|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 7:12 am
Caleister Aoiari Caleister trochę daleko by tza jechać po te psy no ale co tam, tylko tak się zastanawiam czy jeszcze nie zadzwonić do tych z energizera po ile oni mają psy, no ale troche się boję, ja się boję, strasznie się boję rozmów telefonicznych ja też tak mam... no chyba że z Tobą klacham;P z Toą to raczje przyjemnie ale to ile psów kupujesz? jednego ale chciałem sprawdzić ceny, no bo jak mam zapierdalać aż poza kraków po psa za 850 złoty albo np tu na śląsk za 1000 złoty to po grzyba tak daleko zapieprzać, chociaz powiem szczerze że te z krakowa bardziej mi się podobają. Zła wiadomość jest taka, że na starsze szczeniaki już się nie załapałem tylko na kolejny miot - młodszy niestety o kurcze... a szczeniaka to chyba lepiej za wcześnie od matki nie brać? nie?:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 7:14 am
Aoiari Caleister Aoiari Caleister trochę daleko by tza jechać po te psy no ale co tam, tylko tak się zastanawiam czy jeszcze nie zadzwonić do tych z energizera po ile oni mają psy, no ale troche się boję, ja się boję, strasznie się boję rozmów telefonicznych ja też tak mam... no chyba że z Tobą klacham;P z Toą to raczje przyjemnie ale to ile psów kupujesz? jednego ale chciałem sprawdzić ceny, no bo jak mam zapierdalać aż poza kraków po psa za 850 złoty albo np tu na śląsk za 1000 złoty to po grzyba tak daleko zapieprzać, chociaz powiem szczerze że te z krakowa bardziej mi się podobają. Zła wiadomość jest taka, że na starsze szczeniaki już się nie załapałem tylko na kolejny miot - młodszy niestety o kurcze... a szczeniaka to chyba lepiej za wcześnie od matki nie brać? nie?:/ oczywiście że nie, szczenię musi obowiązkowo być na pokarmie stałym by móc je zabrać, zresztą ja bym chciał tego psa pod koniec kwietnia dopiero odebrać, nie wcześniej, ale musiałbym go zarezerwować, podobno już je ludzie rezerwują. I ponoć już były jakies świry co już chciały te pieski zabrać - nienormalni jacyś, co najmniej 5-6 tygodni trza czekać jak nie dłużej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 12:22 pm
I Eat Rabbits! (I also ate Sexii Hell Demon.. :])
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 12:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 1:24 pm
A wiesz Aoiari - ludzie mi gadają, że powinienem wziąść psa ze schroniska - no pewnie tylko pojawia się pytanie - czy oni sami wzięliby se dziecko z domu dziecka zamiast zrobić własne? Bo tak po prawdzie to nie wiem czego oczekiwać od psa ze schroniska a poza tym czy to dzięki mnie tam trafiły? czemu ja mam naprawiać błędy innych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 1:34 pm
Caleister A wiesz Aoiari - ludzie mi gadają, że powinienem wziąść psa ze schroniska - no pewnie tylko pojawia się pytanie - czy oni sami wzięliby se dziecko z domu dziecka zamiast zrobić własne? Bo tak po prawdzie to nie wiem czego oczekiwać od psa ze schroniska a poza tym czy to dzięki mnie tam trafiły? czemu ja mam naprawiać błędy innych? i bardzo dobrze.... domyślam sie nawet kto to mówi... ten co sam trwoni kase jak popadnie... a 850zł żal mu na pieska...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 1:35 pm
I Eat Rabbits I Eat Rabbits! (I also ate Sexii Hell Demon.. :]) how is this possible? aren't you Sexi Hell Demon?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 1:36 pm
Caleister oczywiście że nie, szczenię musi obowiązkowo być na pokarmie stałym by móc je zabrać, zresztą ja bym chciał tego psa pod koniec kwietnia dopiero odebrać, nie wcześniej, ale musiałbym go zarezerwować, podobno już je ludzie rezerwują. I ponoć już były jakies świry co już chciały te pieski zabrać - nienormalni jacyś, co najmniej 5-6 tygodni trza czekać jak nie dłużej
Congratulations!!!
You have won the prize for the 9th page!!!!!!!!!!!!!!!!
it'll be send to you right away!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 1:38 pm
Aoiari Caleister A wiesz Aoiari - ludzie mi gadają, że powinienem wziąść psa ze schroniska - no pewnie tylko pojawia się pytanie - czy oni sami wzięliby se dziecko z domu dziecka zamiast zrobić własne? Bo tak po prawdzie to nie wiem czego oczekiwać od psa ze schroniska a poza tym czy to dzięki mnie tam trafiły? czemu ja mam naprawiać błędy innych? i bardzo dobrze.... domyślam sie nawet kto to mówi... ten co sam trwoni kase jak popadnie... a 850zł żal mu na pieska... a właśnie Paweł już przestał tak mówić, bo mu uświadomiłem, że ja chcę takiego psa i koniec. W Miechowickim schronisku w galerii jest zdjęcie takiego psa ale z 2008 roku i wątpię czy on wciąż tam jest. Co prawda wolałbym nie jechać po psa przez pół świata no ale nie mam wyboru zbytnio. Ale wszyscy ludzie co im o tym mówię, na studiach czy w domu mówią bym brał ze schroniska. no przepraszam bardzo - ale jakbym chciał byle jakiego kundla to bym wziął tego od Magdy. Ja czegos od psa oczekuję jednak a nie że mi będzie skakał po meblach i szczekał na wszystkich co przejdą obok drzwi (a taki jest ten pies) - nie będę czyichś błędów naprawiał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 1:39 pm
Aoiari Caleister oczywiście że nie, szczenię musi obowiązkowo być na pokarmie stałym by móc je zabrać, zresztą ja bym chciał tego psa pod koniec kwietnia dopiero odebrać, nie wcześniej, ale musiałbym go zarezerwować, podobno już je ludzie rezerwują. I ponoć już były jakies świry co już chciały te pieski zabrać - nienormalni jacyś, co najmniej 5-6 tygodni trza czekać jak nie dłużej Congratulations!!!
You have won the prize for the 9th page!!!!!!!!!!!!!!!!
it'll be send to you right away! thanx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 1:41 pm
Caleister Aoiari Caleister A wiesz Aoiari - ludzie mi gadają, że powinienem wziąść psa ze schroniska - no pewnie tylko pojawia się pytanie - czy oni sami wzięliby se dziecko z domu dziecka zamiast zrobić własne? Bo tak po prawdzie to nie wiem czego oczekiwać od psa ze schroniska a poza tym czy to dzięki mnie tam trafiły? czemu ja mam naprawiać błędy innych? i bardzo dobrze.... domyślam sie nawet kto to mówi... ten co sam trwoni kase jak popadnie... a 850zł żal mu na pieska... a właśnie Paweł już przestał tak mówić, bo mu uświadomiłem, że ja chcę takiego psa i koniec. W Miechowickim schronisku w galerii jest zdjęcie takiego psa ale z 2008 roku i wątpię czy on wciąż tam jest. Co prawda wolałbym nie jechać po psa przez pół świata no ale nie mam wyboru zbytnio. Ale wszyscy ludzie co im o tym mówię, na studiach czy w domu mówią bym brał ze schroniska. no przepraszam bardzo - ale jakbym chciał byle jakiego kundla to bym wziął tego od Magdy. Ja czegos od psa oczekuję jednak a nie że mi będzie skakał po meblach i szczekał na wszystkich co przejdą obok drzwi (a taki jest ten pies) - nie będę czyichś błędów naprawiał masz racje.... psy ze schroniską są biedne... ale czyja to wina? wg mnie wszystkie psy powinny mieć mikrochipy wstrzykiwane pod skóre.... krzywhy mu to nie zrobi a ludzie przynajmniej setke razy sie zastanowią zanim zechcą im zrobić krzywdę, bo policja znajdzie psa i wystawi mandat na pare tysiaków albo bedzie odsiadka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 1:49 pm
Aoiari Caleister Aoiari Caleister A wiesz Aoiari - ludzie mi gadają, że powinienem wziąść psa ze schroniska - no pewnie tylko pojawia się pytanie - czy oni sami wzięliby se dziecko z domu dziecka zamiast zrobić własne? Bo tak po prawdzie to nie wiem czego oczekiwać od psa ze schroniska a poza tym czy to dzięki mnie tam trafiły? czemu ja mam naprawiać błędy innych? i bardzo dobrze.... domyślam sie nawet kto to mówi... ten co sam trwoni kase jak popadnie... a 850zł żal mu na pieska... a właśnie Paweł już przestał tak mówić, bo mu uświadomiłem, że ja chcę takiego psa i koniec. W Miechowickim schronisku w galerii jest zdjęcie takiego psa ale z 2008 roku i wątpię czy on wciąż tam jest. Co prawda wolałbym nie jechać po psa przez pół świata no ale nie mam wyboru zbytnio. Ale wszyscy ludzie co im o tym mówię, na studiach czy w domu mówią bym brał ze schroniska. no przepraszam bardzo - ale jakbym chciał byle jakiego kundla to bym wziął tego od Magdy. Ja czegos od psa oczekuję jednak a nie że mi będzie skakał po meblach i szczekał na wszystkich co przejdą obok drzwi (a taki jest ten pies) - nie będę czyichś błędów naprawiał masz racje.... psy ze schroniską są biedne... ale czyja to wina? wg mnie wszystkie psy powinny mieć mikrochipy wstrzykiwane pod skóre.... krzywhy mu to nie zrobi a ludzie przynajmniej setke razy sie zastanowią zanim zechcą im zrobić krzywdę, bo policja znajdzie psa i wystawi mandat na pare tysiaków albo bedzie odsiadka tak powinno być - a jak by któryś chciał psa oddać do schroniska to ja bym wprowadził alimenty i tyle. Widziałem taką suczkę border collie na forum co bała się dosłownie wszystkiego tak źle ją ktoś potraktował - biedna psinka - bała się nawet wychodzenia i wchodzenia do pokoju. A tak z innej beczki to mamy straszny rozpierdol w przedszkolu. Sobie wyobraź, że mamy niemal w każdej grupie maksimum dzieci. We czwartek to bydzie masakra a teraz w środę to jeszcze do teatru jedziemy 0_0 ja chcę umrzeć, naprawdę, tyle kurwa dzieci, u nas dzisiaj było 11, jutro bydzie 12 a we czwartek 13 a najlepsze, że i tak dwójki brakuje! No i jeszcze szefowa chce mi zmienić plan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2011 2:15 pm
Caleister Aoiari Caleister Aoiari Caleister A wiesz Aoiari - ludzie mi gadają, że powinienem wziąść psa ze schroniska - no pewnie tylko pojawia się pytanie - czy oni sami wzięliby se dziecko z domu dziecka zamiast zrobić własne? Bo tak po prawdzie to nie wiem czego oczekiwać od psa ze schroniska a poza tym czy to dzięki mnie tam trafiły? czemu ja mam naprawiać błędy innych? i bardzo dobrze.... domyślam sie nawet kto to mówi... ten co sam trwoni kase jak popadnie... a 850zł żal mu na pieska... a właśnie Paweł już przestał tak mówić, bo mu uświadomiłem, że ja chcę takiego psa i koniec. W Miechowickim schronisku w galerii jest zdjęcie takiego psa ale z 2008 roku i wątpię czy on wciąż tam jest. Co prawda wolałbym nie jechać po psa przez pół świata no ale nie mam wyboru zbytnio. Ale wszyscy ludzie co im o tym mówię, na studiach czy w domu mówią bym brał ze schroniska. no przepraszam bardzo - ale jakbym chciał byle jakiego kundla to bym wziął tego od Magdy. Ja czegos od psa oczekuję jednak a nie że mi będzie skakał po meblach i szczekał na wszystkich co przejdą obok drzwi (a taki jest ten pies) - nie będę czyichś błędów naprawiał masz racje.... psy ze schroniską są biedne... ale czyja to wina? wg mnie wszystkie psy powinny mieć mikrochipy wstrzykiwane pod skóre.... krzywhy mu to nie zrobi a ludzie przynajmniej setke razy sie zastanowią zanim zechcą im zrobić krzywdę, bo policja znajdzie psa i wystawi mandat na pare tysiaków albo bedzie odsiadka tak powinno być - a jak by któryś chciał psa oddać do schroniska to ja bym wprowadził alimenty i tyle. Widziałem taką suczkę border collie na forum co bała się dosłownie wszystkiego tak źle ją ktoś potraktował - biedna psinka - bała się nawet wychodzenia i wchodzenia do pokoju. A tak z innej beczki to mamy straszny rozpierdol w przedszkolu. Sobie wyobraź, że mamy niemal w każdej grupie maksimum dzieci. We czwartek to bydzie masakra a teraz w środę to jeszcze do teatru jedziemy 0_0 ja chcę umrzeć, naprawdę, tyle kurwa dzieci, u nas dzisiaj było 11, jutro bydzie 12 a we czwartek 13 a najlepsze, że i tak dwójki brakuje! No i jeszcze szefowa chce mi zmienić plan ło żesz.... ale jak zmienić plan? zaś do kogoś nowego dostosowuje?:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|