|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:40 am
Dostalem od pyty hajsu od Bee... ale teraz nie moge sie dostac do pl guoldi... sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:50 am
Jifer Dostalem od pyty hajsu od Bee... ale teraz nie moge sie dostac do pl guoldi... sad crying wyslales requesta? jak tak to musisz poczekac az jakis mod go odbierze......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:01 pm
BeeWolf_san Akiko Tamashii Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) ja nikogo tu nie wpraszalam razz WON! Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. Panna aki dołaczyła na czarna liste. a taka miła z niej była dziewczynka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:22 pm
BeeWolf_san BeeWolf_san Akiko Tamashii Jifer Witam biggrin mam nadzieje zie psigarniecie lescia ;p Niektorzy mnie znaja z innych forkow i gier. Dzieki ze mnie zaprosiliscie tiutaj : ) ja nikogo tu nie wpraszalam razz WON! Co to miało znaczyć "WON!" .... no wiesz co jak ty moich znajomych traktujesz podła babao. Panna aki dołaczyła na czarna liste. a taka miła z niej była dziewczynka. i bardzo dobrze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:50 pm
moge tu zamieszkac sweatdrop ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:52 pm
Omega Sun moge tu zamieszkac sweatdrop ?jasne! ja tu jestem szara eminencja jakby co! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun moge tu zamieszkac sweatdrop ?oczywiscie kotku :* .... opcy topik załorzyłem jak chcecie to tez zakładajcie złota wolnosc szlachecka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Omega Sun moge tu zamieszkac sweatdrop ?jasne! ja tu jestem szara eminencja jakby co! xd a ja tylko sprzatam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 1:58 pm
a tak nawiasem opcy ty chyba miales kupic sluchawki... i jak zakupiles je wrescie..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:00 pm
Ozzwald a tak nawiasem opcy ty chyba miales kupic sluchawki... i jak zakupiles je wrescie..? nie bylo ich kurwac.... a byly takie tanie!!! crying Technicsy 350-tki za 99PLN crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:03 pm
opcy Ozzwald a tak nawiasem opcy ty chyba miales kupic sluchawki... i jak zakupiles je wrescie..? nie bylo ich kurwac.... a byly takie tanie!!! crying Technicsy 350-tki za 99PLN crying crying crying crying ee no to LYpa to ruszaj na miasto i ich szukaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:04 pm
dziekuje Wam 4laugh tu jest tak jakos przytulniej i sympatyczniejsza atmosfera sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:05 pm
*zaglada ostroshnie* ninja *wskakooje za szafe* ninja *skok na glowe opcego* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:05 pm
ja sobie kupiłem soniaczki za 40 złociszy najleprze słuchawy jakie sa biggrin zwykłe czarne soniaczki wymiataja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|