Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Christoff_Gangrell

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 11:46 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:57 pm

Christoff_Gangrell
CzemuNie
Christoff_Gangrell
CzemuNie
juz sklepy dzialaja !! (nareszcie biggrin )

Ale martekplace nadal sie pierdzieli... stressed (przynajmniej u mnie....)

ja z tego nie korzystam wiec u mnie nie ma problemu :]

Heh..... wcześniej czy p󦣳80;niej zaczniesz korzystać.... wierz mi... 3nodding

Mam małe pytanko czy ktoś wie jak sie zwie i gdzie można dostać(i ile kosztuje) tom "ziomalskom" bluzę z kapturem??? (ta co sie poijawai po zalogowaniu na "manekinie"

In Da Hood [kolor] Sweater
2000 gold
na wyspie Gambino czy jakos tak razz

eddh

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Nov 27, 2004 5:38 am

AKTUALIZACJA:
Postanowilam dodac do przewodnika screeny zasiegu wedek. Na razie sa tu tylko obrazki tych, ktore sama posiadam, wiec bede bardzo wdzieczna jak pokazecie screeny innych wedek ktorych jeszcze tu nie ma
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 10:29 am

Ok złowiłem rybke... niestety ERROR co mnie boli... jednak zdjęcie rybcę zrobiłem i tak jakby opis xp

Omega... wiesz o co chodzi... s**t nie pamiętam jush tej nazwy stressed

ale mam fotkęUser Image

Makaveli 2pac

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 11:53 am

herubinek
Ok złowiłem rybke... niestety ERROR co mnie boli... jednak zdjęcie rybcę zrobiłem i tak jakby opis xp

ale mam fotkęUser Image
dziekuje za zdjecie 3nodding
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 12:14 pm

Omega Sun
herubinek

ale mam fotkęUser Image

Huh...
Słuchaj tam powinno być Big Tino (???) (jush niepamiętam całej nazwy)

Niewiem może ci wspominałem a jak nie to sorry (wspominam teraz) wink

Makaveli 2pac

Katka1989

PostPosted: Tue Nov 30, 2004 2:18 am

właśnie tą rybę miałam kiedyś, co mi error wyskoczył stressed
PostPosted: Tue Nov 30, 2004 8:52 am

własnie dlaczehgo takk jest ze jak sie złapie rybcie ktora jest droga to errory wyskakuja?

Night_Lady

Christoff_Gangrell

PostPosted: Tue Nov 30, 2004 9:03 am

Night_Lady
własnie dlaczehgo takk jest ze jak sie złapie rybcie ktora jest droga to errory wyskakuja?

Pewno żeby użytkownicy nie nastukali za dużo kasy.... xd

Wszystko jest Matrixem Gai hez ju.... wink
PostPosted: Tue Nov 30, 2004 11:22 pm

herubinek
Omega Sun
herubinek

ale mam fotkęUser Image

Huh...
Słuchaj tam powinno być Big Tino (???) (jush niepamiętam całej nazwy)

Niewiem może ci wspominałem a jak nie to sorry (wspominam teraz) wink

Ok... poprawka... ponieważ uaktualnili i poprawili problemy związane z Errorami w Fishing game zmienili chyba nazwę tej rybki której złowiłem... .
Zwie się "Buckin Bino" i stoi w sklepie za 1250 golda

POZDRO ALL

Makaveli 2pac

Christoff_Gangrell

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 6:58 am

No dobra więc w sprawie rybek mam pytanko...
Przedwczoraj i wczoraj gdy łowilem to po dwóch turach(znaczy się pełnych grach z save'm i spyleniem rybek w sklepie) nie ubyła mi przynęta... po prostu trzy razy łowilem na jednej i tej samej... znikneła do piero po tym trzwecim razie...(zaraobiłem ok 5 razy tyle co była warta przyneta bo lówie na F i w basken lake) no i problemik polegfa na tym że sie z lekka stracham... pstatnio była ta afetra z "wypłynięciem" kasy ze sklepu... boje sie po prostu ze mody cos skumaja uznajom to za jkiś cheat i mnie wykopia.... sad po prostu chciałem spytać czy inni tez tak mieli... no i do kogo moge w razie czego napisać....???
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 7:20 am

Christoff_Gangrell
No dobra więc w sprawie rybek mam pytanko...
Przedwczoraj i wczoraj gdy łowilem to po dwóch turach(znaczy się pełnych grach z save'm i spyleniem rybek w sklepie) nie ubyła mi przynęta... po prostu trzy razy łowilem na jednej i tej samej... znikneła do piero po tym trzwecim razie...(zaraobiłem ok 5 razy tyle co była warta przyneta bo lówie na F i w basken lake) no i problemik polegfa na tym że sie z lekka stracham... pstatnio była ta afetra z "wypłynięciem" kasy ze sklepu... boje sie po prostu ze mody cos skumaja uznajom to za jkiś cheat i mnie wykopia.... sad po prostu chciałem spytać czy inni tez tak mieli... no i do kogo moge w razie czego napisać....???

Problem ktory opisujesz nazywa sie Bait Glitch i cierpi na niego sporo osob. Niestety Twoje obawy sa uzasadnionie, poniewaz czerpanie materialnych korzysci z glitchow i nie zglaszanie ich moderatorom moze sie niestety skonczyc zbanowaniem sad

Kontaktowalam sie juz z moderatorem i oto co nalezy zrobic w tej sytuacji:
1) przestac lowic rybki dopoki problem nie zostanie rozwiazany
2) zglosic blad w topiku do tego przeznaczonym (musisz opisac gdzie lowiles i na czym polega problem)
3) dla wiekszej pewnosci mozesz wyslac PM moderatorowi bedacemu on-line

Omega Sun
Captain

Christoff_Gangrell

PostPosted: Sat Dec 04, 2004 11:06 am

Dzięks wielkie za pomoc... napisałem odpowiedzieli ze mieli wiele zgłoszeń i że naprawią... i chyba właśnie to robią bo nie można wogóle łowić...przynajmjiej ja nie moge... klikam na przynete i zamiast ekranu ładowania wskauje po prostu biłay ekranik... ale nn awszelki wypdek postanowłem spytać czy inni tesh tak maja...
PostPosted: Sat Dec 04, 2004 12:54 pm

Christoff_Gangrell
Dzięks wielkie za pomoc... napisałem odpowiedzieli ze mieli wiele zgłoszeń i że naprawią... i chyba właśnie to robią bo nie można wogóle łowić...przynajmjiej ja nie moge... klikam na przynete i zamiast ekranu ładowania wskauje po prostu biłay ekranik... ale nn awszelki wypdek postanowłem spytać czy inni tesh tak maja...

tak, ja tez mam ten problem z nieladowaniem stressed

Omega Sun
Captain

Night_Lady

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 6:08 am

złowiłam taką rybkeUser Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces