|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:52 am
Lethiel [Shinn] *Postanawia umeblować swój pokoik* *Wychodzi z gildii i wchodzi z mebelkiem i tak w kółko* Uff... ciężkie stressed *dźwiga* uuff... uuuddaa... sieeee.... stressed potrzeboojesz pomocy ? 3nodding *Zatrzymuje się upuszcza mebel na noge* aaaaaaa.. scream Od Ciebie ? Niee... nie pozwole kobiecie dźwigać mebli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:52 am
mam mam
'wybiega z pokoiku z paroma kartkami w ręce'
musze lecieć nara
'z pokoiku wylatuje niezliczona ilość kartek zaśmiecając cały salon'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:53 am
Sayokun mam mam 'wybiega z pokoiku z paroma kartkami w ręce' musze lecieć nara 'z pokoiku wylatuje niezliczona ilość kartek zaśmiecając cały salon' Do zobaczenia, Tylko żeby ci się kalkulator nie przegrzał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:53 am
[Shinn] Lethiel [Shinn] *Postanawia umeblować swój pokoik* *Wychodzi z gildii i wchodzi z mebelkiem i tak w kółko* Uff... ciężkie stressed *dźwiga* uuff... uuuddaa... sieeee.... stressed potrzeboojesz pomocy ? 3nodding *Zatrzymuje się upuszcza mebel na noge* aaaaaaa.. scream Od Ciebie ? Niee... nie pozwole kobiecie dźwigać mebli. uh... przeprasham sweatdrop ...moze masz jakąś sterte drobiazgoof 3nodding moge pomooc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:54 am
Sayokun mam mam 'wybiega z pokoiku z paroma kartkami w ręce' musze lecieć nara 'z pokoiku wylatuje niezliczona ilość kartek zaśmiecając cały salon' pa. nie ma to jak efektowne wyjście... A kto to ma teraz sprzątać?! scream eh... *pstryka palcami i kartki znikają*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:55 am
Sayokun mam mam 'wybiega z pokoiku z paroma kartkami w ręce' musze lecieć nara 'z pokoiku wylatuje niezliczona ilość kartek zaśmiecając cały salon' uh... tia... papa sweatdrop .. nie zrozumiem tego czlowieka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel [Shinn] Lethiel [Shinn] *Postanawia umeblować swój pokoik* *Wychodzi z gildii i wchodzi z mebelkiem i tak w kółko* Uff... ciężkie stressed *dźwiga* uuff... uuuddaa... sieeee.... stressed potrzeboojesz pomocy ? 3nodding *Zatrzymuje się upuszcza mebel na noge* aaaaaaa.. scream Od Ciebie ? Niee... nie pozwole kobiecie dźwigać mebli. uh... przeprasham sweatdrop ...moze masz jakąś sterte drobiazgoof 3nodding moge pomooc 3nodding Ehh jeśli chcesz .. *spogląda dynamicznie we wszystkie strony* To możesz wźąść... ten wazonik ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Sayokun mam mam 'wybiega z pokoiku z paroma kartkami w ręce' musze lecieć nara 'z pokoiku wylatuje niezliczona ilość kartek zaśmiecając cały salon' pa. nie ma to jak efektowne wyjście... A kto to ma teraz sprzątać?! scream eh... *pstryka palcami i kartki znikają* To się zmachałaś! Może sobie gdzieś usiądziesz i odpoczniesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:56 am
[Shinn] Lethiel [Shinn] Lethiel [Shinn] *Postanawia umeblować swój pokoik* *Wychodzi z gildii i wchodzi z mebelkiem i tak w kółko* Uff... ciężkie stressed *dźwiga* uuff... uuuddaa... sieeee.... stressed potrzeboojesz pomocy ? 3nodding *Zatrzymuje się upuszcza mebel na noge* aaaaaaa.. scream Od Ciebie ? Niee... nie pozwole kobiecie dźwigać mebli. uh... przeprasham sweatdrop ...moze masz jakąś sterte drobiazgoof 3nodding moge pomooc 3nodding Ehh jeśli chcesz .. *spogląda dynamicznie we wszystkie strony* To możesz wźąść... ten wazonik ^^ biggrin :bierze wazonik i wnosi do pokoju: hihi... gdzie go postawić ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:57 am
