|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2011 1:13 pm
hihi a két nővér igencsak kétesértékü információkkal szolgálhatna nekünk xp . Nemigazán szeretnek egymás nélkül közlekedni. És csak a kinézetüktől és viselkedésüktől is olyan érzésem támad, mintha ők lennének a Sátán gyermekei. A két antikrisztus xp merthát ki mondta, hogy az antikrisztusnak férfinak kell lennie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2011 2:20 pm
Meg akkor sem lenne jó, ha külön kérdezzük meg őket, mert egymás nélkül nem hinném, hogy megszólalnának. Most, hogy így mondod, tényleg van bennük valami sátáni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2011 9:04 am
Hát Te ki vagy? eek Bocsi. sweatdrop Csak asszem veled még nem találkoztunk...
Talán Shawn-ra tenném a voksom. Elképzeltem, az ikrek mit felelnének ha megkérdeznénk: "Mégis milyen játékot fogtok szervezni?" rolleyes Rachel-hez meg azon az egyen kívül nekem se lenne más kérdésem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2011 10:48 am
Shawn-t szerintem szimplán az zavarja, hogy ott lesz a testvére aki jelenlétében meg zavarodik kicsit. Amúgy nekem nincs ötletem kit kéne most kérdezni rátok bízom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2011 1:10 pm
Lassan dönteni kéne... A hétvégére szerintem kihozom az új fejezetet. Legalább is, szeretném.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2011 1:00 am
Őszintén fogalmam sincs kit lehetne smile . Majd még adok neki pár ötletet holnap este, vizsga után. Aztán jövő héten épphogy nyomon tudom követni majd az eseményeke xp hétfőtől talán péntekig minden nap vizsgázok xd . Utánna már oda tudom majd rendesen figyelni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2011 4:43 am
Anyám, de hülye vagyok. RealToxic az enyém, csk nem szoktam nézni, kivel vagyok. gyors lecserélem xD Szóval:
Igen, elég sátániak.. És most, hogy belegondoltam, tényleg nem lennének beszédesek. de akkor kit kéne?? Elolvasom újra, majd editelek xDD
Edit: Rachel és Shawn. Rachel-től megkérdezhetnénk, hogy miért mondta h "az majd még elválik".. ez nekem gyanús
Shawn-tól azt kérdezhetném, hogy miért nem várja ennyire a bulit, azon kívül, h nem szereti a felhajtást... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2011 4:54 am
Cicukáim... Csütörtök van és szombaton, de legkésőbb vasárnap este kihozom az új fejezetet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2011 5:51 am
Naaaaaaa crying nemáár ... lehet még egy gyors NPC-kérdezést csinálni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2011 6:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2011 11:02 am
Én leadtam a voksom. A többieknek kéne végre eldönteni. Határozottságot, emberek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2011 11:55 am
Rendben, ha más nincs, akkor legyen Shawn. Azt hiszem, Rachel-éktők vagy Helenéktől nem tudnánk kérdezni egyelőre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2011 4:45 am
Nekem mindegy, úgy se vagyok valami aktív... Jön a legkeményebb vizsgám és tanulok ezerrel :S Az RM-en gondolkodni nincs nagyon időm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2011 6:43 am
Asszem, Shawn. Úgyhogy egy gyors kérdezést végrehajthatunk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|