Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Raticiel

PostPosted: Sun Dec 12, 2004 4:14 am

Vanscin
A ty masz moze te 2 ostatnie tomy u siebie?? stare
Moze moglabys mi je mailem zapodac... 3nodding

oj nie mam... niestety... sweatdrop
ale radzę poszukać 3nodding
ja zaś wszędzie szukam mangi Star Ocean surprised
PostPosted: Mon Dec 13, 2004 4:01 am

Jo! Czy nikt może nie wie gdzie na necie można znaleźć skanlacje mang Inuyashy? smile Nigdzie nie mogę czegoś takiego znależć... sad

Ame-Lina

Narsil_Alavel

PostPosted: Thu Dec 16, 2004 11:08 am

ooo ytasz Inusia? ja ostatnio ogladałem WSZYSTKIE 167 epow tego animca i ine mogłem się oderwac smile > heheh oglądałaś anime??? super..nie mówiąc o zakończeniu == teraz obecnie cekam na 4 film kinowy, już niedlugo ma się ukacć smile a potem oav hehehhe

btw o te scany popytam bo wiem żę ktoś je mial smile
PostPosted: Fri Dec 17, 2004 8:11 am

Narsil_Alavel
ooo ytasz Inusia? ja ostatnio ogladałem WSZYSTKIE 167 epow tego animca i ine mogłem się oderwac smile > heheh oglądałaś anime??? super..nie mówiąc o zakończeniu == teraz obecnie cekam na 4 film kinowy, już niedlugo ma się ukacć smile a potem oav hehehhe

btw o te scany popytam bo wiem żę ktoś je mial smile

Ja oglądałam do 147 i chce więcej!! Ale podobno zakończyli to trochę.. dziwnie. Dlatego szukam skanów z mang! Ale znalazłam od38 tomu ( i szukam tych wcześniejszych..)! Na ear-tweak są do 40 tomu czyli kilka odcinków już po serii!! Są nadal tłumaczone i trzeba trochę poczekać ale warto!! 3nodding Wyjdą OAV?! heart

Ame-Lina

Raticiel

PostPosted: Fri Dec 17, 2004 1:37 pm

Ame-Lina - raz jeszcze polecam www.anipike.com 3nodding
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 8:25 am

No a teraz mangazyn padl i nie ma juz porzadnej gazety o m&a na szczescie wychodzi duzo nowych tytulow np Wolf`s Rain

Tomir

Vykk

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 8:29 am

Geralt
No a teraz mangazyn padl i nie ma juz porzadnej gazety o m&a na szczescie wychodzi duzo nowych tytulow np Wolf`s Rain

mialem sobie kupic ale kasy mi brakuje a wiem ze w marcu czy lutym ma wysc Full metal alchemist xd
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 11:55 am

Vykk
Geralt

mialem sobie kupic ale kasy mi brakuje a wiem ze w marcu czy lutym ma wysc Full metal alchemist xd

no to jest cos na co warto czekac XD i jeszcze DNAngel. tez mialo wyjsc podobno. ale jakos doczekac sie nie mozna...

Gailenquen

Raticiel

PostPosted: Sat Jan 08, 2005 2:41 am

Dzis czytałam w kiosku Marsa... zrobili to!!!! YEAH!!!! 3nodding heart
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 11:45 am

Raticiel

AAA!!! Wyszedł już 10????
Musze kupić *___*

O jaaa, wreszcie ^^ - jezz jednak jestem zboczona...

A właśnie przed chwilą skońćzyłam czytać 5 tom Hellsinga - Manga jest świetna, czego nie mogę powiedzieć o anime... ehh..

novelin

Gailenquen

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 1:27 pm

novelin
Raticiel

Musze kupić *___*

A właśnie przed chwilą skońćzyłam czytać 5 tom Hellsinga - Manga jest świetna, czego nie mogę powiedzieć o anime... ehh..

po pierwszym odcinku hellsinga mialam dosc. ale zem naiwna obejrzalam kolejne pare... i mialam jeszcze bardziej dosc ^^'
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 1:45 pm

Ibris
novelin
Raticiel

Musze kupić *___*

po pierwszym odcinku hellsinga mialam dosc. ale zem naiwna obejrzalam kolejne pare... i mialam jeszcze bardziej dosc ^^'

Bo anime jest dupne. Ale manga to inna bajka. Kreska jest świetna, fabuła o niebo lepsza (no troche przesadzona miejscami, ale mi się podoba) no i w ogole lepsza jest noo... biggrin

novelin

Ame-Lina

PostPosted: Tue Jan 18, 2005 10:47 am

novelin
Ibris
novelin
Raticiel

Musze kupić *___*

A mi z kolei bardziej podobało się anime. Klimacik! xd
Bo anime jest dupne. Ale manga to inna bajka. Kreska jest świetna, fabuła o niebo lepsza (no troche przesadzona miejscami, ale mi się podoba) no i w ogole lepsza jest noo... biggrin
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 10:50 am

Eeee... bład sweatdrop Mi bardziej podobało się anime! Ma klimacik, w mandze rażą mnie czasem udziwnienia anatomiczne ( np. czasem ręce Alucarda sięgają ziemi i bynajmniej nie zmieniał formy..

Ame-Lina

novelin

PostPosted: Tue Jan 18, 2005 2:41 pm

Ame-Lina
Eeee... bład sweatdrop Mi bardziej podobało się anime! Ma klimacik, w mandze rażą mnie czasem udziwnienia anatomiczne ( np. czasem ręce Alucarda sięgają ziemi i bynajmniej nie zmieniał formy..

Hmm no coż o gustach się nie rozmawia smile
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas