja może usunę to ostatnie zdjęcie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 5:35 am
Delein Won mi od Pisarza!!! *odgania miotłą* blaugh przecież ci go nie odbiję xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 7:13 am
Kyoko Suomi Delein Won mi od Pisarza!!! *odgania miotłą* blaugh przecież ci go nie odbiję xd czuje sie jak piłeczka tenisowa na korcie XD ee poza tym wy macie spaczone gusta :/ albo nabijacie sie ze mnie, nic wam przeciez nie zrobiłem crying sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 8:08 am
witam... wpadłam na chwile....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 10:01 am
Mistic_Lina witam... wpadłam na chwile.... stare ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 11:25 am
Eurina Vam Mistic_Lina witam... wpadłam na chwile.... stare ?? ??? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:30 pm
herubinek Eurina Vam Mistic_Lina witam... wpadłam na chwile.... stare ?? ??? stressed sprostowanie... Lina jest w urojonej ciąży z Pisarzem... zrobił jej dziecko z odległości 411 kilometrów... ten to ma cela... pierdzielony... rakieta cuise to przy nim zabawka z piaskownicy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|