|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 3:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 2:14 pm
harab serapel a ja nie xp bo skads musza sie dowiedziec ;] ale nie w tak drstyczny sposob gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 2:35 pm
Owiec harab serapel a ja nie xp bo skads musza sie dowiedziec ;] ale nie w tak drstyczny sposob gonk no dokładnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 3:11 pm
pani psychol Owiec harab serapel a ja nie xp bo skads musza sie dowiedziec ;] ale nie w tak drstyczny sposob gonk no dokładnie.No dobra to powiedzcie mi kto jest tym nieuświadomionym dzieckiem? (oprócz mnie xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 5:55 am
ichabot pani psychol Owiec harab serapel a ja nie xp bo skads musza sie dowiedziec ;] ale nie w tak drstyczny sposob gonk no dokładnie.No dobra to powiedzcie mi kto jest tym nieuświadomionym dzieckiem? (oprócz mnie xd ) ja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 12:04 pm
coś przegapiłam? cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 5:13 pm
kamisia tez jedzie blaugh jupiii brum brum brum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 1:48 am
Yumea coś przegapiłam? cheese_whine mhm, stanęło na tym kto jest dzieckiem uświadomionym, a kto nie jest. ah, i jeszcze na tym, w które dni kobieta szybciej dochodzi. ale to już 18+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 1:47 pm
W ciągu miesiąca wartość mojego konta podskoczyła o ponad 200k ?!!? O_o Nie wiem jak to jest możliwe. Chyba moje mc musiały podrożeć whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 2:15 am
a taki fajny topik był................................................................................... ................................................................................................................ ................................................................................................................ ................................................................................................................ ................................................................................................................ ................................................................................................................ ................................................................................................................ ................................................................................................................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 5:21 am
ILikeGreenChickenLegs a taki fajny topik był................................................................................... ................................................................................................................ ................................................................................................................ ................................................................................................................ ................................................................................................................ ................................................................................................................ ................................................................................................................ ................................................................................................................ łączmy się w bólu, zapalmy świeczkę.
emo emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 2:08 pm
pani psychol ichabot pani psychol Owiec harab serapel a ja nie xp bo skads musza sie dowiedziec ;] ale nie w tak drstyczny sposob gonk no dokładnie.No dobra to powiedzcie mi kto jest tym nieuświadomionym dzieckiem? (oprócz mnie xd ) ja xp oj no napisalem ze to byl zart! nie wycinajcie zdan z kontekstu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 2:37 pm
harab serapel pani psychol ichabot pani psychol Owiec harab serapel a ja nie xp bo skads musza sie dowiedziec ;] ale nie w tak drstyczny sposob gonk no dokładnie.No dobra to powiedzcie mi kto jest tym nieuświadomionym dzieckiem? (oprócz mnie xd ) ja xp oj no napisalem ze to byl zart! nie wycinajcie zdan z kontekstu razz bo co? ja i tak bende. bo ja zła kobieta jestem.
(kobieta, ihihihihihi xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 5:59 pm
pani psychol harab serapel pani psychol ichabot No dobra to powiedzcie mi kto jest tym nieuświadomionym dzieckiem? (oprócz mnie xd ) ja xp oj no napisalem ze to byl zart! nie wycinajcie zdan z kontekstu razz bo co? ja i tak bende. bo ja zła kobieta jestem.
(kobieta, ihihihihihi xd ) patrz sygnatura xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 2:50 am
harab serapel pani psychol harab serapel pani psychol ichabot No dobra to powiedzcie mi kto jest tym nieuświadomionym dzieckiem? (oprócz mnie xd ) ja xp oj no napisalem ze to byl zart! nie wycinajcie zdan z kontekstu razz bo co? ja i tak bende. bo ja zła kobieta jestem.
(kobieta, ihihihihihi xd ) patrz sygnatura xp spojrzałam. i stwierdzam, że masz obrzydliwy samochód! ;e
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|