|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:23 am
dzisiejsze wystapienie i wypowiedz kieruje do malych zboczuchów razz blaugh xp lubiacych sobie popartrzec i poglokowac troche tzn lubiacych kryminal whee ...e no to powiem moze tak z gory o co chodzi...w niedziele o 22.40 beda na polsacie DZIKIE RZADZE...cos dla takich co lubia klimaty w ktorych kryminal przewija sie z namietnoscia i kawalkiem cialka...od razu mowie ze pierwsza czesc jest o wiwle lepsza od drugiej ktora w ogle nie jest zwiazana z pierwsza i raczej nadaje sie do dzialu odgrzewane kicze...
no to tak po krotce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 2:56 am
Zaraz zaraz, a o K - Paxie to już nikt nie wspomni? Toć to bardzo dobry film, całkiem niedawno leciał... Fabuła jest mniej więcej taka - do kliniki psychiatrycznej przybywa nowy pacjent, podający się za kosmitę o imieniu Prot pochodzącego z planety K - Pax. Lekarz jak_mu_tam powoli zaczyna się przkonywać, że jego nowy pacjent może mamp;#263; prawdę. Po drodze Prot sporo też namiesza w życiu innych chorych oraz rodzinki tegoż lekarza. Dobra, więcej nie powiem, bo robi się Wielki Spoiler... IMHO film udany, świetna fabuła i atmosfera, chociaż Prot nieco traci w moich oczach, gdy doktorek zaczyna go hipnotyzować. (wiem, czepiam się) Mimo wszystko i tak do końca nie wiadomo, czy jest on kosmitą czy nie. Bardzo mi się podobają niektkawałki z tego filmu, szczege jeden, końcowy, wykonywany przez panią Sheryl Crow (chociaż oge za taką muzą nie przepadam). No i to tyle. Ktoś ma coś do dodania? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 10:06 am
Cornelia Erefashi Zaraz zaraz, a o K - Paxie to już nikt nie wspomni? Toć to bardzo dobry film, całkiem niedawno leciał... Fabuła jest mniej więcej taka - do kliniki psychiatrycznej przybywa nowy pacjent, podający się za kosmitę o imieniu Prot pochodzącego z planety K - Pax. Lekarz jak_mu_tam powoli zaczyna się przkonywać, że jego nowy pacjent może mamp;#263; prawdę. Po drodze Prot sporo też namiesza w życiu innych chorych oraz rodzinki tegoż lekarza. Dobra, więcej nie powiem, bo robi się Wielki Spoiler... IMHO film udany, świetna fabuła i atmosfera, chociaż Prot nieco traci w moich oczach, gdy doktorek zaczyna go hipnotyzować. (wiem, czepiam się) Mimo wszystko i tak do końca nie wiadomo, czy jest on kosmitą czy nie. Bardzo mi się podobają niektkawałki z tego filmu, szczege jeden, końcowy, wykonywany przez panią Sheryl Crow (chociaż oge za taką muzą nie przepadam). No i to tyle. Ktoś ma coś do dodania? 3nodding a nie wspomnialem wczesniej o nim?? moze gdzies tam jest w 1 z wielu moich wypowiedzi o ulubionych filmach aczkolwiek ogladalem go poraz chyba 4 w TV ale i tak go lubie i uwazam ze warto go obejrzec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:01 am
Cornelia Erefashi Vykk a nie wspomnialem wczesniej o nim?? moze gdzies tam jest w 1 z wielu moich wypowiedzi o ulubionych filmach aczkolwiek ogladalem go poraz chyba 4 w TV ale i tak go lubie i uwazam ze warto go obejrzec... W takim razie sorreh, musiał mi umknąć w tym całym natłoku ulubionych film. Enyłejz, miło, że się zgadzamy ;3 nom...a wczoraj a wlasciwie juz dzisiaj lecial ROAD TRIP czli tzw Ostra Jazda... blaugh film dla meskij publiki...komedia z podtekstami erotycznymi a na konic wszystko konczy sie jak w filmach romantycznych... blaugh ...inne tego typu produkcje tzn BOAT TRIP i EUROTRIP nie odbiegaja od tych standardow aczkolwiek ta ostatnia jest chyba najbardziej hardcore'owa xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 11:30 am
ja nie znam tych filmow o ktorych tu mowicie3 ale co powiecie3 o iniemamocnych ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 1:54 pm
marzul ja nie znam tych filmow o ktorych tu mowicie3 ale co powiecie3 o iniemamocnych ? nie mam pojecia nie ogladalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:00 am
ah ... osatnio ogladalam taka bajke na 1 o jakims mlodym mnichu ktory uciekl ze szkoly do jakiejs laski ktora potem ewidentnie zdradzal flirtujac z innymi i wluczac sie z jakimis niewiadomego pochodzenia ludzmi zeby potem wrocic do klasztoru ... no darowaliby sobie takie bajki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 7:07 am
Wczoraj oglądnołem film "eXistenZ" eek po prostu ja pierdykam... total odlot i zchiza... nie wiem co powiedzieć.. w sumie cokolwiekm powiem zepsuje zabawe.. po, prostu trzeba obejrzeć tylko osstzregam... ten film naprawde jest schizowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:08 am
Ostatnio looknelam na Adwokata diabla, film dobry jak nie wiem o_O Teraz przynajmniej wiadomo, czego mozna oczekiwac po adwokatach w sadzie *bwuahahaaa satan comes for you xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 9:58 am
Harphist with no name Ostatnio looknelam na Adwokata diabla, film dobry jak nie wiem o_O Teraz przynajmniej wiadomo, czego mozna oczekiwac po adwokatach w sadzie *bwuahahaaa satan comes for you xd * Adwokat jest ZA-JE...FAJ-NY!!!!!!!! extra film....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 5:18 am
Christoff_Gangrell Wczoraj oglądnołem film "eXistenZ" eek po prostu ja pierdykam... total odlot i zchiza... nie wiem co powiedzieć.. w sumie cokolwiekm powiem zepsuje zabawe.. po, prostu trzeba obejrzeć tylko osstzregam... ten film naprawde jest schizowy... malo powiedzianew..to jest naprawde zaje-f*ckin-*isty filmik xd ogladalem 3 razy i nadal chwiulami mam malo...a co jesli to wszystko to tylko gra?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 5:19 am
Harphist with no name Ostatnio looknelam na Adwokata diabla, film dobry jak nie wiem o_O Teraz przynajmniej wiadomo, czego mozna oczekiwac po adwokatach w sadzie *bwuahahaaa satan comes for you xd * tia...nie ma to jak zabdac by interesy zawse toczyly sie tak jak tego chcemy whee xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:08 am
dzisiaj poraz kolejny leci w TV 6 zmysl...oraz druzyna pierscienia...wybor nie bedzie trudny....zwlaszcza ze fekty beda zalosnie wygladac w zwyklymtelewizorku wiec wole ambitniejsza pozycje jakim jest 6 zmysl...a potem rowniez na TVP1 na podstawie powiesci Stephena Kinga kolejny majstersztyk w dziedzinie mrozenia krwi w zylach...wiec bedzie co dzisiaj ogladac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|