|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:49 am
Pierogow bym sobie zjadla smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 7:05 am
Nie zebym zkarzyl czy obgadywala ale ....
Wiecie ze julka ma talent do gotowania question Potrafi przypalic nawet budyn , albo czajnik xd
Tylko niemowcie ze to ja powiedzialem bo mnie powiesi .... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 8:21 am
Ja tam mam ochote na sajgonki(nie z psa badz kota czy jakiegos dziko zyjącego ptaszka) do tego frytki. whee
a nastepnie devolaya z masłem i kpytkami a na deser lody smile mniam...
wsumie wszystko zjadłabym... smile
nie na darmo nazywaja mnie w szkole "kanapkowy wymiatacz" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:17 am
Teraz ja zamieszcze jakis swoj przepis. Na poczatek moze byc Ciasto z jablkami i budyniem
składniki: 3 szkl maki 2 lyzeczki proszku do pieczenia 3/4 szkanki cukru paczka margaryny 5 jajek 1 litr mleka 2 budynie smietankowe 3 paczki herbatnikow ok 1 kg jablek
przyrzadzenie: zoltka + cukier + margaryne ucierac dodac make wymieszana z proszkiem na koniec piane z bialek. 3/4 ciasta rozlozyc w duzej formie do reszty ciasta dodac kakao i dobrze wyrobic ciasto z kakaem rozlozyc w trzech rzedach w srodku miedzy rzedami ulozyc jablka pokrojone w osemki . Piec okolo 30 - 40 minut Ugotowac budyn z litra mleka <2 budynie na litr> Wylac na jablka, a potem na budyniu ukladac herbatniki moczone w herbacie kawie lub alkoholu Polac polewa czekoladowa jak ciasto wystygnie i posypac wiorkami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:08 pm
Elara Ja tam mam ochote na sajgonki(nie z psa badz kota czy jakiegos dziko zyjącego ptaszka) do tego frytki. whee a nastepnie devolaya z masłem i kpytkami a na deser lody smile mniam... wsumie wszystko zjadłabym... smile nie na darmo nazywaja mnie w szkole "kanapkowy wymiatacz" wink a mnie pasozyt sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:25 pm
hehe tak tez mnei nazywaja:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:23 pm
Elara hehe tak tez mnei nazywaja:] pasozyty! Laczmy sie exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:51 pm
alexvandom Elara hehe tak tez mnei nazywaja:] pasozyty! Laczmy sie exclaim Kto przyłancza się do klubu "PASOŻYTÓW"??Każdy chętnie zostanie przyjęty... biggrin biggrin biggrin :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:17 am
Elara alexvandom Elara hehe tak tez mnei nazywaja:] pasozyty! Laczmy sie exclaim Kto przyłancza się do klubu "PASOŻYTÓW"??Każdy chętnie zostanie przyjęty... biggrin biggrin biggrin : A my bedziemy prezesami spowazyszenia blaugh a tak ogolnie to czy ktos ma przepis na jakies pyszne sushi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:27 am
dobra, to ja mam prosbe, napiszcie przepisy na jakies dobre ciasto ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:07 am
Airenne dobra, to ja mam prosbe, napiszcie przepisy na jakies dobre ciasto ^^ 1 Ubiez kurdke i buty 2 Wez portwel z pieniedzmi 3 Pojdz do piekarni i kup ciasto blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:11 am
ales dowcipny razz a ja bym wolala zrobic sama, bo dobrze gotuje i pieke razz *powialo skromnoscia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:45 am
Airenne ales dowcipny razz a ja bym wolala zrobic sama, bo dobrze gotuje i pieke razz *powialo skromnoscia* takie ze sklepu sa czesto zle i niedobre... poszukam to moze cosik ciekawego wynajde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 9:56 am
alexvandom Airenne ales dowcipny razz a ja bym wolala zrobic sama, bo dobrze gotuje i pieke razz *powialo skromnoscia* takie ze sklepu sa czesto zle i niedobre... poszukam to moze cosik ciekawego wynajde no i tak minely dwa dni a ciasta ni widu ni slychu ... blaugh pewnie jush ktos zjadl ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:14 pm
alexvandom Elara Ja tam mam ochote na sajgonki(nie z psa badz kota czy jakiegos dziko zyjącego ptaszka) do tego frytki. whee a nastepnie devolaya z masłem i kpytkami a na deser lody smile mniam... wsumie wszystko zjadłabym... smile nie na darmo nazywaja mnie w szkole "kanapkowy wymiatacz" wink a mnie pasozyt sweatdrop a mnie zoladek razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|