|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:30 pm
Eredin Jeeee ! HuRRRRa udało sie !! powinni nas jakos odznaczyc razz biggrin znalazl spodnie o nie tylko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:31 pm
M-Teen Toolek Yatta Yatta YATTA-MAN!!!! xd xp biggrin hahahahahahahahahahahaha yatta man ja idu sie kapac juz biggrin bede za pol godz. jak nie wczesniej wink ere: odznaczac to nas powinnini za 10 k razz to, to male pwio biggrin biggrin biggrin papa ide juz sie kOmpu kOMpu razz hehehehsh biggrin biggrin biggrin lubie popleniac bledy w slowie kĄPAC (moje dziwne zboczenie biggrin ) papapa :3 Ja za 30 minut spac ide sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek M-Teen Toolek Yatta Yatta YATTA-MAN!!!! xd xp biggrin hahahahahahahahahahahaha yatta man ja idu sie kapac juz biggrin bede za pol godz. jak nie wczesniej wink ere: odznaczac to nas powinnini za 10 k razz to, to male pwio biggrin biggrin biggrin papa ide juz sie kOmpu kOMpu razz hehehehsh biggrin biggrin biggrin lubie popleniac bledy w slowie kĄPAC (moje dziwne zboczenie biggrin ) papapa :3 Ja za 30 minut spac ide sad cos szybko..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek Stawiam wszystkim...Hierrrbatke whee mmm.. herbatka czy my jzu popadamy w nalog ? biggrin poprosze z cytrynka jesli mozna razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:32 pm
Eredin przydałoby sie jakos uczcic ten podniosly moment kiedy emocje siegaja zenitu czy ktos chciałby zlozyc przemowienie ? biggrin ja moge poskladac ubrania w szafie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:33 pm
to ja dla odmiany nie pojde spac ale po wykanczajacym boju pojde do wc redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:34 pm
Jaswinder Eredin przydałoby sie jakos uczcic ten podniosly moment kiedy emocje siegaja zenitu czy ktos chciałby zlozyc przemowienie ? biggrin ja moge poskladac ubrania w szafie... Jas a co Ty taka nie w humorze , czy cos sie stalo ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:34 pm
Szybko jak szybko.. Jutro o 6:00 jest fajny serial na AXN "Pokolenie mutantow" xp *wyczarowuje wszystkim ich ulubione herbatkik, jak ktos nie lubi to fige z makiem xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:42 pm
nadejszla wiekopomna chwila...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:43 pm
Jaswinder nadejszla wiekopomna chwila... O.o. moja sis.... witaj *przytul* jak ty ślicznie wyglądasz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:44 pm
Dear Jonny Gambino, Please, If you'are going to build Nuclear Silos, don't blow up ALL Durem. Blow up just Sisters Mansion. We know that Sisters did terrible thing to you, but don't hurt innocent people. People fro this TopicWyslalem to Gambino whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:45 pm
Kitty-ShadowCat Jaswinder nadejszla wiekopomna chwila... O.o. moja sis.... witaj *przytul* jak ty ślicznie wyglądasz heart gdzie tam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:47 pm
Jaswinder Kitty-ShadowCat Jaswinder nadejszla wiekopomna chwila... O.o. moja sis.... witaj *przytul* jak ty ślicznie wyglądasz heart gdzie tam... O.o. smutna sad ? shliczniutko wyglądash 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:00 pm
Witam smile smile smile jestem z powrotem smile Ale nie na dlugo xp rekoleckje sa na 10.30 a ja sie przed dwunasta anie wysypiam jak należy xp zarz ide lulu, ale jeszze ni teraz... ide po herbate z cyrynem i cukrem smile mmm *oblizuje wargi* hehehesh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:02 pm
M-Teen Witam smile smile smile jestem z powrotem smile Ale nie na dlugo xp rekoleckje sa na 10.30 a ja sie przed dwunasta anie wysypiam jak należy xp zarz ide lulu, ale jeszze ni teraz... ide po herbate z cyrynem i cukrem smile mmm *oblizuje wargi* hehehesh biggrin smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|