Czarny Katka1989 Sayokun mam mam 'wybiega z pokoiku z paroma kartkami w ręce' musze lecieć nara 'z pokoiku wylatuje niezliczona ilość kartek zaśmiecając cały salon' pa. nie ma to jak efektowne wyjście... A kto to ma teraz sprzątać?! scream eh... *pstryka palcami i kartki znikają* To się zmachałaś! Może sobie gdzieś usiądziesz i odpoczniesz? nie, dzięx... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:58 am
Lethiel [Shinn] Lethiel [Shinn] Lethiel [Shinn] *Postanawia umeblować swój pokoik* *Wychodzi z gildii i wchodzi z mebelkiem i tak w kółko* Uff... ciężkie stressed *dźwiga* uuff... uuuddaa... sieeee.... stressed potrzeboojesz pomocy ? 3nodding *Zatrzymuje się upuszcza mebel na noge* aaaaaaa.. scream Od Ciebie ? Niee... nie pozwole kobiecie dźwigać mebli. uh... przeprasham sweatdrop ...moze masz jakąś sterte drobiazgoof 3nodding moge pomooc 3nodding Ehh jeśli chcesz .. *spogląda dynamicznie we wszystkie strony* To możesz wźąść... ten wazonik ^^ biggrin :bierze wazonik i wnosi do pokoju: hihi... gdzie go postawić ? whee Uff.. stressed postawwww... oboo...ookk ... łóżżkaa... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 3:59 am
[Shinn] Lethiel [Shinn] Lethiel [Shinn] Lethiel [Shinn] *Postanawia umeblować swój pokoik* *Wychodzi z gildii i wchodzi z mebelkiem i tak w kółko* Uff... ciężkie stressed *dźwiga* uuff... uuuddaa... sieeee.... stressed potrzeboojesz pomocy ? 3nodding *Zatrzymuje się upuszcza mebel na noge* aaaaaaa.. scream Od Ciebie ? Niee... nie pozwole kobiecie dźwigać mebli. uh... przeprasham sweatdrop ...moze masz jakąś sterte drobiazgoof 3nodding moge pomooc 3nodding Ehh jeśli chcesz .. *spogląda dynamicznie we wszystkie strony* To możesz wźąść... ten wazonik ^^ biggrin :bierze wazonik i wnosi do pokoju: hihi... gdzie go postawić ? whee Uff.. stressed postawwww... oboo...ookk ... łóżżkaa... stressed :stawia obok loozka: uh..... tio moze poprosze jednak kogoś.. kto pomoshe ci to cięshkie przenosić ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:02 am
*Wychodzi z gildi, wracając z dziwnym metalowym kufrem... ciągnie go do pokoju, albowiem on jest najcięższy* Uff.... stressed *Ten dziwny, tajemniczy kufer zostaje dociągnięty do pokoju* Ehh... razz *wychodzi z pokoju i stajw w głównym salonie* Kooniec ... wreszcie *puf* *mdleje wywracając się na podłoge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:04 am
[Shinn] *Wychodzi z gildi, wracając z dziwnym metalowym kufrem... ciągnie go do pokoju, albowiem on jest najcięższy* Uff.... stressed *Ten dziwny, tajemniczy kufer zostaje dociągnięty do pokoju* Ehh... razz *wychodzi z pokoju i stajw w głównym salonie* Kooniec ... wreszcie *puf* *mdleje wywracając się na podłoge* eek . :podbiega: żyjesh ??? :wachluje go swoim różowym wachlashykiem:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:05 am
[Shinn] *Wychodzi z gildi, wracając z dziwnym metalowym kufrem... ciągnie go do pokoju, albowiem on jest najcięższy* Uff.... stressed *Ten dziwny, tajemniczy kufer zostaje dociągnięty do pokoju* Ehh... razz *wychodzi z pokoju i stajw w głównym salonie* Kooniec ... wreszcie *puf* *mdleje wywracając się na podłoge* *zaczyna biegać w kółko* Zróbcie coś! on zemdlał! Pomocy! policja! pogotowie! Straż pożarna! AAA! Lekarza! Lekarza! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|