|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 4:29 am
Hát az. És ha Harold adna pénzt arra, hogy új szakmát tanulj ki és menj el a házából, elfogadnád?
(úgy látom ez az utolsó napunk a kérdezésre...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 4:50 am
 Ethan -Erre nem hinném, hogy sor kerülne valaha is. De, ha mégis, van büszkeség is a világon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 6:04 am
Mielőtt kirúgtak nem vettél észre valami furcsát? Harold viselkedése változott valamit? Téged kényszerített valaki valamire? Esetleg volt valaki, aki különösen figyelmes volt veled az utóbbi fél évben, egy hónapban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 6:24 am
 Ethan -Semmi furcsaságot nem tapasztaltam. -Senki nem kényszerített semmire. Önszántamból cselekedtem, mikor kiszivárogtattam a képeket. -Nem vettem észre, hogy bárki is figyelmesebb lett volna velem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 11:50 am
Hát ennyit tudtunk kérdezni. ninja Félek nem sikerült fényt deríteni sok fontos dologra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 12:06 pm
bocsánat a lemaradásért sweatdrop innentől én is csatlakozom a nyomozókhoz ninja
azt megállapíthatjuk, hogy mindenkit dulakodás után öltek meg... ergo vagy mindenki egy helyen volt és sokan támadtak, vagy egyenként öltek meg mindenkit külön helyeken, de akkor meg az ebédlőbe cipelték őket... így két kiindulási lehetőség van a gyilkosok számát illetően
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 12:19 pm
Észre vettétek, hogy a halottak között az ellenszenvesek vannak? Harold, Helen, Kevin, Adriana. Párhuzamképp eltűntek közt meg azok, akiknek indokuk van megölni őket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 12:24 pm
Van benne valami,bár én inkább külső erőket érzek, és a pajzs is ebbe az irányba terel, amit Shawn sem vett túlzott figyelembe razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 12:29 pm
Minden eddigi három részben lezárták a házat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 12:33 pm
A 3. fejezetben mindenki súlyos karmolástól haltak meg ez két személy tudná így ölni: Sera, Kuro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 12:46 pm
Lurzt A 3. fejezetben mindenki súlyos karmolástól haltak meg ez két személy tudná így ölni: Sera, Kuro Ezt mire alapozod?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 12:48 pm
tényleg... ez... most zavaros nekem... neutral most akkor kiket lehet kikérdezni? az összes élőt vagy csak a gyerekeket és Megant?
edit: lehet, hogy akik eltűntek, azok szövetkeztek? viszont akkor nem értem, hogy Davide meg Rachel -nek mért lett volna érdeke megölni Geoff -ot
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 12:56 pm
Medvelaszlo Lurzt A 3. fejezetben mindenki súlyos karmolástól haltak meg ez két személy tudná így ölni: Sera, Kuro Ezt mire alapozod? Csak arra hogy akár a gyilkos fegyver maga Kuro lehet vagy Sera ölte meg úgy hogy a holtestén karmokat hagyót hogy Kuro-ra gyanakodjunk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 12:58 pm
Lurzt: a torkukat elvágták azért haltak meg...
azokat kérdezhetjük akiknek tudjuk a nevét elvileg... asszem...
sera elég gyanús az egész történetben...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|