|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 6:54 am
Szeretem a szavazásokat. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 1:05 pm
Jó. Legyen saját weekly poll-unk. Minden esetre várok még, hátha kapok más véleményt is.
Továbbá, ismét megkérdezném, hogy a nagy sikert aratott kérdésekre válaszolós topic mintájára csináljak-e egy olyan kérdéssort, ami az élet leg... tabúbb témáira és dolgaira kérdez rá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 25, 2008 1:50 pm
Weekly poll-t még mindig támogatom, az új topic-nyitásról pedig felőlem olyan topicot csinálsz amilyet akarsz. biggrin Ha tényleg nagyon tabu-témákat feszegetsz a kérdéseiddel, akkor max nem írok bele.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 26, 2008 6:20 am
Semmi durva... magánélet, mocskos titkok, mások bántása, állatkínzás. Semmi durva.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sun Apr 27, 2008 10:30 am
Nekem tetszik.. biggrin Weekly pollt megcsinálod, Mal? Bár nálunk egyhetes intervallumban kis létszámmal kell számolni... redface De tőlem ok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 02, 2008 2:12 pm
Szóval... Végül, három dologot szeretnék:
-Weekly Poll -Tabu kérdez-felelek topic -Anti EMO & Anit No Thanx Klub
Melyik legyen?
Edit: Az első kettő kész, a harmadikra, még várom a véleményeket és javaslatokat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 7:46 am
Nekem végül is mindegy... bár mindenkinek szíve joga hülyének lenni.. rolleyes De tőlem lehet. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 2:32 pm
Malreni Szóval... Végül, három dologot szeretnék: -Weekly Poll -Tabu kérdez-felelek topic -Anti EMO & Anit No Thanx Klub Melyik legyen? Edit: Az első kettő kész, a harmadikra, még várom a véleményeket és javaslatokat. Topic élesztés....szerintem kéne egy rasszista subfórum ahol kioldhatjuk lelkünket a mindennapi borzalmakról, amiket mások okoznak nekünk..igaz, nagy botrány lehet ebből...de ez csak tipp... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 2:43 pm
Hát igen.. az eléggé elfajulhat.. de csinálj ide róla egy szavazást... idea aztán meglátjuk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 12:05 pm
Csináljak egy fejlődő állatos faszságot? Érdekelne valakit, vagy hagyjam a fenébe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 12:13 pm
Fejlődő tárgyas? surprised Az jó lenne. Ha félreértettem bocsi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 12:32 pm
Ilyen, tojás, amiből kikel valami kretén ki álatka. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 12:51 pm
Jaaa. sweatdrop Azért nem vagyok oda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 1:25 am
Malreni Csináljak egy fejlődő állatos faszságot? Érdekelne valakit, vagy hagyjam a fenébe? Malreni Javaslom, senkit sem vegyünk föl a Guildbe, aki nem ír semmit a csatlakozási kérvénye mellé. Aki, így tesz, az kap egy szép sablonlevelet, ha válaszol, felvesszük. Ezekre szeretnék egyértelmű választ kapni. Köszönöm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 12:56 am
Első kérdésre a válasz: nem Második kérdésre a válasz: nem (Mivel nem vagyok moderátor ezért nem tudom megítélni pro és kontra a dolgot. sweatdrop ) Többitek is reagálhatnának, már valamit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|