|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 6:15 am
CryeneStrifeShiroi Ma az történt, hogy senki nem hiányzott az osztályból, csak az anyukám... gonk biggrin Am meg a hugimnak szülinapja van, ugyhogy torta lesz a vacsora, anyum tortáit elnézve kb 2 hétig (: Csak nem tanárnő az anyukád?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 6:18 am
Hime_Yura CryeneStrifeShiroi Ma az történt, hogy senki nem hiányzott az osztályból, csak az anyukám... gonk biggrin Am meg a hugimnak szülinapja van, ugyhogy torta lesz a vacsora, anyum tortáit elnézve kb 2 hétig (: Csak nem tanárnő az anyukád? Nem, de nekem hiányzott biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 6:36 am
...ki játszik velem sky pigset? olyan aranyos ;___;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 6:50 am
MrSilmerus ...ki játszik velem sky pigset? olyan aranyos ;___; A-aaaz mi? (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 6:55 am
CryeneStrifeShiroi MrSilmerus ...ki játszik velem sky pigset? olyan aranyos ;___; A-aaaz mi? (: a játékoknál van ilyen malacos. repülni kell benne, de senki sem játszik velem sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 8:08 am
Ma teljesen reménytelennek érzem magam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2011 2:26 pm
Hát mozgalmas napom volt.... Reggel bementem órára ahhoz a tanárhoz, akinek múlt héten halt meg a velünk egy idős lánya biciklibalesetben és végig ez járt az agyamban Tanultam a holnapi pedagógiai pszichológia zh-ra Jah és még voltam tüntetni is a rektori hivatal előtt az új felsőoktatási törvényjavaslat ellen... aztán elmentünk vbk-zni És azóta félig halláskárosult vagyok a kereplők miatt .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 8:20 am
Ma ettem halat! *büszke* Nagy dolog, mert sose mertem... Félek a szálkától. Éééés finom volt! >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 2:14 pm
Ma elrángattak kocsmába, bár nem akartam menni, de végül is megérte. A mellettünk lévő bokszban két oltári dögös részeg csaj vadul csókolózni kezdett... Te jó ég... sosem láttam ennél... ah...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 12:15 pm
K***a jó... Ma 1 órát vártunk arra, hogy jöjjön a másik csapat a meccsre és semmi. Nem értem én ezt... Mi a f*szért jelentkeznek amatőr bajnokságra, ha nem is tolják el a képüket a meccsre?!
Gomenne, ideges vagyok. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 1:10 am
Ma is tömték a fogam, de most elfelejtett a doktornő érzéstelenítőt adni .__. Igazi hősnek érzem magam, hogy kibírtam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 5:27 am
Kezdődik az őszi szünet! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 8:37 am
napsugar Hát mozgalmas napom volt.... Reggel bementem órára ahhoz a tanárhoz, akinek múlt héten halt meg a velünk egy idős lánya biciklibalesetben és végig ez járt az agyamban Tanultam a holnapi pedagógiai pszichológia zh-ra Jah és még voltam tüntetni is a rektori hivatal előtt az új felsőoktatási törvényjavaslat ellen... aztán elmentünk vbk-zni És azóta félig halláskárosult vagyok a kereplők miatt .__. Én is voltam tüntetni (: Te BTK-s?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 8:56 am
MrSilmerus napsugar Hát mozgalmas napom volt.... Reggel bementem órára ahhoz a tanárhoz, akinek múlt héten halt meg a velünk egy idős lánya biciklibalesetben és végig ez járt az agyamban Tanultam a holnapi pedagógiai pszichológia zh-ra Jah és még voltam tüntetni is a rektori hivatal előtt az új felsőoktatási törvényjavaslat ellen... aztán elmentünk vbk-zni És azóta félig halláskárosult vagyok a kereplők miatt .__. Én is voltam tüntetni (: Te BTK-s? JUGYU gyógypedagógia :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 8:59 am
napsugar MrSilmerus napsugar Hát mozgalmas napom volt.... Reggel bementem órára ahhoz a tanárhoz, akinek múlt héten halt meg a velünk egy idős lánya biciklibalesetben és végig ez járt az agyamban Tanultam a holnapi pedagógiai pszichológia zh-ra Jah és még voltam tüntetni is a rektori hivatal előtt az új felsőoktatási törvényjavaslat ellen... aztán elmentünk vbk-zni És azóta félig halláskárosult vagyok a kereplők miatt .__. Én is voltam tüntetni (: Te BTK-s? JUGYU gyógypedagógia :3 egész sokan voltatok JUGYUk smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|