|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:18 am
Sayo zapomniałeś zaznaczyć moje drzewko obok basenu(A ja się tak namęczyłam budując tam swój kącik)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 3:35 am
Sei chan Sayo zapomniałeś zaznaczyć moje drzewko obok basenu(A ja się tak namęczyłam budując tam swój kącik) Jeśli dobrze pamiętam twoje drzewo to jedyne co zostało po zawaleniu się domu jak Yumehayle się w końcu otworzył. A jak teraz stoi dom?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 3:53 am
NO wreszcie mam swoj pokoj!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 5:17 am
...tia...małe zmiany z mojej strony... ... ...fotelik dalej od ludu...biały...z misternymi błękitnymi ozdobami (i to ma być widać wink ) ...i obok niego na misternie zdobionym starym, stylkowym stoliczku chciałbym żeby stał srebrny, misternie zdobiony (...) serwis do herbaty... ...i to na razie wszystko...na razie... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 5:28 am
gdzie jest mój dąb!!! miał być pomiędzy halą a basenem!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 6:13 am
...a-a-a...ten mój pokój nr 312 to niech będzie też na "piętrze na pomysły Yosei"...i mógłbyś to tam napisać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:05 am
A mojego krzesełka nie ma cry Poprosze o czarno, czerwone krzesełko, dobrze? Najlepiej przy kominku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 10:13 am
Mozna prosic o czarny fotelik z cerwono-zlotymi ozdobkami, z dala od wszystkich??? I o pokoj nr 46
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 4:38 am
Przydała by się biblioteka. Albo nie... Wieża z bibliotką. Duża wieża. Mnóstwo książek. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 6:32 am
Toolek Przydała by się biblioteka. Albo nie... Wieża z bibliotką. Duża wieża. Mnóstwo książek. blaugh O tak, tak smile Ale , zeby wsród nich było coś z grozy i fantastyki smile Najlepiej wszystkie pozycje Mastertona smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:41 pm
To ja poproszę od razu fotel granatowy, obojętnie gdzie, ale najlepiej niezbyt daleko kominka xd Z góry dzięki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:25 pm
Można prosić szary fotel? Zmieści się gdzieś? Aha, i jeśli można to chciałabym sie zakwaterować w pokoju 42, jeśli jest jeszcze wolne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:31 am
LP Sux.... Nienawidze pozerstwa... to dobre dla pokemonow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|