Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Troche Kulturki Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 27 28 29 30 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kagenobaka

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 2:15 am

Wiecie co?
...
WSZYSCY MACIE WP***OL !!!! scream crying
Ehh... dlaczego ja tak nie potrafie crying Nawet nie mam czasu narysowac 2 prac dziennie, a tu kurde Yume zapynkala z 3 razy lepszymi i to jeszcze z taka iloscia ==' Cholera jasna... nie lubie was juz razz PPPPPP
PostPosted: Tue Sep 07, 2004 7:18 am

Kagenoyami
Wiecie co?
...
WSZYSCY MACIE WP***OL !!!! scream crying
Ehh... dlaczego ja tak nie potrafie crying Nawet nie mam czasu narysowac 2 prac dziennie, a tu kurde Yume zapynkala z 3 razy lepszymi i to jeszcze z taka iloscia ==' Cholera jasna... nie lubie was juz razz PPPPPP

Ale...ale...ojej, mnie sie po prostu na lekcjach nudzi i to dlatego... no nie zlosc sie na mnie, bo wyrzuce moj piornik przez okno i zabije w ten sposob jakiegos niewinnego przechodnia! Buuuuuuuuu crying

Yumehayla

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Tue Sep 07, 2004 7:21 am

Kage uspokuj się, ja nie rysuje dobrze postaci, umiem rysowac tylko różne stworki i SD i się nie załamuję, widząc prace innych, a twoje rysunki przecierz tez są super.

Yume nie wyrzucaj piórnika!!!
PostPosted: Tue Sep 07, 2004 7:26 am

Sei chan
Kage uspokuj się, ja nie rysuje dobrze postaci, umiem rysowac tylko różne stworki i SD i się nie załamuję, widząc prace innych, a twoje rysunki przecierz tez są super.

Heh...ten piornik to naprawde mordercza bron^^. Spytaj Lethiel, ona go widzi na codzien blaugh

Yumehayla

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 7:29 am

Yumehayla
Sei chan

Heh...ten piornik to naprawde mordercza bron^^. Spytaj Lethiel, ona go widzi na codzien blaugh

hieh.... xd .. bieedni przechodnie !!!!! gonk .. kryć sie !!!!!
PostPosted: Tue Sep 07, 2004 7:30 am

Kolejna porcja^^... Kage, nie bij, dzisiaj tylko 2 cry ...
http://img.photobucket.com/albums/v215/Yumehayla/Rysunki na pokaz/Natanael.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v215/Yumehayla/Rysunki na pokaz/Natanael02.jpg
Taki biedny maly chlopiec, ktorego matka bardzo nie lubi...raz go na tydzien przybila do sciany i stad te blizny na dloniach-wbrew obiegowej opinii w mojej klasie, to nie sa stygmaty blaugh

Yumehayla

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 7:32 am

Yumehayla
Kolejna porcja^^... Kage, nie bij, dzisiaj tylko 2 cry ...
http://img.photobucket.com/albums/v215/Yumehayla/Rysunki na pokaz/Natanael.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v215/Yumehayla/Rysunki na pokaz/Natanael02.jpg
Taki biedny maly chlopiec, ktorego matka bardzo nie lubi...raz go na tydzien przybila do sciany i stad te blizny na dloniach-wbrew obiegowej opinii w mojej klasie, to nie sa stygmaty blaugh

biedny słodziutki dzieciaczek crying crying crying ....
PostPosted: Tue Sep 07, 2004 8:08 am

*zjada wszystkie swoje olowki i zalamuje sie*

Kagenobaka

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 8:12 am

Kagenoyami

Kage !!!! twoje obrazki są przecudne !!! piękne !!! genialne!!! 4laugh !!!!!!! *przytulas*
PostPosted: Tue Sep 07, 2004 8:25 am

Lethiel
Kagenoyami

Kage !!!! twoje obrazki są przecudne !!! piękne !!! genialne!!! 4laugh !!!!!!! *przytulas*

Ehh.. dzieki, ale nie musisz mnie pocieszac... ehh..

Kagenobaka

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Tue Sep 07, 2004 8:49 am

Kagenoyami
Lethiel
Kagenoyami

Ehh.. dzieki, ale nie musisz mnie pocieszac... ehh..

scream . nie pocieszam scream .. mi sie naprawde baaardzo podobaja 3nodding
PostPosted: Tue Sep 07, 2004 10:19 pm

Kagenoyami

Wypluj, wypluj! [zaczyna poklepywac po plecach]
Nie marudz i wracaj do rysowania, robisz to naprawde swietnie! Poza tym spojrz jakie cuda robisz na kompie... Ja nawet nie wiem jak równo zakolorowa zeskanowan powierzchni, bo mi pikselki wychodz...a jak mam cos na kompie rysowac to wogole horror- -

Yumehayla

Akiko Tamashii

PostPosted: Wed Sep 08, 2004 7:08 am

Kage jak mozesz tak mowic!!!!!! crying ja nie rozumiem co ty masz do swoich prac, normalnie ; one sa kawaii! whee i nie mow ze nas nie lubisz tylko wez sie do pracy! ja jak czegos nie umiem cwicze to i widze efekty (taaa....rysunki z zeszlego roku O_o").
Pamietaj ze sie liczy jakosc a nie ilosc prac wink

P.S. Nie jedz tych olowkow bo ci zaszkodza; jak chcesz to mozesz mnie pogrysc ...potrzebuje troche masazu xd
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 7:21 am

Akiko Tamashii
Kage jak mozesz tak mowic!!!!!! crying ja nie rozumiem co ty masz do swoich prac, normalnie ; one sa kawaii! whee i nie mow ze nas nie lubisz tylko wez sie do pracy! ja jak czegos nie umiem cwicze to i widze efekty (taaa....rysunki z zeszlego roku O_o").

P.S. Nie jedz tych olowkow bo ci zaszkodza; jak chcesz to mozesz mnie pogrysc ...potrzebuje troche masazu xd

Mrrr... ale nie nie.. sorki, ale ja zaraz jade do Rynnci i musze sie oszczedzac, bo ona liczy na sexowny, delikatny masazyk wink heart

Kagenobaka

Akiko Tamashii

PostPosted: Wed Sep 08, 2004 8:43 am

Kagenoyami
Akiko Tamashii

Mrrr... ale nie nie.. sorki, ale ja zaraz jade do Rynnci i musze sie oszczedzac, bo ona liczy na sexowny, delikatny masazyk wink heart

rozumiem wink xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 27 28 29 30 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas