|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:15 pm
Jaswinder Eredin witam smile widzialaś gdzies moze zagubione spodenki ? *wpatruje sie z nadzieja* *pije herbatkę z jabłkiem i cynamonem poleconą przez Eredina* hmmm... jak na pu-erh to nawet całkiem całkiem... eek jakich spodenek?! rozbieramy się?! blaugh Znowu herbata biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:16 pm
Toolek sweet_chii Toolek sweet_chii ech... nikt na mnie nie zwraca uwagi.... crying idem wiec... zegnam was xd Nie idz... crying Co u ciebie? 3nodding u mnie? oo.. duzo sie zmienilo 3nodding Mam czas.... 3nodding Czekam na Shin-chana whee hihi xd tak wiec... udalo mi sie zdobyc troche wiary w siebie! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:17 pm
~Hej hej HEJ Shin-chan... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:17 pm
Jaswinder Eredin witam smile widzialaś gdzies moze zagubione spodenki ? *wpatruje sie z nadzieja* *pije herbatkę z jabłkiem i cynamonem poleconą przez Eredina* hmmm... jak na pu-erh to nawet całkiem całkiem... eek jakich spodenek?! rozbieramy się?! blaugh hehe chciałem zrobic striptiz , fakt ze nie za duzo bylo do sciagania ale zawsze xd tylko zgubilem podnie stressed stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:18 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:18 pm
dobra ja idu myc glowe... bo znowu robicie to co wcale nie jest mile -IGNORUJECIE MNIE! gonk
*wychodzi myc wlosy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:19 pm
M-Teen dobra ja idu myc glowe... bo znowu robicie to co wcale nie jest mile -IGNORUJECIE MNIE! gonk *wychodzi myc wlosy* ja tesh jeszcze dzis musze.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:20 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:20 pm
M-Teen dobra ja idu myc glowe... bo znowu robicie to co wcale nie jest mile -IGNORUJECIE MNIE! gonk *wychodzi myc wlosy* nie ignorujemy sad wroocisz prawda sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:22 pm
M teen: nie ignorujemy was ! nie zostawiajcie nas kiedy jestesmy juz o krok od zwyciestwa ! xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|