Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
ED (czyli dyskusje na powazniejsze tematy) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Antuanet

PostPosted: Thu Nov 04, 2004 8:15 am

"do pewnych osob"? hahaha, a kim ty niby jestes i jak ja sie do ciebie odezwalam biggrin

Nietzego to czytalam tylko fragmenty, ale nie powiesz mi ze idea panow i niewolnikow jest "dobra"(def.dobrej idei?? przecz.def. zlej i pomysl ze to tak na odwrot 3nodding ) ps.ta maska to chyba nie bez powodu co?? Przypomina mi kogos z Milczenia Owiec..... whee
PostPosted: Thu Nov 04, 2004 8:24 am

Antuanet
"do pewnych osob"? hahaha, a kim ty niby jestes i jak ja sie do ciebie odezwalam biggrin

Nietzego to czytalam tylko fragmenty, ale nie powiesz mi ze idea panow i niewolnikow jest "dobra"(def.dobrej idei?? przecz.def. zlej i pomysl ze to tak na odwrot 3nodding ) ps.ta maska to chyba nie bez powodu co?? Przypomina mi kogos z Milczenia Owiec..... whee
chyba faktycznie dla ciebie nie jestem nikim ważnym w życiu na tej gildii... cooż pewne rzeczy się nie zmieniają

Widać, że tylko fragmenty Nietsche'go czytałaś... i nawet widzę, że dokładnie te same ktoore Adolfik H. przeczytał... co udowadnia, że nawet najwybitniejsza filozofia może w rozumieniu fanatyka stać się śmiercionośna...

Kukus

Antuanet

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 2:38 am

"Wybitna filozofia"?? xp hm... taaak kazdy ma swoj gust. A co w niej jest takiego wybitnego ?? Co?? Jak ktos jest silniejszy to moze gwalcic mordowac, robic inne swinstwa slabszej osonie i jest calkowicie usprawiedliwiony.... Nietzscheanska moralnosc Panow i Niewolnikow hihihi lol ciekawe co by bylo gdybys urodzil sie tym slabszym question
Co do wybitnej filozofii-Nietzsche byl starym schorowanym kaleka ktory skonczyl w psychiatryku, a to ze Hitler zafascynowal sie jego ideologia potwierdza tylko moja teze KOCIACZKU ze "zla idea"(czyt.def. zlej idei przyniesie "zly plon"(tu;znow powroc do def. zlej idei)

Ps.Moze ty Nazista jestes czy co ?? (tylko nie interpretoj tego zbyt doslownie bo dostane BANA 4laugh ).hmm.... a wiec masz tu na gildi wysokie stanowisko?? To znaczy ze mam sie zaczac podlizywac??.... whee
PostPosted: Fri Nov 05, 2004 7:20 am

Antuanet
"Wybitna filozofia"?? xp hm... taaak kazdy ma swoj gust. A co w niej jest takiego wybitnego ?? Co?? Jak ktos jest silniejszy to moze gwalcic mordowac, robic inne swinstwa slabszej osonie i jest calkowicie usprawiedliwiony.... Nietzscheanska moralnosc Panow i Niewolnikow hihihi lol ciekawe co by bylo gdybys urodzil sie tym slabszym question
przeczytaj Nietsche'go a potem pisz takie bzdury... rasa panów w jego filozofii to zupełnie co innego niż hitlerowska... Nietsche mówił o wyższości artystów nad przeciętnymi zjadaczami chleba, a nie o rasie aryjskiej czy innych szitach... Adolfik wyciągnął z jego filozofii trzy kartki i teraz wszyscy biednego Fryderyka mają za siewcę zła... powiedz mi w takim razie czemu Przybyszewski nie zaczął zabijać wszystkich dokoła, przecież był wielkim wyznawcą ideologii Nietsche'go... więcej, Przybyszewski jest jednym z naszych najwybitniejszych artystów...

a złe plony może przynieść każda idea --->
idea komunizmu sama w sobie jest rajem... a w wydaniu Stalina stał się piekłem... ludoboojstwo, państwo policyjne etc.
Alfred Nobel wynalazł nitroglicerynę, a co za tym idzie dynamit w dobrej wierze... a ludzie wykorzystali jego wynalazek do zabijania sie wzajemnie

reasumując: nie ma złych idei czy złych wynalazków... złe może być tylko ich wykorzystanie

