|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
O tak jestem stanowczo za ! biggrin przed 23 sie nie udalo ale przed 12 musi ! jak to powiedzial kiedys Bob Budowniczy : Czy damy rade ? !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niewarto............ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie tolus wink martusia jest z toba biggrin xd
Ere: TAK DAMY RADY!!! whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:04 pm
Eredin O tak jestem stanowczo za ! biggrin przed 23 sie nie udalo ale przed 12 musi ! jak to powiedzial kiedys Bob Budowniczy : Czy damy rade ? ! Can we fix it? Yes, we can! tylko po angielsku ogladam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NIe dokonca ...
...ale ja ide spac bo jutro na 7 do szkolki stare ...=='
... jeszcze trza sie spakowac i takie tam ... zobaczyc co jest zadane .. crying
..narka All...
xp
biggrin obranoc ...^^:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:05 pm
ja tu bede jeszcze przez godzine - dwie bo nie bardzo mi sie chce spac , a ciagle nieumiem znalezc moich spodni xd *zakrywa sie zawstydzony poduszka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart NIe dokonca ... ...ale ja ide spac bo jutro na 7 do szkolki stare ...==' ... jeszcze trza sie spakowac i takie tam ... zobaczyc co jest zadane .. crying ..narka All... xp biggrin obranoc ...^^: Ja mam rekolekcje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy niewarto............ stare odezwal sie leniwiec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:06 pm
Toolek Kiart NIe dokonca ... ...ale ja ide spac bo jutro na 7 do szkolki stare ...==' ... jeszcze trza sie spakowac i takie tam ... zobaczyc co jest zadane .. crying ..narka All... xp biggrin obranoc ...^^: Ja mam rekolekcje biggrin ja jush dawno mialam... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:07 pm
Kiart NIe dokonca ... ...ale ja ide spac bo jutro na 7 do szkolki stare ...==' ... jeszcze trza sie spakowac i takie tam ... zobaczyc co jest zadane .. crying ..narka All... xp biggrin obranoc ...^^: tez mam rekolekcje , no coz zycze lekkieg dnia w szkole i pamietaj ze przyczyniles sie w bitwie o 9k ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:07 pm
sweet_chii Toolek Kiart NIe dokonca ... ...ale ja ide spac bo jutro na 7 do szkolki stare ...==' ... jeszcze trza sie spakowac i takie tam ... zobaczyc co jest zadane .. crying ..narka All... xp biggrin obranoc ...^^: Ja mam rekolekcje biggrin ja jush dawno mialam... xp Nam ogolnie bez sensu zrobili bo w poniedzialek i wtorek idziemy jeszcze do szkoly stare Ale w srode klasowy zajaczek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|