|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 6:40 am
a mnie to bawi.. no ale juz troche nudne sie zrobilo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 6:49 am
Troche mnie wkurza fakt, ze niektorzy zbyt osobiscie podchodza do tej calej rywalizacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 6:57 am
Zimtca Troche mnie wkurza fakt, ze niektorzy zbyt osobiscie podchodza do tej calej rywalizacji. a balonikiem chcesz?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 7:30 am
Zimtca Pszczola_M zmora13 Czy tylko ja uważam, ze ludziom nieco odbiło przez tą wojne balonową? rolleyes Chociaz jak to przedłużyli do 5 dni czy o 5 dni, czyli jednak troszku za duzo, to im osłabnie, ale jej... to tylko zabawa rolleyes *wstawic nazwe druzyny* smierdzi donkey balls - no sorry xD tzn. ile to jeszcze potrwa? :d Moim zdaniem stanowczo za dlugo i przez to straci caly urok neutral W ostatnim ogłoszeniu pisało 5 dni, ale nie wiem - nie doczytałam dokładnie/nie zrozumiałam/nie pamiętam - czy przedłużają wszystko o 5 dni czy do 5 dni. Bo miało trwac 3, co nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 7:54 am
skonczy sie w poniedzialek. 3.09... jest tez, ze tego dnia chca osiagnac rekord 100k uzytkownikow. jezeli sie uda, to kazdy uczestnik dostanie po itemie, ktorego jeszcze nie zdazyli opracowac sweatdrop ale chyba warto sprobowac?
zlota mysl miesiaca - mozilla i IE dzialaja osobno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 8:01 am
100k online? ale się uchichram jak im server od tego padnie rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 8:03 am
jakos wczoraj/przedwczoraj bylo ponad 92. wiec chyba dadza rade xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 11:03 am
Do poniedziałku duzo czasu. Czy to będzie duża wtopa jak będa miec te 100k wcześniej? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 11:12 am
to bedzie co najmniej smieszne xp ale to chyba jednak maloprawdopodobne rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 11:31 am
W sumie... no racja. Szkoda xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 12:03 pm
Baranina Zimtca Troche mnie wkurza fakt, ze niektorzy zbyt osobiscie podchodza do tej calej rywalizacji. a balonikiem chcesz?? mrgreen Ostrzegam, ze oddam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 12:35 pm
i nie da sie zmienic druzyny? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 11:42 pm
aekea wali w jakies czity albo ma glicha :/ ale spokojna wasza rozczochrana raczej adminy nie pozowola jej tak wygrac ^^ przypuszczam ze naprawia blad i ustawia im wynik jaki byl przed glichem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 11:57 am
dziwnym nie jest... jak sie zastanowic, chyba jeszcze nie bylo zadnego eventu przeprowadzonego bezblednie xd albo go ominelam :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 12:18 am
nie nie było i raczej nie bedzie
tylko zastanawiam sie jakie to moga byc te itemki.. bo przeciez dla zwycieskiej druzyny tez maja niby jakies byc ... hmmmm confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|