Kukus

[Blue Blood]

PostPosted: Sat Nov 06, 2004 2:50 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Nov 06, 2004 5:40 am

oi Panowie nigdy nikogo nie obrazilam, to Kukus tak blednie xd zinterpretowal moje slowa. Niestety jak juz mowilam nie czytalam Nietzschego, i nie potrafie tez nic wiecej o nim powiedziec niz to co tu zostalo powiedziane(i tak go nie lubie). Wszystko co napisalisccie dowiodlo ze poglady powinny byc krytykowane, chocby ze wzgledu ich skorygowania(nawet przez samego tworce) i skonfrontowania teori z rzeczywistoscia. hmm.... gdyby tu na forum odezwal sie jakis rasista to pewnie rozpoczelibyscie nauki.....hahaha
Dziwni z was ludzie stare

ps. hmm... te Blue Bols (hihihihi tylko nie dawajcie bana) jak ty chcesz sie zrelaksowac to ja mam siedziec cicho?? 4laugh Milego dnia chlopaki

Antuanet

Kukus

PostPosted: Sat Nov 06, 2004 10:44 am

Antuanet
oi Panowie nigdy nikogo nie obrazilam, to Kukus tak blednie xd zinterpretowal moje slowa. Niestety jak juz mowilam nie czytalam Nietzschego, i nie potrafie tez nic wiecej o nim powiedziec niz to co tu zostalo powiedziane(i tak go nie lubie). Wszystko co napisalisccie dowiodlo ze poglady powinny byc krytykowane, chocby ze wzgledu ich skorygowania(nawet przez samego tworce) i skonfrontowania teori z rzeczywistoscia. hmm.... gdyby tu na forum odezwal sie jakis rasista to pewnie rozpoczelibyscie nauki.....hahaha
Dziwni z was ludzie stare

ps. hmm... te Blue Bols (hihihihi tylko nie dawajcie bana) jak ty chcesz sie zrelaksowac to ja mam siedziec cicho?? 4laugh Milego dnia chlopaki
nie pozstaje mi nic jak tylko powiedzieć

jestem głupi i nic nie wiem
jestem debil bity w ciemię

bo po co sensowne argumenty? stare
PostPosted: Sun Nov 07, 2004 1:56 pm

Za obrazanie ludzi na forum 1 ostrzezenie , albo i 2 xp

Antuanet

BeeWolf_san

PostPosted: Sun Nov 07, 2004 2:17 pm

Antuanet

Emm dostałaś od kukusa ostrzezenie crying za przeklinanie ...ja cie tylko upomniałem ..proshu nie mowic bzydko ! whee
PostPosted: Sun Nov 07, 2004 2:56 pm

BeeWolf_san
Antuanet

Emm dostałaś od kukusa ostrzezenie crying za przeklinanie ...ja cie tylko upomniałem ..proshu nie mowic bzydko ! whee
przede wszystkim za obrażenie mnie dostała, Bee

Kukus

BeeWolf_san

PostPosted: Sun Nov 07, 2004 3:00 pm

Kukus
BeeWolf_san
Antuanet

przede wszystkim za obrażenie mnie dostała, Bee

No coś ty ... Taaa i co mi jeszcze powiesz przecież wiem ! xp
PostPosted: Mon Nov 08, 2004 12:51 pm

BeeWolf_san
Antuanet

Taki mam juz ostry jezyczek blaugh whee

Antuanet

FlowerChildren

PostPosted: Thu Nov 18, 2004 11:00 am

To o czym teraz rozmawiamy? Przydałby sie jakiś nowy ambitny temat. I może jakaś ankieta?
PostPosted: Fri Dec 03, 2004 3:04 am

czesc jestem shiroi_hikari. blaugh
Moj brat to ten wiesniak [Blue Blood]. redface
Ale siara........... sad

Shiroi_Hikari

Shiroi_Hikari

PostPosted: Fri Dec 03, 2004 3:06 am

sweatdrop Brat nawet dobrze rysoje, ale i tak mnie wnerwia!!!!!!!! scream
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items