|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:45 pm
PointZer0 Dobra , czas na mnie , żegnam więc i słodkich sn�w życzę xd *blednie z rzeczywistości* Do zobaczenia! *macha łapami* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:45 pm
Delein opcy Delein opcy *czyta podrecznik DnD "Masters of the wild"* *zagląda mu przez ramię* Hm...brzmi znajomo. gram własnie rangerem w sesji i chcialem sie wiecej dowiedziec....... Nu ja rangerką grałam swego czasu...krótko wprawdzie, ale nie narzekałam :] dobra poprrawie sie ja gram w zasadzie tylko rangerami..... xd teraz mam nowego i chce go tak poprowadzic zeby wziasc prestige class arcane archer.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:48 pm
opcy dobra poprrawie sie ja gram w zasadzie tylko rangerami..... xd teraz mam nowego i chce go tak poprowadzic zeby wziasc prestige class arcane archer......... Hehe, mroczne :] Życzę powodzenia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:49 pm
Omega Sun Lena umiesz liczyc do 5 blaugh ? Ojć... Sorry, juz poprawiłam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:51 pm
Okej, ja lecę, dobranoc! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:53 pm
Delein Okej, ja lecę, dobranoc! *puff* *znika* Me too *dzieki proszkowi Fiu znika w zielonych płomieniach w kominku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*pije herbatke* whee Papa Delein! *czyta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart ta strrona jest fantatysczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znalzłam to z adidasa, ale troche ciankie nagranie razz ale 'zawsze lepsze coś niż nic '
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:56 pm
M-Teen Kiart ta strrona jest fantatysczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znalzłam to z adidasa, ale troche ciankie nagranie razz ale 'zawsze lepsze coś niż nic ' ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:57 pm
Kiart M-Teen Kiart ta strrona jest fantatysczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znalzłam to z adidasa, ale troche ciankie nagranie razz ale 'zawsze lepsze coś niż nic ' ... xd czego cieszysz wafla blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|