Betegség ellen? |
hagymatea |
|
0% |
[ 0 ] |
húsleves |
|
50% |
[ 4 ] |
méz |
|
37% |
[ 3 ] |
egyéb |
|
12% |
[ 1 ] |
|
Total Votes : 8 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 3:27 am
Lol nemis tudtam,h az olyan régi film whee Pedig nagyonjó!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 3:36 am
1985-89-90 - ez a három film elkészülte +92ben csináltak egy rajzfilmsorozatot. A héten szedtem le whee
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 11:06 am
bibortetu Mintha klingoniúl lenne. blaugh Klingonul volt! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 11:08 am
Medvelaszlo bibortetu Mintha klingoniúl lenne. blaugh Kaplar! Kaplar inka csunga ha! (Én szeretem a Klingonokat kis Star Track rajongó vagyok. ) Ahhoz képest... Az K'pla nem kaplar és Trek, nem track...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 11:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 11:09 am
Sharoan bibortetu Mintha klingoniúl lenne. blaugh Klingonul volt! biggrin Mégsem képzeltem. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 4:37 am
Sharoan Medvelaszlo bibortetu Mintha klingoniúl lenne. blaugh Kaplar! Kaplar inka csunga ha! (Én szeretem a Klingonokat kis Star Track rajongó vagyok. ) Ahhoz képest... Az K'pla nem kaplar és Trek, nem track... Oh shi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 23, 2009 6:03 am
Neked (nektek) Melyik STAR TREK teccet a legjobban? Én is STAR TREK FAN vagyok wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 23, 2009 6:49 am
maunika 4ever rofl am még tv-t sem nézek nemhogy ien xarokat stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:01 am
Joshi Bharat?
Egy végtelenül korlátolt ember, aki csak lejárt közhelyekkel képes jönni! 33% [ 5 ] Menjen haza és ott hülyítse a népet! 26% [ 4 ] Egy cukker-mukker csávó és okos is! 0% [ 0 ] Ugyan olyan erőltetett szar, mint a Mównika! 20% [ 3 ] Egy bölcs és érett ember! 0% [ 0 ] "Médiaszemélyiség!" 13% [ 2 ] Mównika rulez! 6% [ 1 ] Senkiházi puruttya! 0% [ 0 ] Bölcsességénél, csak az intelligenciája nagyobb! 0% [ 0 ] Teveb@szó! 0% [ 0 ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:08 am
én szerintem végig fogom aludni azt a napot sweatdrop 14-én koncert
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:09 am
Kis szerencsével békében fog telni az ünnep. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:14 am
KZ009 Neked (nektek) Melyik STAR TREK teccet a legjobban? Én is STAR TREK FAN vagyok wink Én is smile Én először TNG (Next Generation) sorozatbüól láttam pár részt majd a Kirk főszereplőjű nagyfilmeket, legfelőször a 4iket (amiben bálnák is vannak) smile Azóta főleg azpokat a nagyfilmeket szeretem de a Voyager meg a TOS sorozat se rossz (attól eltekintve hogy utóbbi jóval régebbi), Enterprise és Deep Space 9 sorozatot szinte egyáltalán nem ismerem. Ja és a TNG nagyfilmeket is bírom smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:18 am
Én, aztán elvakult Star Trek fanatikus vagyok, de az Enterprise-ra még én is azt mondom, hogy kirikán aluli... A DS9, viszont fantasztikusan jó!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:24 am
Malreni Én, aztán elvakult Star Trek fanatikus vagyok, de az Enterprise-ra még én is azt mondom, hogy kirikán aluli... A DS9, viszont fantasztikusan jó! Értem... én asszem csak 1x láttam kis részletet 1 Star Trek talin, az nem volt rossz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|