|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 11:53 am
Ważne, że masz. Przynajmniej coś zarobisz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 12:59 pm
tak, to niewatpliwie plus tej sytuacji xd problem jest tylko taki, ze czlowiek nie umie sie chyba angielskim poslugiwac i dogodanie z nim to mordega><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 1:01 pm
wilkus tak, to niewatpliwie plus tej sytuacji xd problem jest tylko taki, ze czlowiek nie umie sie chyba angielskim poslugiwac i dogodanie z nim to mordega>< Dobrze, że masz dobre chęci. Niektórzy odwalili by kichę i kazali płacić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 1:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 1:11 pm
mawet nie wiesz, ile razy mialam ochote xd wydaje mi sie, ze jakbym odwalila, moglabym stracic klientow. juz pomijajac fakt, ze Mistrz by mi leb urwal, a tego nie chcemy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 1:41 pm
taki mily czlowiek, ktory sie podjal sprawdzania moich prac, wytykania bledow, poprawiania i opierdzielania mnie. [i sprawia mu to niesamowita przyjemnosc><] skoro juz czlowiek poswieca dla mnie swoj czas - nie moge go zawiezc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 24, 2008 9:05 am
och, a płatna taka praca? też chcę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 11:10 am
ogolnie mozna prowadzic kursy z rysunku i wtedy dostaje sie kase za opiedzielanie xd ale ten jegomosc nic nie chce w zamian.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 11:57 am
ach, to tym lepiej. za darmo. cieszysz się z tego powodu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 12:15 pm
nawet bardzo. nie dosc, ze gosc jest po prostu niezastapiony, zarowno jako mentor, jak i przyjaciel, to jeszcze uczy mnie za darmo, poswiecajac przy tym swoj czas. jedna z ostatnich prac Mistrza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 26, 2008 4:15 am
wilkus nawet bardzo. nie dosc, ze gosc jest po prostu niezastapiony, zarowno jako mentor, jak i przyjaciel, to jeszcze uczy mnie za darmo, poswiecajac przy tym swoj czas. jedna z ostatnich prac Mistrzaa to czasem nie perfidny podryw? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 26, 2008 10:09 am
ZebraDeath a to czasem nie perfidny podryw? ninja zostalam rozgryziona gonk e, tak na serio, to nie. znaczy mielismy na ten temat powazna rozmoe jakies 1,5 roku temu i nie wiem, czy chce jeszcze kiedykolwiek przez taka przechodzic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 27, 2008 2:31 am
a, on z Polski. ja myślałem, że jakoś międzynarodowo się uczysz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 27, 2008 3:18 am
nie-e. lubie patrzec na czlowieka, jak mi cos tlumaczy. wtedy jestem pewna, ze nie nie est tak, ze mu sie narzucam, albo, ze traktuje mnie jak scierwum.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|