|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 7:23 am
Yajo Ryuukei oshii palka A mi sie tylko nie podobalo ze tak dlugo czekalam na rozpatrzenie prosby o przyjecie. Uwazam ze skoro dowodzacy tym forum pobieraja za to kozysci materialne i z tego co mi wiadomo od osob z POGG calkiem nie male , to powinny szybciej zalatwiac takie sprawy. cos ci sie dziecko pomylilo gdzyz dowodzacy gildia nie pobiera zadnych korzysci od osob przyjetych to co placisz idzie na rzecz gildii i zloto jest nie ruszalne chyba i nie wiem o co ci chodzi ty POGG confused No własnie, tak 50 g od łebka na konto gildii, duzo się juz tego musiało uzbierać... Na co wogóle gildii goldy są? cool na subfora i tnne takie tam. a ja sie dalej noxa nie moge doprosic o 2 subfora sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 11:59 pm
EvilYuki tak, próbowałam przestać, ale mi sie nie udało emo ninja znaczy nie wiem moze ja sie nei znam ale Jezus chyba nie jest Bogiem tylko synem bozym ninja ale moge byc wbledzie gdyz za bardzo nie orientuje sie w religi chrzescijanskiej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 12:05 am
Aniołek w sygnaturce specjalistą Cię nie czyni.
Nox łaskawie odebrał ode mnie moje maile i nieodpisał. A ja czekam, czekam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 18, 2006 4:23 pm
Moze jest zbyt zajety korzystaniem z korzysci majatkowych wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 5:07 am
Kasmizar Aniołek w sygnaturce specjalistą Cię nie czyni. Nox łaskawie odebrał ode mnie moje maile i nieodpisał. A ja czekam, czekam... Zmien gosciu ta sygnature, zaburza to moja koncepcje piekna. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 8:09 am
a mi nikt nie dal donate sad nawet zlotowki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 10:50 am
Pewnie nie zasłuzyłes rolleyes A po złotowki to na ulicę albo do roboty, ew. dziadków ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 5:41 am
Chrzanek a mi nikt nie dal donate sad nawet zlotowki dziwisz się? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 7:42 am
granat Kasmizar Aniołek w sygnaturce specjalistą Cię nie czyni. Nox łaskawie odebrał ode mnie moje maile i nieodpisał. A ja czekam, czekam... Zmien gosciu ta sygnature, zaburza to moja koncepcje piekna. stare ja też upraszam o zmianę sygnatury, bo moje pojęcie piekna psują następujące panie: - w bikini zielonym - różowym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 7:46 am
też popieram. jak nie mają co pokazać, niech nie pokazują. ja nie pokazuję stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 7:49 am
Lady Revania też popieram. jak nie mają co pokazać, niech nie pokazują. ja nie pokazuję stare nie no, ja nie mówię, że nie maja co pokazać... na pewno nawet pani w bikini zielonym, albo i różowym ma swoich fanów, ale... ale ja nie zyczę sobie po prostu oglądać półnagich, średnio atrakcyjnych pań gdy nie mam na to ochoty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 7:55 am
EvilYuki Lady Revania też popieram. jak nie mają co pokazać, niech nie pokazują. ja nie pokazuję stare nie no, ja nie mówię, że nie maja co pokazać... na pewno nawet pani w bikini zielonym, albo i różowym ma swoich fanów, ale... ale ja nie zyczę sobie po prostu oglądać półnagich, średnio atrakcyjnych pań gdy nie mam na to ochoty. ale chyba większość osób strwierdzi, że jednak nie ma co pokazać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 10:14 am
Lady Revania ale chyba większość osób strwierdzi, że jednak nie ma co pokazać... jednakowoż sygnatura ta zapewne ma jakieś edukacyjne walory, ale jest po prostu nieestetyczna... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 10:34 am
nie macie innych problemow stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 10:45 am
EvilYuki Lady Revania ale chyba większość osób strwierdzi, że jednak nie ma co pokazać... jednakowoż sygnatura ta zapewne ma jakieś edukacyjne walory, ale jest po prostu nieestetyczna... sad owszem, ma edukacyjne walory... niby ma pokazac ze kazdy powinien byc taki sam... ale w ten sposob nie przekona sie do tego ludzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|